2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar göbek deliğinden sizlama gidiklama gibi bişey oluyomu ne olduğunu anlamadım elini göbek deliğine surdugumde içim bi tuhaf oluyorum sizce bu ne telaş yapmak istemiyorum

Merhaba memorialde hangi doktora gidiyorsunuz birde Doğum için ücret konuştunuz mu acaba hiç ben de Nesrin hanıma gidiyorum aynıdır belki
merhaba canım ben de nesrin hanıma gidiyorum.. çok iyi çok sıcak bir dr. benim herşeyi karşılayan alyans sigortam var o yüzden hiç sormadım fiyatları... mm belki bir gün karşılaşırız belli mi olur

Bende çok üşüyorum ayaklarım donuyor kat kat giyiniyorum normalde hamileyken sıcaklarsın diyorlar ama ben donuyorum
Ben normalde üşümem böyle,kışın bile incecik gezenlerdenim ama hamile kldığımdan beri donuyorum. İlk hamileliğimde hiç böyle bişey hatırlamıyorum. Özellikle ayaklarım buz..

Sağlıklı olsunda gerisi boş :) Benim ilk hamileliğimde 9 ve 10. Hafta arası kahve lekelenmem olmuştu. Şimdi onu bekliyorum yine olurmu diye,kafayı sıyırma modu işte :)
bende her lavaboda peçete ile kontrol ediyorum psikolojimizi çok güzel bozuyoruz valla

Kızlar göbek deliğinden sizlama gidiklama gibi bişey oluyomu ne olduğunu anlamadım elini göbek deliğine surdugumde içim bi tuhaf oluyorum sizce bu ne telaş yapmak istemiyorum
sızlama olmuyor sadece kasigimin çevresinde pırpır hissediyorum sadece sağ tarafta o kadar :)

Canım bu hamileliğimde değil de kızımda göbek deliğim sızlayıp acıyordu doktoruma sormuştum bende endişelenmiştim rahim büyüyo bu tarz şeyler olabilir demişti bi sorun olmadı

Canım bu hamileliğimde değil de kızımda göbek deliğim sızlayıp acıyordu doktoruma sormuştum bende endişelenmiştim rahim büyüyo bu tarz şeyler olabilir demişti bi sorun olmadı
Ay çok sağol canım Allah razı olsun kafama takıldı bu ne dye hemen kötü bişey geliyo insanın aklına

Merhaba M muallime86 . Ben de tekirdağdayım da. Hangi doktora gidiyorsunuz acaba merak ettimay yanlış kişiye mi yazıyorum bilemedim bu arada listede tekirdağ yazıyor sanki sizin için? Umarım yanlış değldir yanlışsa kusura bakmayın

Son düzenleme:
Ben normalde üşümem böyle,kışın bile incecik gezenlerdenim ama hamile kldığımdan beri donuyorum. İlk hamileliğimde hiç böyle bişey hatırlamıyorum. Özellikle ayaklarım buz..
Benim de öyle çok üşüyor.Ayakları üşüyenin oğlu olur diyor büyükler bana da :):)

Ay çok sağol canım Allah razı olsun kafama takıldı bu ne dye hemen kötü bişey geliyo insanın aklına
Bende ilkinde çok korktum bu zamanlarda oluyordu hani bebek aşağıda neden göbek deliğim sızlıyor diye. Rahim içi bağların gerilmesi falan oluyormuş bir sorun olmadı geçti sonra zatenn canım

Çok değil ama farklı ikinci. İlkinde arada kusuyordum ve koku hassasiyetim çok olmuştu gerçi bi komşu sürekli soğanı bol yemek yapıodu bütün apt soğan kokuyodu çok tiksinmiştim
Bunda sadece içim bulanıyor kusmuyorum, birincideki gibi iştahım kesik, fark olarak bunda çok uykum geliyor zor ayakta duruyorum gün içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…