2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar bende de kabızlık sorunu var bunu nasıl çözeceğiz çok kötü bir durum karnım akşam sis sabah iniyor mide bulantısı fena ne yapacagimı saserdim iyce
Maalesef bende de var ayni sorun hep vardı hamilelikle arttı. gün Kurusu Kayısı yiyorum sabahları üzerine su içiyorum aç karnına hakiki zeytinyağı içiyorum üzerine su içiyorum meyve yiyorum üzerine su içiyorum, sut içiyorum, evde olunca kefir içiyorum bunlara rağmen olmuyor magnezyum içerikli seyler yiyorum ve bi ilacım var en son onu içiyorum

günaydın arkadaşlar..kabızlıktan muzdarip birçok arkadaş var sanırım..ben uzun aylardır (7-8 ay) folbiol kullanıyorum kabızlık yapmadı..demir ilacı kullanan varsa onların yaptığını biliyorum ama..ben evde kendim mayaladığım kefirden 5-6 aydır hergün minumum 1 bardak içiyorum..ondan mı bilmem hiç kabızlık yaşamadığım gibi hergün düzenli wc çıkmamı sağlıyor..hazır kefirler ne derece etkili olur bilemem ama varsa çevrenizde birinden temin edip kendiniz mayalayın birde böyle deneyin bakalım..inş şifa olur!

Gunaydin kizlar ne guzel ne uyku ne bulanti var diye mutlu gecinen ben bu sabah su bile icmemle kustum. Kendim acimdan hayirli olsun diyorum

Kabizliga kesin cozum soyluyorum kizlar geceden bir bardak suya uc kayisi atin ve sabah once bekleyen suyu icin sonra da ustune kayisilari yiyin. Inanin kabizlik falan kalmiyor. Ac karinla yiyeceksiniz yalniz kahvaltidan 15 dk once.

Ben mide bulantısından bunları hiç yiyemiyorum canım ya sabah aksm hep mide kötü su bile zor içiyorum

Ssvd den de korkuyorum.genel olarak doğurma eyleminden korkuyorum :) bunu destekleyen dr pek az ne güzel bulabilmişsin.

Aslında her şehirde var :) faceboomtaki ssvd gruplarından dr önerileri bulabilirsin. Sezaryenin travmalı geçti demek senin

Teşekkür ederim tüp bebek oldu ya geç döllenme gibi bir ihtimal Yok sanırım yarın görünmesi gerekir
Biz kalp atışını 8+2 de vajinalde yarımyamalak duyduk (tüp bebek).hiç endişe etme dün 9+2 idi meraktan gittim kalbi çok güzel duyuldu karından ve elhamdulillah eli ayağı belli oluyor çok hızlı büyüyorlar bir haftada bile o yüzden kendini üzmeden bekle :)

Merhaba Güzel anneler

Bende ikinci bebeğimi Eylülde Allahın izni ile kucağıma alacağım :)
Rabbim hepimize hayırlı doğumlar hayırlı hamilelik süreci nasip etsin.

Şimdi biraz foruma göz attım kabızlık sorunu olanlar çok fazla zeytinyağı en iyi çözüm ama içebilir misiniz bilmiyorum kuru incir kaynatıp suyunu içmeyi deneyebilirsiniz

Ama en güzeli doktorunuza başvurun ki hemoride çevirmesin

Günaydın kızlaar. sabah annemi otogara bırakacağız diye kahvaltı etmedim sadece bir küçük poğaça yedim yarında itibaren güzel kahvaltılar hazırlıcam artık kendime. Dün çok üzüldüm çok ağladım takıyorum kafama birşey olmuş mudur diye ağrım falan da yok doktora pazartesi gidecektim yarın gidip görsem mi diyorum sonra bekleyeyim diyorum birşey olmamıştır inşallah kanamam falan yok çok şükür

bu 9 ay geçmez boyle yaparsan korkma aglamayla bisey olmaz tadını çıkar canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…