- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #4.521
Ya bu benım heran adet olucakmısım gıbı kasık hıssım cok ıcım ıcımı yıyor 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım 5/6 aylık gibiyim çok şiştimBenim de öyle canim ya bir de sert ki gören 4-5aylik sanar :))
Küçükte değilmiş kızın, bu fıkre alışırsın, alışırız, alışacağız galiba. Sen bide benim eşimi görsen. Adam intahar edecek neredeyse. Bildiğin depresyonda. Ben kendimi mi düşüneyim, onun duygularını mı, offf karmakarışığım. Ama bir kanamam oldu aklım çıktı. Walla bilmiyorum Allah evlatla sınamasın yinede.5 yaşında kızım var
Bende patlayacak bomba gibiyim, karnımın derisi 6 aylık gıbı gerildi. Bebeğe zararı yok tabide, biz gerginiz işte.Kızlar ben de çok şişim karnım kocaman oldu gaz çok var stres yaptım zararı olur mu karnın şişmesi
Bence mutlu olmalısın ne Güzel rahmin genişliyor bebiş yerleşiyorYa bu benım heran adet olucakmısım gıbı kasık hıssım cok ıcım ıcımı yıyor![]()
Aynen şişmekten patlayacak gibiyimBende patlayacak bomba gibiyim, karnımın derisi 6 aylık gıbı gerildi. Bebeğe zararı yok tabide, biz gerginiz işte.
akşam sisiyorum sabah iniyorum bendeAynen şişmekten patlayacak gibiyim![]()
Folik asit içiyoruz ya o yapıyor kabızlık şişlik diye düşünüyorumakşam sisiyorum sabah iniyorum bende![]()
canım bir aydır kullanıyorum folbiol ilk kullandığım günler ayni sorun bendede oldu ama bünye alıştı sanırım simdi sıkıntı yokFolik asit içiyoruz ya o yapıyor kabızlık şişlik diye düşünüyorum
Valla ben kullandığımdan beri kabızım çok zorlanıyorumcanım bir aydır kullanıyorum folbiol ilk kullandığım günler ayni sorun bendede oldu ama bünye alıştı sanırım simdi sıkıntı yok
bende ilk bebeğim 6sylıkken hamile kaldım ve 1yaşa kadar emdi kızım kendi bıraktı tadı değişti sanırım sütün şimdi 3.yü okula kadar emzirmek hedefimArtık iki olacak ondan yeter diye düşünüyorum biraz emzirmek zor oluyor
Üzülme inşallah bundan sonrakini sağlıkla kucaklarsın, geçmiş olsunMerhaba. Ben bebeğimi kaybettim.Birazdan kürtaj olacağım
Kızım 2010şubat oğlum 2011mayıs doğumlu ve rahat batan ben 3.ye hamileyim bak hiç sızlanıyor muyum aaaaaArkadaşlar ben bu 2. Cocuk fikrine alışamadım ağlıyorum her gün baş ağrılarım başladı sanki 2. Cocuk doğunca hayatım bitecek gibi biliyorum saçma ama moralim bozuk ilk doğumum sezaryen oldu ağrısı acısı emzirme sorunları vs tekrar sil baştan yaşamak...biraz iyi örneklere ihtiyacım var sanırım ya da ben iyi bir anne değilim( cok karışık yazdım ama durumum bu
![]()
Beyaz ekmek yeme canim kepek ekmegi ye gercekten hic kabiz olmuyosun tavsiye ederim ve bol su tabi ama yemeklerden sonra degil onceKızlar bende de kabızlık sorunu var bunu nasıl çözeceğiz çok kötü bir durum karnım akşam sis sabah iniyor mide bulantısı fena ne yapacagimı saserdim iyce