• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
İşte bizi düşünüyorlar onlar da. Ben de çok kavga ederim Nnemle ama sonrasında çok vicdan yapıyorum. Kendilerince bizim için en iyisini düşünüyorlat. Gitti mi oeki annen, keşke böyle ayrılmasanız b

sabah bıraktık canım öptüm konuştum merak etme dedim öyle barıştık bakalım tamam desin ama bağırmasın en çok da brn orada ağlarken gözlerim kıpkırmızı olmuşken umrunda olmaması oldu çok zoruma gitti akşam beni daha çok stres yaptı ben adım atmasam daha konuşmayacaktı dün akşamda çarşafını battaniye yastığını aldı oturma odasında yatıyor bende uzanmıştın pat diye attı eşyaları ben yatıcam dedi çok kötü oldum konuşmayacaktım aslında ama hadi kötü ayrılmayalım dedim

sabah bıraktık canım öptüm konuştum merak etme dedim öyle barıştık bakalım tamam desin ama bağırmasın en çok da brn orada ağlarken gözlerim kıpkırmızı olmuşken umrunda olmaması oldu çok zoruma gitti akşam beni daha çok stres yaptı ben adım atmasam daha konuşmayacaktı dün akşamda çarşafını battaniye yastığını aldı oturma odasında yatıyor bende uzanmıştın pat diye attı eşyaları ben yatıcam dedi çok kötü oldum konuşmayacaktım aslında ama hadi kötü ayrılmayalım dedim
Barışmanıza sevindim:) geçti bitti düşünme bunları, ben de içim kan ağlasa da gururumdan adım atamam sevdiklerime annen de böyle sanırım. Kendin ve bebeğin için en iyisini sen düşünürsün tabiki. İnşallah annen bından sonra daha olumlu yaklaşır.

Kızlar kabızlık için ananas da tüketebilirsiniz hem hamilelikte ananas tüketimi oldukça faydalı, kalorisi de düşük. Ben ilk gebeliğimde de bunda da fresh şeyler yemek istiyorum mesela sabah kahvaltıda falan midem bulanmadıkça, genelde elma yiyorum ama bu ara kızım sayesinde ananasa da sardım

Kızlar kabızlık için ananas da tüketebilirsiniz hem hamilelikte ananas tüketimi oldukça faydalı, kalorisi de düşük. Ben ilk gebeliğimde de bunda da fresh şeyler yemek istiyorum mesela sabah kahvaltıda falan midem bulanmadıkça, genelde elma yiyorum ama bu ara kızım sayesinde ananasa da sardım
canm ben ananas cok seviyorum ama korkuyorum yemeye kanı cok sulandırıyor diye faydalıysa yiyim bari canm cekiyodu kac gündür

canm ben ananas cok seviyorum ama korkuyorum yemeye kanı cok sulandırıyor diye faydalıysa yiyim bari canm cekiyodu kac gündür

Canım zaten hamilelikte asprin faln kullandırır bazı doktorlar pıhtılaşma olursa engellesin diye. Abartmamak kaidesiyle ananasın bir zararı olmaz. Herşeyin çoğu zarar azı karar ye tabi hem canın çekiyomuş :)

Gunaydin hanimlr. Su mide bulantisi beni öldürecek ilk kizimda bu derece olmamisti. Bugun izin gunum yatarim dinlenirim dedim gece ne kizim ne minna uyutmadi beni

Ananas kivi ayva bunlar çok yararli. Bebegin tutunmasini destekliyor. Bu arada aranizda folik asit disinda bir ilac icen varmı

Canım zaten hamilelikte asprin faln kullandırır bazı doktorlar pıhtılaşma olursa engellesin diye. Abartmamak kaidesiyle ananasın bir zararı olmaz. Herşeyin çoğu zarar azı karar ye tabi hem canın çekiyomuş :)
valla bu işe cok sevindim suan bile agzım sulanıyo bir iki dilimden bişi olmaz o zman:)

Ananas kivi ayva bunlar çok yararli. Bebegin tutunmasini destekliyor. Bu arada aranizda folik asit disinda bir ilac icen varmı
biz omega 3 vitamin almaya başladık bu hafta :) bnimde kokulara karşı hassasiyetim var kusmam yok şükür ama kokusunu derin aldığım yemekleri yiyemiyorum

Küçükte değilmiş kızın, bu fıkre alışırsın, alışırız, alışacağız galiba. Sen bide benim eşimi görsen. Adam intahar edecek neredeyse. Bildiğin depresyonda. Ben kendimi mi düşüneyim, onun duygularını mı, offf karmakarışığım. Ama bir kanamam oldu aklım çıktı. Walla bilmiyorum Allah evlatla sınamasın yinede.
Amin cnm.amin benim eşim de istemiyordu o kadar bunalıma girmedi de aşırı sevinmedi de yani☺

Aslında her şehirde var :) faceboomtaki ssvd gruplarından dr önerileri bulabilirsin. Sezaryenin travmalı geçti demek senin :KK43:
Biliyorum cnm bayadır uyeyim hatta bir arkadaşım yaptı bilemiyorum zaten şuan yurtdışındayim doğuma Tr ye gideceğim o zamana kadar da kısmet nasip☺

Aynen ben aspirin kullanıyorum mesela ama ananasın zararı olup olmadığını bilmiyorum

Kızlar hormonlarınız değişirken ağlama krizlerine giriyor musunuz, Herşeye ağlıyor musunuz ben alıngan ve herşeye ağlamaya başladım tek ve yalnız olduğumu hissediyorum hamileliğimde
İlk hamileliğimde canım birşey hiç çekmez iken şimdi çekiyor
Çanınız birşeyler çekiyor mu
Benim Canımın istediği burnuma koktuğu yemediğim şeyler var birşey olur mu ki bebekte iz mi yapar

Kızlar biraz önce çok stres oldum annemle kavga ettim hala ağlıyorum durduramıyorum kendimi yüzüm gözüm kıpkırmızı oldu çok korkuyorum bebeğime birşey olacak diye sakinleşemiyorum da pazartesi gidecektim doktora ama yarın gidemem de çarşamba gidicem iyi olduğunu görmem lazım rahat edemicem yoksa:110:
Bende aynı durumdayım çok kötü hissediyorum kendimi ve çok yalnız

Back