2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ya bu benım heran adet olucakmısım gıbı kasık hıssım cok ıcım ıcımı yıyor

5 yaşında kızım var
Küçükte değilmiş kızın, bu fıkre alışırsın, alışırız, alışacağız galiba. Sen bide benim eşimi görsen. Adam intahar edecek neredeyse. Bildiğin depresyonda. Ben kendimi mi düşüneyim, onun duygularını mı, offf karmakarışığım. Ama bir kanamam oldu aklım çıktı. Walla bilmiyorum Allah evlatla sınamasın yinede.

Benim göğüslerim çok kötü oldu oyle bi şişkinliğim kabızlığım yok ama, göğüslerim küçüktü 75-80 beden falan şimdi hiç abartmıyorum 95 olmuştur çatlamalarda olmuş bi kaç yerinde o kadar acıyorlar ki yürürken neredeyse elimde tutacağım kesinlikle üzerlerine yatamıyorum bu sonra geçiyor mu daha yeni diye mi böyle acaba

Mide bulantisi kusma yasayanlara 2. Çözüm. Deneyerek çözüm buluyorum fazlasi zarardir galiba bilmiyorum...

Akmina şişe maden suyu. Icinde magnezyum olan şeyler bulantiyi alıyormus. Iyi geldi kizarmis kup lokmalik ekmeklerden sonra. 1 bardak ictim rahatlatti baya dönen midemi.. burada birbirimizin lokman hekimi olduk ciktik iyi mi :) iyi ki derdimizi döküp çare bulabiliyoruz. Stresten uzak kalin size negatif enerji verenlerden uzak kalin. Hic kimse bebegimizden değerli degil kızlar unutmayın. Pozitif kalın bebek de pozitif büyüsün risk taşımasın. Hersey sizin hisleriniz ile alakali. Boşverin hickimse cekmiyor su kötü ama bi okadar sonunda mutlu olacağımız dönemi. O yuzden herkese herseye he deyip gecin. Acilde serum yerken anladim ulen şimdiden kendimi heba ediyorum velet senin icin deyip soylendim. Sönmüş balon gibiyim 1 haftadir. Bunun uzerine eve misafir bile kabul etmiyorun hastayim abi ne geleceksiniz neyi goreceksiniz. Hayir demeyi bilin insanlara su donemde uzulmeyin, icinizdeki buyuyen mucize ile ani yaşayın bir daha gelmeyebilir.

Allah nasip ederse dogumum 5Eylule geliyormus kizlar. Insallah o gunleride goruruz.

Kızım 2010şubat oğlum 2011mayıs doğumlu ve rahat batan ben 3.ye hamileyim bak hiç sızlanıyor muyum aaaaa Yasmin kullanmayı 3gün atlayarak hamile kaldım eşimde çocuklarda çok istiyor bana da tatlı gelmeye başladı ikisi çok curcunalı geçti bunu sakince ustalıkla büyütmeyi hedefliyorum evlat candır, kardeş candır her zaman yeterki güzel şeyler verebilelim iyi insan olsunlar

Ben de rahat geçirenlerdenim ara da bel ağrısı göğüs hassasiyeti ve 5aylık bi karından başka bi şikayetim yok şükür

iyi geceler bugün kalp atışlarını dinledik. 6+3 görünüyormuş bebek yaklaşık olarak.
Mide bulantısı, karın şişliği zaman zaman kasık bölgemde ağrı ve sancılar yaşıyorum ben de. Doktora sormuştuk özellikle sancıları normal olduğunu söyledi. Progestan ve folik asit kullanıyorum.
Mide bulantılarım için de bir ilaç verdi doktor yakında çok zorlanırsam deneyeceğim.
Yeşil elma ve ayva benim mide bulantımı biraz engelliyor gibi hissediyorum genelde bunlarla atlatmaya çalışıyorım ama bu hafta çok arttı.

Kızlar bende de kabızlık sorunu var bunu nasıl çözeceğiz çok kötü bir durum karnım akşam sis sabah iniyor mide bulantısı fena ne yapacagimı saserdim iyce

Kızlar bende de kabızlık sorunu var bunu nasıl çözeceğiz çok kötü bir durum karnım akşam sis sabah iniyor mide bulantısı fena ne yapacagimı saserdim iyce
Beyaz ekmek yeme canim kepek ekmegi ye gercekten hic kabiz olmuyosun tavsiye ederim ve bol su tabi ama yemeklerden sonra degil once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…