2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ben testte çıkar çıkmaz herkese söyledim iyi sabrediyosunuz
İlk hamileliğimde öyle yapmıştım, düşük yapınca insanların sebepsiz ve saçma konuşmalarına gelemedim, ailemin üzüntüsü de cabası. Hatta hamileliğim belli olana kadar çoğu kimseye söylemeyeceğim yine de. Ben gelemiyorum insanların akıl vermesine. Yok şöyle yapma hamilesin, yok bunu ye hamilesin. Kendi ailem de benim gibidir, asla kimseye karışmazlar onlardan yana sıkıntım yok da, bakalm eşimin ailesi ne yapacak? Doğurmuş 3 görümcem var, düşükten sonra bana düşük nedeni aradılar , şöyle mi yaptın, bu mu oldu diye. Gelemiyorum, kalp kırıyorum. Ondan doğurana kadar söyleyesim yok aslında.

bende hamile olduğumu öğrenmeden önce kotu bir rüya gördüm çok etkilendim bi kız bebeğim oluyordu ve bir akrep kızımın üzerine gidiyordu ben atıyordum o yine gidiyordu birkaç gün sonrada hamile olduğumu öğrendim akrep düşmanmış çekemeyen olur kıskanan olur herşey geliyor aklıma o yüzden demiycem biraz daha

AY sanırım hepimizde var bu sabırsızlık kalp atışını duyduğum halde gitmek istiyorum görmek istiyorum iyimi nasıl diye meraktan çatlıyorum yani ama kendimi frenlemem lazım 10 haftada gidicem şimdi 8 haftamdayım 2 hafta bana nasıl geçcek hiç bilmiyorummm

Benim kürtajımda da eşimin ablaları bişeyler dedi durdu bu beni daha çok üzdü rabbim öyle istedi öyle oldu biz kulların elinden bişey gelmezki sen ne kadar dikkat edersen et olacağı varsa oluyo zaten bu bebekleri bekliyoruz dimi aklımızda yerinde şükür tabiki hoplayıp zıplamıycaz böyle bilmişlik taslayanlara sinir oluyorum ve eşimi uyardım beni sinirlendirmeyin şöyle yap böyle yap diye ben hasta değilimki sonuçta doğal bi süreç bu ve stres bebeğe daha zararlı benim ilk gebeliğimde kayınvalidem vs görümcem hepsi istanbula gitme yolculuk yapma aman bi sürü şey yinede gitti yavrum şimdi hiç kimse umrumda değil 5 haftalıkken gittim İstanbul’a yeni döndüm hiçte bişi olmadı

Canım ben sabrederdim de dün akşam çok gerildim annemle tartıştım tüm akşam ağladım durduramadım da kendimi hormonlar zaten fena çok kasıldım o yüzden korktum şükür kanama falan yok ama o yüzden merak içindeyim ama beklicem galiba ay ağrım falan da yok pek işkilleniyorum işte

Aynen benim de umrumda değil de, doğam gereği ben cevap veriyorum. Saçmalamayın diyorum, size mi kalmış diyorum... Benden büyük insanlar, alışmamışlar, sanıyorlar ki ağlayıp sızlayıp haklısın diyeceğim. Ondan ben de uyardım, bana kimse karışmayacak sen de dahil dedim eşime.

canım senin yine eşinin ailesi benim kendi annem yapıyor dün akşam bu yüzden tartıştık bugün gidecekti dün eşime yok çukura giriyorsun yavaş git sonra çok tüh dersiniz gerekirse işten çık diyo anne iki çıkura giriyoruz diye işten mi çıkılır dedim iyi 8 ay eve tıkılayım kapı dışarı çıkmayayım demek ki bişey olsa eşimi suçlayacaksın dedim yok iki kişilik yiyeceksin zayıfsın tedaviyle oldu dikkat flan ya dedim ben çektim biliyorum dedim çok fena kavga ettik

ilk hamileliğimde ne anneme ne de başka birine söylemek istemedim..ama çok üşüttüğüm için iş yerinde rapor verdi dr lar progestanla evde dinlen dediler..o rapor sayesinde duymayan kalmadı..insanları o zaman tanıdım..daha ben anneme söylemedim paylaşmıcam demem rağmen oda arkadaşım erkek güvenlik elemanlarına kadar söylemiş birde beni azarladı ne varmış güzel şeymiş bunlar..sonra da bebeğimin kalbi durdu 10.hafta da..duyan tüm o adamlar ve kadınlar geçmiş olsun dedi..ben karnımda kalbi atmayan bebeğimle dolaşırken birde onlara cevaplar vermek zorunda kaldım aylarca sürdü bu başsağlığı geçmiş olsun teraneleri..annem bile herşey olup bittikten sonra rüyasında görmüş öyle itiraf ettim...hiç uzatmayım bilen bilir bilmeyen de yaşamasın dilerim o süreci..o yüzden bu sefer eşim de bende daha da temkinliyiz..bir tek müdürüm biliyor, iş yerimi değiştirdim zaten o olaydan sonra... rapor bile almamaya çalışıyorum alsam da duyurmaz oda..aklımda 12 haftayı geçince söylemek vardı aslında ama 16 hafta olmadan bebek hareket etmeden söylemezmiş eskiler..bakalım 16 ya kadar sabredecekmiyiz..aslında en güzeli de o olurdu..

En güzeli strese sokuyolar bizi bu hamilelelere kimse bişey demese keşke

Kızlar ben de çok şişim karnım kocaman oldu gaz çok var stres yaptım zararı olur mu karnın şişmesi
Geçiyor canım benimde öyleydi 5-6aylık hamile gibiydi karnım. Bana süt ve ayva gaz yapıyor mesela deneyerek öğreniyorsun yediklerini incele düzene girer bi süre sonra

Ya sakınılan göze çöpbatar derler ya doğru valla benim annem eşimi uyardı eşim çok pimpirikli annem bu bi hastalık değil hasta gibi davranmayın kendi işlerini yapabilir sonuçta yatağa mahkumda olamaz ağır kaldırmadığı müddetçe ne olcak sanki annem sadece yemek yememe karışır sağlıklı beslenen biri değilim kahvaltı sebze meyve sevmem annem sadece onda baskı yapıyo eşim şimdide tutturmuş sen yemek yapma evde annemlerde yiyelim ya 7 ay orda mı yiyip içcem çok sinirimi bozdu bu durum zaten çalışmıyorum evdeyim işimi yemeğimi yapabilecek durumdayım benim de eşim çok gıcık bu konuda yaa çabucak geçse şu aylar bari

İnşallah bişey olmamıştır canım ama inan kimse için ağlama cidden bu annende olsa eşinde olsa sonra ağladığın için kendine sinirlenip daha çok ağlayası geliyo insanın bende öyleyim allahın izniyle bişey olmamıştır

Kızlar günaydın bebeği yine göremedik kese büyümüş haftaya ancak görürsün dedi günler nasıl geçecek

Yok 6 +0 da duyduk. Bu kontrol. Ama ben yine de kimseye söylemedim. Yarın da herşey yolundaysa söyleyeceğim. 8+6 olacağız yarın.
Her sey yolundadir tatlim insallah bosuna kafana takma guzel haberini biz de bekliyoruz

canım biliyorum hiçbirşey bebeğimden önemli değil ama o an durduramadım ağladıkça ağlayasım geldi. inşallah öyle ümit ediyorum bulantım ağrım var ama insan telaşlanıyor

İşte bizi düşünüyorlar onlar da. Ben de çok kavga ederim Nnemle ama sonrasında çok vicdan yapıyorum. Kendilerince bizim için en iyisini düşünüyorlat. Gitti mi oeki annen, keşke böyle ayrılmasanız b

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…