2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
İlki kaç yaşında? Bnmd süpriz gebelik, oğlum var yedi yaşında.

Anladım canım inşallah bu gidişinde kalbini dinletirler aradaki mesafeyide kapatır büyür bebeklerimiz zaten bazen öne bile geçiyo bebekler ilerleyen haftalarda aman sağlıklı olsunlarda sağlıcakla alalımda hesap kitap teferruat

Kızlar biraz önce çok stres oldum annemle kavga ettim hala ağlıyorum durduramıyorum kendimi yüzüm gözüm kıpkırmızı oldu çok korkuyorum bebeğime birşey olacak diye sakinleşemiyorum da pazartesi gidecektim doktora ama yarın gidemem de çarşamba gidicem iyi olduğunu görmem lazım rahat edemicem yoksa

Sakin ol bişey olmaz inşallah olabiliyor bazen hormonlardan kaynaklı canını sıkma seni sakinleştirecek bişeyler yap çık hava al komik bişiler seyret

Bende çok gerginim, etrafa saldırmamak için kendimi zor tutuyorum. Bizi anlayanda yok zaten. Üzme kendini, bu haftalarda oluyormuş aşırı gerginlik.

Sakin ol bişey olmaz inşallah olabiliyor bazen hormonlardan kaynaklı canını sıkma seni sakinleştirecek bişeyler yap çık hava al komik bişiler seyret

inşallah olmaz canım yom nerede hava alıcam soğukta akşam çıkarmazlar ki.eşim neyse de annemle de pimpirikliğinden tartıştık yanımda yarın istanbula dönecek o kadar abartıyor ki.artık gına getirdi bağırdım bende o da öyle. ya ben tüp bebekle hamile kaldım zaten dikkat ediyorum ama eşime sardı işe giderken çukura giriyormuş yavaş sürecekmiş zaten yavaş kullanıyor ama akan trafik var işten çıkacakmışım olmazsa ya dr dan kendisü duydu çalışabilir diye dr sorun olmaz dedi bişey olsa eşimin başına kalacak yanii

Cok stres olmuşsun sakin ol canim bence ağladıysan yeter daha fazla ağlama üzülme yanı bebeğini düşün sakin geçen Hamilelikler bebeğe faydalı

Annen de senin icin diyor sonuçta bu süreçte bizle yiprananlar bi eşlerimiz bi annelerimiz. Ama tüp bebek bi tehlikesi olmadığı sürece işten çıkmayı gerektirmez ki Allah korusun bi tehlike olursa zaten direk rapor verir yatarsın aksi takdirde işten çıkarsan evde sürekli kendini vücudunu dinlersin ki bu hiç iyi bir şey değil

Sen de taşıdığın bebeğin annesinin ve herkesten çok düşünürsün merak etmesin annen ama işte sende annenin kuzususun ondan öyle düşünmüştür ki eşinde çok hasssas diyorsun bu süreçte bazen anneler fazla müdahale edebiliyor bizim için yapacağıne en güzel şey dua etmek de annene

Canım benim de ikinci gebeliğim. Çok derin düşünüyorsun biraz zamanın akışına bırak yıpratma kendini. Ben de henüz bir bebeğim daha olacağı fikrine tam alışamadım, hamile değilmişim gibi geliyor, kızımdan başka bir bebeği nasıl sevicem diyorum ama hepsi bütün düşünceler geçicek ve güzel olucak biliyorum. Benim de ilki sezaryendi bu sefer normal doğum istiyorum ve yapan bir dr a gidiyorum ssvd yapıcam inş başarabilirim. Ssvd nin açılımı sezaryen sonrası vajinal doğum. İstersen bir araştır oku belki kafana yatar ve seni biraz rahatlatır bu düşünce

Canım o kadar suçlayıcı o kadar direktif verir gibi konuşuyor ki yani yol hali her yerde çukurlar var olabildiğince yavaş gidiyor zaten ama yok yavaş git çukura giriyorsun sonra çok tüh dersiniz bişey olsa nerde olursa olsun eşimi suçlayacak beni suçlayacak iyi evde 9 ay oturayım doktora da gitmeyeyim kapatayım kendimi dedim yaa transferden iki gün sonra 2 saat bursadan geldik. çok abartıyor ben zaten fazlasıyla dikkat ediyorum saatlerdir ağlıyorum bu daha mı iyi karnım kasılıyor

Sürpriz olunca alışmak zor geliyor ama zaten 9 ay var önümüzde bu fikre alışmak için bende senin düşüncelerine katılıyorum

Ssvd den de korkuyorum.genel olarak doğurma eyleminden korkuyorum :) bunu destekleyen dr pek az ne güzel bulabilmişsin.

Kızlar ben de çok şişim karnım kocaman oldu gaz çok var stres yaptım zararı olur mu karnın şişmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…