2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Pek dinlenme sansim olmuyor benim. 20 aylik kizim var surekli kucagimda yemek yaparken bile beraber yapiyoruz. Onun pesine zaten zaman kalmiyor kalirsada o rahat birakmiyor oynamak istiyor. Artik allaha emanet

Kızlar daha doktora gitmedim ben şuan 5+5 pazartesi kan testim 2850 çıktı bugün yAptırdım cumartesi 10000 her iki günde iki kat artış olmadı sıkıntılı mı sizce pazartesi hemen randevu alıp gidicem de morelim bozuldu

Canm ilerleyen haftalarda tam 2 katı artmayabiliyormus diye duydum icini ferah tut,sor bakalım doktoruna ama stres yapma

Hayırlı olsun canm darısı basımıza:) ben tam 6 hafta bitince gidicem ilk randevuma inşallah duyarım bende

Canm ilerleyen haftalarda tam 2 katı artmayabiliyormus diye duydum icini ferah tut,sor bakalım doktoruna ama stres yapma
Canım sağolasın sen öyle yazınca detaylı araştırdım da 6-7 hafta arasında 3-4 günde iki kat muş çok şükür sabahtan beri ağlamaktan helak oldum çok şükür sağlıcakla olsun inşallah hepimizin ki

Hadi gözün aydın canım. Rabbim cumlemizinkini sağ salim nasip etsin. Benim de suan 7+3. Doktorum kan ve idrar tahlillerini baslatti. Sali çağırdı hem o gün 8 haftalik olacak gel karindan görürüz gibi dedi. Ben biraz kiloluyum ondan demisti ultrasondaki doktorum üstten gorunmeyisine. Kendi doktorum da kilodan degik vajinal yapi ve gazdan dedi. Yoksa 100 kilo olanların bile görünüyormuş. Hadi bakalim cümlemizin sag salim eylülde bebislerimiz kucaklarimizda olsun. Rabbim anne olmak isteyen herkese nasip etsin mahrum bırakmasın bu güzel duygudan

Aglama canm hic bebeğini strese sokma rahat ol sen:)

Canım göbekle ilgisi var bence benimde görünmedi 6+3 de biliyosun bide bol bol su içmek lazım daha net görünüyo 6+3 de yolk kesesi vardı nede bebek bugün 7+1 de gördüm hiç stres yapmamak lazım küçük oldukları için görünmüyor inşallah sende görüceksin hemde sen baya net görüceksin 8 haftalık kocaman olur annesi rabbim sağlıklıca kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah

Canim boş Gebelikte Hcg artısı normal miydi ? Ben daha keseyi bile görmedim de içim içimi yiyor Allah korusun

Senınde gozun aydın tatlım nasıl strestlı zamanlar allah yardım etsın hepımıze

Kım bılmıyorum cok kusuyorum yazmıs cnm bende kzıımda cok kusuyodum hastanede yatmadım ama serum yıyıp cıkıyodum cok kotuysen gun asırı gıdıp serum yıye bılırsın bırazda olsa ıyı gelıyor cunkı... vucuda ozellıke su gırmıyorsa cıse dahı cıkamıyorsun zor oluyo cok allhım beımde 3 4 gun sonra baslarsa dıe cok korkuyorım ama kızlar sabırlı olucaz ben 2. Bebekte okadar kustum dıe aglıyordum sonra kaybettım dedıgım ılk kelıme 2 ay bosuna kusmusum... yanı sonu guzel olsunda gececek ıns

Gözün aydın canim ben de hafta içinde gideceğim insallah ama içim içimi yiyor bebeğim orda mi boş gebelik mi falan kafamda deli sorular. Senin adına çok sevindim allah tamamına erdirsin hayırla kucağına al insallah. Darısı da bana artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…