2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
İnşaAllah cnm darısı benim kardeşimin başına ama doktorlar onlara imkansız diyorlar
Ayyy cnm ya ne kadar zor şeyler yaşamışsın bende evliyim bende zorluklar yaşadım eşimin ailesi ile görüşmem ölselerde gitmem diyorum ama öyle olmuyor eşimin ailesi olduğu İçin ne kadar kötü olurlarsa beni ne kadar sevmeselerde eşim yüzünden görüşüyoruz, sık sık görüşmesek de eşimin annesi babası ailesi olduğu İçin bir şekilde görüşüyoruz, atamıyorsun kesemiyorsun, sende mecburiyetten görüşebilirsin, boşver ne yaptılarsa Allah a havale et çok muhatap olma temkinli ol, sonuçta ne kadar kötü olurlar ise de eşinin ailesi olduğu İçin bir şekilde karşılaşıyorsunuz, umarım torununu severler
evey. Nö benim arkadaşımın ablası çok Aşırı zayıflamış serum vs verdiler 1 hafta hastanede yatmış ve bu bebekte 5. Çocuğu her hamilelik farklı

Yok ben ilk kızıma da hiç giydirmedim eldiven. İlk bikaç gün eldivenli bodynin kollarını geçirdim ondan sonra da törpüledim tırnaklarını. Elleriyle keşfediyorlar kapatmamak lazım :)

Canım benim annem de babamdan 4 yaş büyük bu hiç bir zaman sorun olmadı ne var ki bunda. Bence sorun onların insanlıklarında.. hamile hamile daha çok snirni bozacaklar bence sen görüşmemeye devam et derim daha az başın ağrır inan

Günaydın kızlar.. yataktan çıkamadım hala,uykum yok ama çıkasımda yok:) kızım babasıyla oynuyor sesleri geliyor. Bitane daha olunca yine uykusuz günler beni bekler
Uykusuzluk benide çok korkutuyır, tecrübeliyiz tabi ilklerden. Uyanacağız ilgi bekleyen bu sefer biri daha olacak... Hakkımızda hayırlısı.

Çok geçmiş olsun, ama ateş enfeksiyon daha riskli. Hem hamileyken ilk antıbıyotık kullanan siz değilsiniz ki, birde böyle düşünün. Acil şifalar diliyorum.

Çok geçmiş olsun, ama ateş enfeksiyon daha riskli. Hem hamileyken ilk antıbıyotık kullanan siz değilsiniz ki, birde böyle düşünün. Acil şifalar diliyorum.
Teşekkür ederim haklısınız insan ilaç içerken kendini suçlu hissediyor ama doktorum da öyle söyledi ateşin daha tehlikeli olduğunu.inşallah bir zararı olmaz ilacın da iyileşirim

Günaydın kızlar.. yataktan çıkamadım hala,uykum yok ama çıkasımda yok:) kızım babasıyla oynuyor sesleri geliyor. Bitane daha olunca yine uykusuz günler beni bekler
Aynen ben de geceler uyumaya alıştım her şey düzene girdi derken diyorum en başa nasıl döneceğim:) kızım çok ağlardı küçükken hiç uyumazdı kolikti umarım ufaklık usludur tek temennim

Canim insallah bir sorun olmaz doktor takop ederiz hallederiz dedigine gore bi tehlike arz etmiyor demektir. Gozun aydin

Aynen bende senin gibi düşünüyorum asıl en çok yazlık lazım yazın ortasında hamiş göbüşlü olacağız
Korkma i
Bende 6 aylık hamile İken antibiyotik kullanmıştım Boğaz enfeksiyonu yüzünden
Bol tuzlu karbonatlı su ile sık sık Gargara yap her gün geçmiş olsun cnm

Teşekkür ederim canım inşallah çok çabuk atlatırımmm

Canım telaş etme ben de gittiğim de keseyi gördü sadece bekle ağır iş falan yapma daha çok küçükler görülmez

Çok üzüldüm canım yazdıklarını okuyunca allah sana sabır versin. Allahtan eşin senin tarafında gerçeklerin farkında.
Benim anlayamadığım bütün bunlar ben eşimden buyuk olduğum için mi yoksa onların insanlıklarında mı sorun
Ailenin kişiliği böyle çok garip insanlar yoksa iki yaş ne allah aşkına yaa etrafımızda böyle evlenenler var ve gelinleridr gayet seviliyor. Bu ailede bozukluk vae belliki
Ben ben çok istiyorum böyle bişi ama daha uygun bir defter alamadım nasıl bişi alsam bilemiyorum alınca birbirimize atalım :)

Bendede aynısı oldu bende kullandım doktorum proftu ve hiç bi sakıncası yok dedi şuruplar daha tehlikeliymiş ben içtim 3 günde toparlandım içmemek daha kötüymüş dikkatli içersen hemen toplanırsın

Hiç korkma canım bnm de 7.haftada azaldı senin gbi panikle doktora gttim.doktorun bazen azalır bazen çoğalır sıkıntı yapma normal bunlar dedi

Günaydınlar kızlar Ne kadar su içiyorsunuz en az 8 bardak dedi doktorum ama bulantidan hergün içemiyorum o kadar sizde durumlar nasil

Günaydınlar kızlar Ne kadar su içiyorsunuz en az 8 bardak dedi doktorum ama bulantidan hergün içemiyorum o kadar sizde durumlar nasil
Canım ben de bulantı yok ilk gebeliğimde de olmadı ama su çok içiyorum ağzım kuruyor çünkü bulantı için de çubuk kraker ye iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…