2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kesinlikle önemli olan aile olmak ben 7 kardeşim, hepimiz evliyiz annem de kayınvalide ama biz böyle terbiyesizlikler ne gördük ne yaptık, takısı tokası düğünü İnan umrumda değil benim ailem 9 bilezik taktı benim yüzüm yere eğilmesin diye bütün kardeşlerim annem babam hepsi taktı fazlasına gerek yok istemedik de şunu alın bunu yapın diye, işte geldiklerinde nasıl sindirebilirim durumu bilmiyorum nikah fotolarıma bile bakamıyorum belki bi yardıma ihtiyacım vardır psikolojik olarak onların yüzlerini görünce fotoda bile olsa böyle ağlayasım geliyor canım acıyor

Hacılar eşimin tarafı, bende şuanda benim kara kaşıma kara gözüme gelmediklerini anlıyorum sanıyorum ki bebek doğunca bize göstermez o yüzden şimdiden yolunu yapalım diye düşünüyorlar bence
Gerçekten inanılmaz bir durum kalpleri Allah bilir konuda burası değil ama böyle yobaz anlayışlar yüzümden insanlar dünden soğuyor. Sen eşinle mutlu olmaya bak sakın sınırları aşmalarına izin verme

Sen o zaman kendini hazır olana kadar görüşme hamilelik hormonlarından daha duygusal oluyor kadınlar
destek de alabilirsin iyi gelebilir tek başına üstesinden gelemiyorsan

Canim sen bunlarla kafanı yorum kendinide bebeğinide strese sokma zaten nisanlilik doneminide dugununde de seni çok yipratmislar stres yapip mutluluğuna gölge düşürme zaten esin gerekeni söylemiş sen minik mucizeni düşün belki zamanla onlarda hatasını anlar yaptıkları yanlıştan dönerler umarim

Günaydın kızlar, bu hamilelik hatıralarımızı özellikle ilk kez yaşayanlar kaydetmek için hamilelik günlüğü gibi bişiy tutmaya başlayanlar var mı aranızda, tabi her gün yazılmaz da en azından özel anlar not edilir, ultrason fotoları yapıştırılıp falan güzel olur ilerisi için diye düşündüm, alanlar varsa nereden aldıklarını paylaşabilirler mi

Günaydın canım.

Sırtında kocaman bir kamburla geziyorsun, o kamburu atıp rahatlaman lazım. O da ya affedip önüne bakarak ya da eşinle konuşup asla iletişim kurmak istemediğini anlatarak olacak.

Karakterine göre davranacaksın, ben olsam bir fırsat verirdim, belki torun haberi yumuşattı onları. Hacılar diyorsun Allah hidayete erdirsin inşallah.

Kendinde sorun arama anlattıklarından yola çıkarak diyorum ki oğullarına çok düşkün bir aileymiş daha iyilerine layıkmış gözlerinde. Çoğumuzun eş ailesi öyle değil mi, mükemmelim demiyorum ama iyi bir eş, anne ve gelin olduğumu düşünüyorum ben de yaranamıyorum kvslideme, sırf örgü bebek yapamıyorum diye kadınlık öğren biraz demişliği bile var...

Ama şu da var ki kısa vadede olmasa bile eşin zamanı geldiğinde sorun çıkartacak neden benim ailemle böylesin diye. Şimdiden bir kapı aralayıp eğer aynı devam ederlerse bu günleri hatırlatanilirsin.

Biz de evladız, geliniz, anneyiz... yarın da Allah nasip ederse kvalide olacağız. İnşallah aklı selim ebeveynler olarak devam edet böyle sorunlar yaşatmayız gelinimize damadımıza.

Ben kk da konu açtım oradan yazıyorum canım :)

Kızlar günaydın 7+3 günlük hamileyim dün akşamdan beri göğüs şişkinliğim ve mide ağrım sanki kayboldu çok korkuyorum ya bebeğime birşey olmuştur diye 4 ay önce kürtaj olmak zorunda kaldım çok korkuyorum var mı benim gibi olan göğüs şişkinliği inen bulantısı azalan yardım lütfen

Günaydın :) ben güzel bir syafaları yazısız ve çizgisiz ajanda almıştım ilk kızımda ona yazıyordum, şimdi arka tarafına da ikinci miniğimi yazmaya başladım. Ultrason fotoları kızımınkiler hala çerçeveli duruyor salonda :)

Canim cok erken daha ben de 5+3 te gittim karindan bile goremedi keseyi vajinal ultrasonla gordu. Gerci ben tekrar gitmedim insallah benim bebegimin de kalp atislari duyulur da erken yani onu diyorum.Benim de kese yaninda kanama var bol bol yatip dinlenmelisin.allah bebislerimizi bize bagislasin insallah

günaydın hepinize,gününüz her zamankinden güzel geçsin inş

dünden beri yazamadım,sabah ilk randevuma gittim öğdelen sonrada işyerinde anormal yoğundum fırsat bulamadım

biz dün keseyi gördük şükür(4+6 günlükmüşüz,)tabi yanında 8 cm lik miyomuda doktor biraz riskli yerde dedi,takip edicez sürekli dedi eğer plesanta oraya doğru yerleşirse ona göre tedaviye başlıycakmışız,sonrada kan ve idrar testleri yapıldı çok şükür onlarda bi sorun çıkmadı,10 gün sonra tekrar gidicem

ailem dışında kimse bilmiyodu,dün herkese söyledim,çoğu kişiyi ağlattım malum 6 yıldan sonra ilk hamilelik ve kendiliğinden oldu,herkesten dua istedim şu anda en çok ihtiyacım olan şey bu,Rabbim hepimizin bebeklerini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inş.

Günaydın kızlar.. yataktan çıkamadım hala,uykum yok ama çıkasımda yok:) kızım babasıyla oynuyor sesleri geliyor. Bitane daha olunca yine uykusuz günler beni bekler

İlk 1 hafta eldiven tak ki göz bebeğini çizmesin kızım haziranda doğmuştu uzun kollu giydirdim battaniye ile örtüm ilk haftalar üşüyorlar Kayseri sıcaktı sonraları ise ben ne giyiyorsam bir tık fazla giydirdim

Günaydın kızlAr;
Dün baya kötü bi gün geçirdim. Boğaz ağrısı ve ateş çok arttı yerimden kalkamayacak duruma geldim. Buna bulantı da eşlik edince hastanelik oldum. Tahlillerde kanda enfeksiyon çıktı boğaz enfeksiyonu kana da geçmiş. 3 saat serum aldım. Bir de augmentin antibiyotik verdi doktor mecburen içmem gerekicek çok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…