2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar surekli beyaz akıntım oluyordu önemsemedim hiç, bugün o beyaz akıntı değil kahverengine dönmüş çok gelmedi peçeteye bulaşacak kadar sorun etmeli miyim bunu bilemedim
Canım kırmızı değilse korkma. Takip et kendini bakalım artacak ya da rengi değişecek mi. Dinlen sende bu arada.

Maşallah canım çok iyi haber:) sat tarihini görünce şaşırmıştım zaten. İnşallah gününü yakalar minnak.

Canim zaten gorecek gunu varsa dunyaya gelecek. Yani nerdeyse ayaga kalkmamacasina yatiyorum artik allaha emanet. Insallah tekrar olmaz diye dua ediyorum sadece

Kızlar surekli beyaz akıntım oluyordu önemsemedim hiç, bugün o beyaz akıntı değil kahverengine dönmüş çok gelmedi peçeteye bulaşacak kadar sorun etmeli miyim bunu bilemedim
Benimde ayni oyle oldu canim ya dunden beri peceteye sildikce geliyor hafif pembe gibi anlamadim valla

Allah rızası için başına benim ki gibi bir şey gelen varsa yazsın.ilk kez normal yolla hamile kaldım.ilk oglum tüp bebek.2.5 yasinda.6+4 haftaligim bu cuma herşey belli olacak.en son 19 unda karne günü gittim doktora kese var büyüyor 14 mm ama bebek yok sadece kese.ara ara kanamaların kahverengi akıntılarımda oluyor progestan kullanıyorum.doktor cuma günüde görmezsek progestani kesip düşmesini bekliycez dedi.arkadaslar çok umutsuzum bazen hayırlısı diyorum ama bir yandan da üzülüyorum

Hayir hayir hemen uzulme. Benim karfesiminde ole oldu. Kese vardi bebek yoktu. Bebegi gorucem diye doktor yollarini duzledi resmen. Sonra minicik gorundu teyzesinin kuzusu. Simdi 4 yasinda cadaloz vir kiz oldu. nerdeyse alacaklardi. Uzulme hemen. Gorunur insaallah.

Canım geç döllenme olabilir benim bebeğim de geriden geliyor o yüzden gözükmemiş olabilir. Canını sıkma şimdiden inşallah seninledir bebişin.

Slm eylül anneleri
Bhcg verdim yetişmedi sonuç yarin dr arayicam artış varsa ilaç verecek düşük önleyici yarin 2 de ariycam bakalim

Inan günler geçmiyor.evdeki çocuğumla bile ilgilenemez oldum.psikolojim iyice bozuldu.kime sorsam sağlıksızdır boş gebeliktir diyor.baska doktorlarada gittim.bekliyecez diyorlar.yolk keseside yok kese içinde ama kese düzenli büyüyor.ilk kez siz olumlu birşey söylediniz inşallah söylediğiniz gibi olur.

Canim bizim basimiza geldigi icin anlatma ihtiyaci hissettim. Baska bir doktira gitmekte de fayda var yalniz. Tek bir doktorla yetinmemek gerekir bole durumlarda. Ne bebekler kurtulmistur doktor degistirildiginde nelere sahit oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…