2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bende şuan 6+4 üm doktorum 7+4 çağırdı kese görüldükten 15 gün sonra düşer bebek keseye yani anca o zaman görünür dedi bence içini rahat tut stres yapma ilacını düzenli iç inşallah cuma günü görürsün bebeğini

Canım benim de 6+3 deyim bugün Benimde bebek görünmedi ki daha yani doktor bişiy demedi kesen iyi olması gereken yerde büyüklükte o kadar böyle korkutacak bişiy demedi 2 hafta verdi kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi, sen de korkma stres yapma geç de görünebilir bebek, kalp atışı kininde erken başlıyor kiminle 8.-9. Haftayı bulabiliyor kalbini temiz tut sen hayırlısı olsun de

Herkes baş uzman zaten inşallah beklentilerin tersine iyi bir hamilelik geçirip sağlıkla kucağıma alırım ben kaç senedir çok mücadele verdim kaç tedavi gördüm kilo falan umrumda değil isteyen istediğini desin canım ne isterse sağlıklı olması koşuluyla yiyeceğimde içeceğimde sefamız olsun yaa

Aynen öyle canım,bugünleri çok beklemişsin.. ye,iç,yat,kilo al boşveer :)

cumartesi randevum bursaya gidicem eskişehirden tüp bebek doktorum ilk ben bakayım dedi o zaman belli olur

Benimde öyle oldu hiç endişelenme bebek yerlesiyordur. 9 hafta oldu benim 1 hafta önce kesildi tamamen
Ya burası iyi ki var yoksa insan düşünmekten kafayı yer ya da hergun doktora gitmek ister en azından burada soruyoruz birbirimize aynı şeyleri yaşayanlarımız oluyor çok güzel ya, teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…