- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #3.001
denedim canım da barkot no istiyor oda bende yokSelam canım. İnternetten bakamıyor musun sonucuna.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
denedim canım da barkot no istiyor oda bende yokSelam canım. İnternetten bakamıyor musun sonucuna.
Bende şuan 6+4 üm doktorum 7+4 çağırdı kese görüldükten 15 gün sonra düşer bebek keseye yani anca o zaman görünür dedi bence içini rahat tut stres yapma ilacını düzenli iç inşallah cuma günü görürsün bebeğiniAllah rızası için başına benim ki gibi bir şey gelen varsa yazsın.ilk kez normal yolla hamile kaldım.ilk oglum tüp bebek.2.5 yasinda.6+4 haftaligim bu cuma herşey belli olacak.en son 19 unda karne günü gittim doktora kese var büyüyor 14 mm ama bebek yok sadece kese.ara ara kanamaların kahverengi akıntılarımda oluyor progestan kullanıyorum.doktor cuma günüde görmezsek progestani kesip düşmesini bekliycez dedi.arkadaslar çok umutsuzum bazen hayırlısı diyorum ama bir yandan da üzülüyorum
Canim belki de riskli gormedi o kadar ki insallah oyledirBeni 15 gün sonra çağırdı randevuya. Uzun geliyor bana da. Sanki 1 hafta sonra çağırsandaha iyi olurdu
Doktora gittiniz mi?Benimde ayni oyle oldu canim ya dunden beri peceteye sildikce geliyor hafif pembe gibi anlamadim valla
Özel hastane dimi? Telefonla arayıp da öğrenebilirsindenedim canım da barkot no istiyor oda bende yok
E nabiza gir butun tahlillerin görünüyor e devlet sifren varsadenedim canım da barkot no istiyor oda bende yok
Canım benim de 6+3 deyim bugün Benimde bebek görünmedi ki daha yani doktor bişiy demedi kesen iyi olması gereken yerde büyüklükte o kadar böyle korkutacak bişiy demedi 2 hafta verdi kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi, sen de korkma stres yapma geç de görünebilir bebek, kalp atışı kininde erken başlıyor kiminle 8.-9. Haftayı bulabiliyor kalbini temiz tut sen hayırlısı olsun deAllah rızası için başına benim ki gibi bir şey gelen varsa yazsın.ilk kez normal yolla hamile kaldım.ilk oglum tüp bebek.2.5 yasinda.6+4 haftaligim bu cuma herşey belli olacak.en son 19 unda karne günü gittim doktora kese var büyüyor 14 mm ama bebek yok sadece kese.ara ara kanamaların kahverengi akıntılarımda oluyor progestan kullanıyorum.doktor cuma günüde görmezsek progestani kesip düşmesini bekliycez dedi.arkadaslar çok umutsuzum bazen hayırlısı diyorum ama bir yandan da üzülüyorum
İnşallah canım. İnşallah minnoşlarımız içerde rahat ve sağlıklıdır.Canim belki de riskli gormedi o kadar ki insallah oyledir
Bir kez oldu wc ye gitmeye korkuyorum şuanda resmen bi daha görürsem diyeBenimde ayni oyle oldu canim ya dunden beri peceteye sildikce geliyor hafif pembe gibi anlamadim valla
Ayy canım benim. Ben açmadım konuyu her ay için ayrı ayrı site sahibi açıp o ay annelerinden birine devrediyor sayfayı. Yine de teşekkür ederim ince düşüncen içinMinikPiranha bu arada sanada tesekkur etmek istedim. Cunku faydali bir konu olmus ve hepimizi bir baslik altinda topladin. Basarili.
İnşallah canım benim 9 gün fark kalmış o da mühim değil :))Maşallah canım çok iyi haber:) sat tarihini görünce şaşırmıştım zaten. İnşallah gününü yakalar minnak.
Çok yakın arkadaşım 39 yaşında tedavi tüp bebekler sonucu daha yeni anne oldu. Hamileliğide,doğumuda gayet rahattı.. doğumdan 1 ay sonra eski haline döndü. Sen moral bozanlara kulak asma,he he de geç..
Ben sezeryan doğum istediğim için ne senaryolar dinledim bi bilsen.. acıdan ölenler,yataktan kalkamayanlar,kocaman göbekle kalanlar neler neler.. herzaman çok zayıftım,hamileyken kilo aldım diye içten içe sevinenler.. ayy o kilolar gitmez,artık eskisi gibi olamazsın,sezeryan sonrası o göbek gitmez canım bla bla bla.. he he dedim geçtim. Doğumdan sonra kapak oldu onlara. Al sana sıfır göbek,al sana eski hal dedim hepsine.. sezeryandan sonrada hemen ayağa kalkmamı hıı hastane farkı işte diyip geçiştirdiler. Boşver canım bazıları sadece can sıkmak için var..
Aynen öyle canım,bugünleri çok beklemişsin.. ye,iç,yat,kilo al boşveer :)Herkes baş uzman zaten inşallah beklentilerin tersine iyi bir hamilelik geçirip sağlıkla kucağıma alırım ben kaç senedir çok mücadele verdim kaç tedavi gördüm kilo falan umrumda değil isteyen istediğini desin canım ne isterse sağlıklı olması koşuluyla yiyeceğimde içeceğimde sefamız olsun yaa
Benimde öyle oldu hiç endişelenme bebek yerlesiyordur. 9 hafta oldu benim 1 hafta önce kesildi tamamenBöyle şey gibi şuanda regl olmadan 1 gün önce böyle başlar kahveremgimsi bi akıntı tam da oyle çok korkuyorum ya
Gerçekten var öyle insanlar, benim geçen komşum sordu.
Çok heyecanlı ama ne zaman öğreneceksin ikiz mi tek mi :) hayırlısı olsun inşallah ama ikiz düşüncesi de çok güzel, bunca uğraştan sonra Allahın bir lütfu olr size :)
Canim zaten gorecek gunu varsa dunyaya gelecek. Yani nerdeyse ayaga kalkmamacasina yatiyorum artik allaha emanet. Insallah tekrar olmaz diye dua ediyorum sadece
Slm eylül anneleri
Bhcg verdim yetişmedi sonuç yarin dr arayicam artış varsa ilaç verecek düşük önleyici yarin 2 de ariycam bakalim
Ya burası iyi ki var yoksa insan düşünmekten kafayı yer ya da hergun doktora gitmek ister en azından burada soruyoruz birbirimize aynı şeyleri yaşayanlarımız oluyor çok güzel ya, teşekkür ederimBenimde öyle oldu hiç endişelenme bebek yerlesiyordur. 9 hafta oldu benim 1 hafta önce kesildi tamamen
Bir kez oldu wc ye gitmeye korkuyorum şuanda resmen bi daha görürsem diye