- 9 Mart 2015
- 7.404
- 10.651
- 248
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #2.961
Hayırlısı olsun canım ya,sağlıkla doğsunda tek çift farketmez. Benim çok kısa bi arkadaşım var üçüz doğum yaptı,38. Haftaya kadarda taşıdı.yok ya benim geniş değil normalde de yemek yiyince çıkar yani. Artış en baştan beri iki katından %20 fazlaydı yani 100-150 daha fazla artıyordu bilemiyorum ki. 3 kere yaptırdım dr bir daha gerek yok dedi ama ihtimal var. Bende şansı arttırmak için koydurdum dr emin misin bak tutarsa dedi evet dedim de minyonum boy da kısa nasıl taşırım diye tüp bebekte erken doğum riski var ikiz olunca daha artıyor ihtimal ama olursa da ona göre dikkat ederim.
Kemalpaşa,karacabey izmire doğru işte benimdr kafa ondan karıştı. Zaten bugün kafam bi milyon hava buz,evime gideyim sıcak sıcak :)ay hakket doguya kalıyo bn niye batı dedimbide izmir tarafı diye aklımdan geciriyorum sürekli oysam biz o tarafta değiliz
evet baya yakın :) işte rabbim nerelerden kimlerin hayatlarını değiştiriyo böyle bi yer olmasa birlikte hamile kaldıgımızı bilmicektikYakınmışız bende Eskişehirdeyim :)
cok sorry :))) bnm gitmeme daha var zaten dısarı cıkasm da yok soguk diye şuracıkta uyusamKemalpaşa,karacabey izmire doğru işte benimdr kafa ondan karıştı. Zaten bugün kafam bi milyon hava buz,evime gideyim sıcak sıcak :)
Benim işim bitti ben kaçar,evdeki mesaiye başlayayım :)cok sorry :))) bnm gitmeme daha var zaten dısarı cıkasm da yok soguk diye şuracıkta uyusam
Hayırlısı olsun canım ya,sağlıkla doğsunda tek çift farketmez. Benim çok kısa bi arkadaşım var üçüz doğum yaptı,38. Haftaya kadarda taşıdı.
Kemalpaşa,karacabey izmire doğru işte benimdr kafa ondan karıştı. Zaten bugün kafam bi milyon hava buz,evime gideyim sıcak sıcak :)
kolay gelsin o vakit bn daha buralardaym :)Benim işim bitti ben kaçar,evdeki mesaiye başlayayım :)
Evde çocuk olunca uzanma hayali olmuyor malesef :) neyseki evde kadın var yemek,masa hazır gittiğimde. Benim fındık 9’da uyur,sonra ben dinlenme moduna geçerim. Kütüphanede çalışmak negüzel..çıldırırım ben orda kitaplarla.. evde kendi çapımda kütüphanem var,huzur buluyorum resmen o kokuda.Benim annem balıkesirli çok yakınız oralara iyi bilirim oralara anneannem dedemlere giderdik hep. Şimdi teyzemlere gidiyoruz bayramlarda falan. Annem İstanbul'da ben Eslişehirde. Valla bende gitmek istiyorum yaa annem bende yemeğimi yapmıştır yerim uzanırım. İş yok üniversitede kütüphanedeyim ben öğrenci yok ama kütüphane soğuk elektrikli ısıtıcım var neyse ki.
Hayırlısı olsun canım ya,sağlıkla doğsunda tek çift farketmez. Benim çok kısa bi arkadaşım var üçüz doğum yaptı,38. Haftaya kadarda taşıdı.
Evde çocuk olunca uzanma hayali olmuyor malesef :) neyseki evde kadın var yemek,masa hazır gittiğimde. Benim fındık 9’da uyur,sonra ben dinlenme moduna geçerim. Kütüphanede çalışmak negüzel..çıldırırım ben orda kitaplarla.. evde kendi çapımda kütüphanem var,huzur buluyorum resmen o kokuda.
Ayyy senle aynıymışızzz bende şuan 1.58 boy 57 kiloyum inşallah en fazla 70 olurum diyorum40kiloysan korkma bence en fazla 60 olursun bnmde boyum kısa 158im ama su an 58 kiloyum
Aynen çok sevindim bu topicteki herkes çok zayıf kendimle aynı birini buldum :))patisserieyumyum bak arkadaşla aynısınız.
Çok yakın arkadaşım 39 yaşında tedavi tüp bebekler sonucu daha yeni anne oldu. Hamileliğide,doğumuda gayet rahattı.. doğumdan 1 ay sonra eski haline döndü. Sen moral bozanlara kulak asma,he he de geç..Tabii Allah ol dedikten sonra yani. Benim çok moralimi bozuyorlardı önceki tedavilerimde yengem ya ikiz olursa nasıl taşıyacaksın zor olur 2 tane koydurmasydın diyordu ya ben şamsımız arttırmak istiyorum olursa da Allah bilir dedim. Bir kerede yazın ki kimyasal olan tedavimde daha sonuç almamıştım 35 yaşından sonra zor oluyormuş hamilelik dedi ya dedim bu zamanda 45 yaşında doğuran var ki kendisi rahimde olan bir sorundan dolayı hamile kalamadı tüp bebekte yapılamadı dayımın eşi yani en iyi o anlaması lazım ama işte moral vereceklerine daha çok köstek.
bende 70 diyodum ama hayal görme didiler banaAyyy senle aynıymışızzz bende şuan 1.58 boy 57 kiloyum inşallah en fazla 70 olurum diyorum
Biz almayalım bebişler alsın inşallahhhh :)))aynı kilolarda mıymışızkilo almayaymda diye kasmıorm ama keske ben almadn bebiş alsa
Çocuksuz günlerin tadını çıkarın,çocuk yokken iki kişi idare edilir elbet.. benim çalışma saatlerim düZensiz o yüzden düzen işini sağlayamıyorum evde,mecburen devamlı kadına ihtiyaç duyuyorum. Evin her işi onda,yemeğimizide yapıyor sağolsun.. benim iş çoktan bittide kahve lak lak işte,hadi kaçtım trafik fenalaşmadan gideyim.Kadın varsa iyi o gittiğinde hazır bulmak gibisi yok hele bir de çocuk varsa nimet yani. Benimde annem hafataya gidecek ama çocuk yok idare ederim yanii valla 1 aydır annem bende insan eşiyl başbaşa kalmayı da istiyor. Kütüphane güzel evet ama türkçe kitaplar yok hazırlık okulundayım ingilizce kitaplar ama türkçe köşesi yaptık hocalardan personelden bağışlarla okuyorum. Terapi gibi oluyor gerçekten. Hadii mesai bitti kaç sen benim 15 dk kaldı.
Biz almayalım bebişler alsın inşallahhhh :)))
Ayyy evet sonuc cok guzel olmus yaaa. Cok sevindim. Darisi basimamuhakkak kan testi yaptır.benim de bir haftadır içim içimi yiyordu. Acilde test yaptırdım da içim rahatladı.
Gerçekten var öyle insanlar, benim geçen komşum sordu.Reglini takip eeden insanlar mı var ne enteresan yahuu onu mu takip ediyorlar oldun mu olmadın mı diye alla alla. Uyku bennde de çok vardı ama evde olduğumdan daha çok geliyordu şimd işteyim daha az geliyor. İş çokmuş ama olur yavaş yavaş herşey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?