• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ya burası iyi ki var yoksa insan düşünmekten kafayı yer ya da hergun doktora gitmek ister en azından burada soruyoruz birbirimize aynı şeyleri yaşayanlarımız oluyor çok güzel ya, teşekkür ederim ☺️
Kırmızıya dönmediği sürece sorun yok demişti doktorum. İlk hamileliğimde 1 hafta boyunca kahve lekelenmem olmuştu.

Ya burası iyi ki var yoksa insan düşünmekten kafayı yer ya da hergun doktora gitmek ister en azından burada soruyoruz birbirimize aynı şeyleri yaşayanlarımız oluyor çok güzel ya, teşekkür ederim ☺️
Aynen kızlar bende çok yazamıyorum mide bulantıısı ve kızımdan dolayı ama hep okuyorummm

canım takip et kırmızıya dönerse ve fazlalaşırsa acile gidersin ama yerleşme gömülme zamanlarında damarlar genişlediği için oluyormuş lekeler takip et sen Rabbim korusun
Yok çok az geldi damlayacak kadar bile değildi peçeteye az bi miktar geldi, Allah korusun bebeğimi herşeyin hayırlısı

Ayy canım benim. Ben açmadım konuyu her ay için ayrı ayrı site sahibi açıp o ay annelerinden birine devrediyor sayfayı. Yine de teşekkür ederim ince düşüncen için :KK200:
Aaa ben cahil bilmiyordum canim ama olsun yinede tesekkurler oncusun sonucta. Ben yeni sayilirim da henuz tam vakif olamadim:KK54::KK70:

Kızlar surekli beyaz akıntım oluyordu önemsemedim hiç, bugün o beyaz akıntı değil kahverengine dönmüş çok gelmedi peçeteye bulaşacak kadar sorun etmeli miyim bunu bilemedim
kahverengi akintilar onemsizdir ama adet kanamasi gibi kırmızı ve yigun
Allah rızası için başına benim ki gibi bir şey gelen varsa yazsın.ilk kez normal yolla hamile kaldım.ilk oglum tüp bebek.2.5 yasinda.6+4 haftaligim bu cuma herşey belli olacak.en son 19 unda karne günü gittim doktora kese var büyüyor 14 mm ama bebek yok sadece kese.ara ara kanamaların kahverengi akıntılarımda oluyor progestan kullanıyorum.doktor cuma günüde görmezsek progestani kesip düşmesini bekliycez dedi.arkadaslar çok umutsuzum bazen hayırlısı diyorum ama bir yandan da üzülüyorum[/QUOTE
canim benim bi onceki hamileligimde oyle oldu malesef bebek görülmedi boş gebelikmis. 6 haftalik civariydi normalde kalp atışı bekleriz bu haftada demişti doktor. En son 7.haftada sonlandirmistik. Umarım sen görürsün bebegini. Bizi haberdar et

Herkes baş uzman zaten inşallah beklentilerin tersine iyi bir hamilelik geçirip sağlıkla kucağıma alırım ben kaç senedir çok mücadele verdim kaç tedavi gördüm kilo falan umrumda değil isteyen istediğini desin canım ne isterse sağlıklı olması koşuluyla yiyeceğimde içeceğimde sefamız olsun yaa:anneadayı::nazar::kk77::KK48:
Tedavi görerek hamile kalmış biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Kiloymuş çatlakmis hiçbirini düşünmüyorum gözüm de görmüyor. Biz insanların bir seyleri kolay elde ettiğimizde maalesef daha kolay seyleri dert etme gibi bir özelliği var ama kolay elde etmeyince öyle olmuyor. Allah nasip etsin hayırlısıyla kucağımıza alalım da geri kalanı hallolur. Spor ,diyet , pilates denen şey var sonuçta, gereken yapılır gerektiği zaman kilo verilir.

Tedavi görerek hamile kalmış biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Kiloymuş çatlakmis hiçbirini düşünmüyorum gözüm de görmüyor. Biz insanların bir seyleri kolay elde ettiğimizde maalesef daha kolay seyleri dert etme gibi bir özelliği var ama kolay elde etmeyince öyle olmuyor. Allah nasip etsin hayırlısıyla kucağımıza alalım da geri kalanı hallolur. Spor ,diyet , pilates denen şey var sonuçta, gereken yapılır gerektiği zaman kilo verilir.

Sende mi canım gözün aydın aramızda da 1 hafta var galiba valla zaten zayıfım tamam kilo alırsam iyice kısa görünücem şişicem belki ama bebeğimizin sağlığı herşeyden daha önemli. dediğin gibi kilo verilir bir şekile hele bir doğsunlarda ben attığım adıma dikkat ediyorum yan yatıcam diye gece yanlarım uyuşuyor nasıl oturacağımı şaşırıyorum Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ancak yürüyüş yaparım hamileliğimde

Aynen canım katılıyorum sana :) ne demek rica ederim. Hiç kafana takma ne kadar nefes alacağımız hangi gün ölecegimiz bile belli. Allah kullarını yaratırken kullarına soracak değil ya :) olacağı varsa oluyor dikkat et kendine

Sende mi canım gözün aydın aramızda da 1 hafta var galiba valla zaten zayıfım tamam kilo alırsam iyice kısa görünücem şişicem belki ama bebeğimizin sağlığı herşeyden daha önemli. dediğin gibi kilo verilir bir şekile hele bir doğsunlarda ben attığım adıma dikkat ediyorum yan yatıcam diye gece yanlarım uyuşuyor nasıl oturacağımı şaşırıyorum Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ancak yürüyüş yaparım hamileliğimde
Sağol canim aminnn. evet 1 hafta var aramızda :) insallah ikimiz de sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız bebeklerimizi. Ayni durumdayım seninle ters bir hareket yapmamak icin cok dikkat ediyorum özellikle de yatarken yan yatacağım diye sol tarafım tamamen tutuldu :) ama olsun :)

Sağol canim aminnn. evet 1 hafta var aramızda :) insallah ikimiz de sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız bebeklerimizi. Ayni durumdayım seninle ters bir hareket yapmamak icin cok dikkat ediyorum özellikle de yatarken yan yatacağım diye sol tarafım tamamen tutuldu :) ama olsun :)

Sağa da dönüyorum ben çünkü fena tutuluyor hep aynı tarafa hareketsiz yatmakta iyi değil. Yalnız iştahım fena açıldı oturunca çok yemek yemiyorum aşırı ama kalkınca hep birşey atıştırmak istiyorum

Sağa da dönüyorum ben çünkü fena tutuluyor hep aynı tarafa hareketsiz yatmakta iyi değil. Yalnız iştahım fena açıldı oturunca çok yemek yemiyorum aşırı ama kalkınca hep birşey atıştırmak istiyorum
Donmek zorunda kalıyorum ben de canim yapacak bir şey Yok ama uyandıkça tekrar sola yatıyorum :) ben de ekmek ve pilav yanı karbonhidrat turu seyler yemeden yiyorum canim psikolojik midir nedir benim de gün içerisinde bogazim hiç boş durmuyor :)

Merhaba herkese bugün evde hamilelik testi yaptim pozitif cikti sat 21 kasim. 2.bebeğim. ama bende baya kasik agrisi var ilk hamjleligimde hic olmamisti ya da hatirlayamiyorum .kötü birsey mi diye korkuyorum...
Nerdeyse 8 ,9 haftalıksınız maşallah nasıl beklediniz bu kadar hayırlı olsun bebeğiniz

Merhaba herkese bugün evde hamilelik testi yaptim pozitif cikti sat 21 kasim. 2.bebeğim. ama bende baya kasik agrisi var ilk hamjleligimde hic olmamisti ya da hatirlayamiyorum .kötü birsey mi diye korkuyorum...

Bu zamana kadar nasıl farkına varmadınız 2 ay geçmiş bir önceki regliniz gecikince şüphelenmediniz mi. baya ilerlemiş normal kasık ağrıları gidip kalp atışlarını duyabilirsiniz endişeleriniz de son bulur.Hayırlı olsun

Donmek zorunda kalıyorum ben de canim yapacak bir şey Yok ama uyandıkça tekrar sola yatıyorum :) ben de ekmek ve pilav yanı karbonhidrat turu seyler yemeden yiyorum canim psikolojik midir nedir benim de gün içerisinde bogazim hiç boş durmuyor :)

Ben bilerek dönüyorum sabit durmayayım diye. Arada sırtüstü yatmakta iyi oluyor çok yatamıyorum öyle ama belim rahat ediyor. Ben yemeğin yanına pilav makarna az da olsa yiyorum. Psikolojik değildir ben böyle normalde arka arkaya yiyemem bebek yerleştikçe büyümeye başladıkça vücudun ihtiyacı da artıyor ondan galiba daha şimdiden böyleyse bilemiyorumm:bicak::işsiz::hamarat::olamaz:

Ben bilerek dönüyorum sabit durmayayım diye. Arada sırtüstü yatmakta iyi oluyor çok yatamıyorum öyle ama belim rahat ediyor. Ben yemeğin yanına pilav makarna az da olsa yiyorum. Psikolojik değildir ben böyle normalde arka arkaya yiyemem bebek yerleştikçe büyümeye başladıkça vücudun ihtiyacı da artıyor ondan galiba daha şimdiden böyleyse bilemiyorumm:bicak::işsiz::hamarat::olamaz:
Tadını çıkararak yaşayalım o zaman değişiklikleri canim :)

Back