2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kurallarını baştan koyarsan sorun olmaz bence. Lohusayken evde erkek istemiyorum de,misafirle tek tek uğraşmak zor sonra mevlüt vs bişey yparız de. Saygı gösterirlerse ne ala,yoksa gelmesinler boşver.
eevet mevlude kadar kimse gelmese keske ama bizim burda gelen cok olur

ne güzel kimseye söylememişsiniz. biz doktora gidince ailelere söyledik su an eşimin bütün sülalesi öğrendi

Bende bıraksam bunlarda hergün biriyle gelir ama ben müsade etmiyorum. Hergün hergün uğraşamam ben. Bikere topluca gelirler olur biter.
valla oturma odasına da bi yatak yaparım hep durur orda misafir gelince oraa gecerim artık diğer zamanlarda kendimi yatak odasına kapatırım :))

İyi öyle yaparım bende o zaman çünkü zayıfım karnım çok çıkacak eminimki iki tane embriyo koyuldu daha tek mi ikiz mi onu da bilmiyorum kontrolde belli olacak şimdi bile yemek yiyince çıkıyor yanii önlem almak şart erkenden. Bizim gelinimiz kardeşimin eşi kilolu olduğu halde karnı bile 8. ayda ancak dışarıdan belli oldu ama çatladı harita gibi oldu yani.

Reglini takip eeden insanlar mı var ne enteresan yahuu onu mu takip ediyorlar oldun mu olmadın mı diye alla alla. Uyku bennde de çok vardı ama evde olduğumdan daha çok geliyordu şimd işteyim daha az geliyor. İş çokmuş ama olur yavaş yavaş herşey.

Cildi korumaya almak önemli bence,bol su içip içerdende nemlendirmek lazım. Bende zayıf sayılırım normalde 34-36 beden arasıyım ama iç karnı geniş denenlerdenim heralde,5. Aya kadar hiç karnım çıkmamıştı neredeyse. Bu sefer ne olur bilmiyorum,2. Hamilelikte daha çabuk çıkıyor diyorlar. Hcg artışın çok yüksek miydi,ikiz olsa ne güzel olur :)

Yok haftada bir görüşüyoruz hepimiz namaz kılınca anlaşılıyor yoksa öyle rahatsızlık babında değil

yok ya benim geniş değil normalde de yemek yiyince çıkar yani. Artış en baştan beri iki katından %20 fazlaydı yani 100-150 daha fazla artıyordu bilemiyorum ki. 3 kere yaptırdım dr bir daha gerek yok dedi ama ihtimal var. Bende şansı arttırmak için koydurdum dr emin misin bak tutarsa dedi evet dedim de minyonum boy da kısa nasıl taşırım diye tüp bebekte erken doğum riski var ikiz olunca daha artıyor ihtimal ama olursa da ona göre dikkat ederim.

Yok haftada bir görüşüyoruz hepimiz namaz kılınca anlaşılıyor yoksa öyle rahatsızlık babında değil

Anladım öyle yanii tabi anlaşılır öyle olunca. Ben işyerindeki arkadaşlara söyledim daha kese de görmedim ama 17 gün falan işe gelmeyince bir hastalıkta uyduramadım doğrusu öncesindeki tedavilerimi de biliyorlardı sonuncuyu hiç demedim de artık dedim yani bu sefer karnım çıkınca da saklamış diyeceklerdi. Allah saklasın inşallah

Güneydoğu ozaman inegöl :)) olsun çok uzak değilmiş,otobandan kaptırdın mı 20 dk :))
ay hakket doguya kalıyo bn niye batı dedim bide izmir tarafı diye aklımdan geciriyorum sürekli oysam biz o tarafta değiliz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…