- 9 Mart 2015
- 7.404
- 10.651
- 248
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #2.941
Eveet,bende Bursaevetsende mi bursa
eevet mevlude kadar kimse gelmese keske ama bizim burda gelen cok olurKurallarını baştan koyarsan sorun olmaz bence. Lohusayken evde erkek istemiyorum de,misafirle tek tek uğraşmak zor sonra mevlüt vs bişey yparız de. Saygı gösterirlerse ne ala,yoksa gelmesinler boşver.
ilçede misin merkezde miEveet,bende Bursa
ne güzel kimseye söylememişsiniz. biz doktora gidince ailelere söyledik su an eşimin bütün sülalesi öğrendiSelam kızlar çok okuyorum ama yazasım gelmiyor çoook uykum var
Hep uyumak istiyorum ama evde bi çocuk daha olunca zor tabi şimdi oğlum uyudu bende uyuyacağım bir de benim Doğumdan önce vajinal kaşıntı olmuştu şimdide oluyor umarım bebeğe zararı yoktur Cuma doktora gitmeyi planlıyorum birde kimse bilmiyor benimkinide eşim ve bir arkadaşım 12 haftadan sonra söylemek istiyorum tabi sık görüştüklerim bazen adet takibi yapabiliyor aa senin adetin benden önceydi ya da sonraydı orda kıvırmak önemli
Göğüslerim çok şişti birde emziriyorum baya zor oluyor inş iki hafta sonra bıraktıracağım odasını ayıracağım baya iş var yani
Bende bıraksam bunlarda hergün biriyle gelir ama ben müsade etmiyorum. Hergün hergün uğraşamam ben. Bikere topluca gelirler olur biter.eevet mevlude kadar kimse gelmese keske ama bizim burda gelen cok olur
Merkezdeyim canım ben,balatta. Doğu taraf mı batı taraf mı :)ilçede misin merkezde miben eenn uzak ilcesindeyim
valla oturma odasına da bi yatak yaparım hep durur orda misafir gelince oraa gecerim artık diğer zamanlarda kendimi yatak odasına kapatırım :))Bende bıraksam bunlarda hergün biriyle gelir ama ben müsade etmiyorum. Hergün hergün uğraşamam ben. Bikere topluca gelirler olur biter.
güney batı diyebilirzMerkezdeyim canım ben,balatta. Doğu taraf mı batı taraf mı :)
Yaşa Mustafakemalpaşa mı :)güney batı diyebilirz
yok kız günay batı diyorum asagılara incen eskisehir taraflrınaYaşa Mustafakemalpaşa mı :)
Güneydoğu ozaman inegöl :)) olsun çok uzak değilmiş,otobandan kaptırdın mı 20 dk :))yok kız günay batı diyorum asagılara incen eskisehir taraflrınainegölde oturuyorum ben
Aktardan almıştım canım ama sıvı olanlardan değil. Sabun gibi bişey sarımtrak renkli. Vücuduna sürdükçe vücut ısısıyla eriyor yada cam bi kaba koyup kalorifer üzerine koyarak erimesini sağlayabilirsin öyle sürebilirsin. Musteladan falan çok daha iyi nemlendiriyor. Sabah mustela akşam kakao yağı sürüyordum ben,yine öyle yapacağım.
Selam kızlar çok okuyorum ama yazasım gelmiyor çoook uykum var
Hep uyumak istiyorum ama evde bi çocuk daha olunca zor tabi şimdi oğlum uyudu bende uyuyacağım bir de benim Doğumdan önce vajinal kaşıntı olmuştu şimdide oluyor umarım bebeğe zararı yoktur Cuma doktora gitmeyi planlıyorum birde kimse bilmiyor benimkinide eşim ve bir arkadaşım 12 haftadan sonra söylemek istiyorum tabi sık görüştüklerim bazen adet takibi yapabiliyor aa senin adetin benden önceydi ya da sonraydı orda kıvırmak önemli
Göğüslerim çok şişti birde emziriyorum baya zor oluyor inş iki hafta sonra bıraktıracağım odasını ayıracağım baya iş var yani
Cildi korumaya almak önemli bence,bol su içip içerdende nemlendirmek lazım. Bende zayıf sayılırım normalde 34-36 beden arasıyım ama iç karnı geniş denenlerdenim heralde,5. Aya kadar hiç karnım çıkmamıştı neredeyse. Bu sefer ne olur bilmiyorum,2. Hamilelikte daha çabuk çıkıyor diyorlar. Hcg artışın çok yüksek miydi,ikiz olsa ne güzel olur :)İyi öyle yaparım bende o zaman çünkü zayıfım karnım çok çıkacak eminimki iki tane embriyo koyuldu daha tek mi ikiz mi onu da bilmiyorum kontrolde belli olacak şimdi bile yemek yiyince çıkıyor yanii önlem almak şart erkenden. Bizim gelinimiz kardeşimin eşi kilolu olduğu halde karnı bile 8. ayda ancak dışarıdan belli oldu ama çatladı harita gibi oldu yani.
yok kız günay batı diyorum asagılara incen eskisehir taraflrınainegölde oturuyorum ben
Yok haftada bir görüşüyoruz hepimiz namaz kılınca anlaşılıyor yoksa öyle rahatsızlık babında değilReglini takip eeden insanlar mı var ne enteresan yahuu onu mu takip ediyorlar oldun mu olmadın mı diye alla alla. Uyku bennde de çok vardı ama evde olduğumdan daha çok geliyordu şimd işteyim daha az geliyor. İş çokmuş ama olur yavaş yavaş herşey.
Cildi korumaya almak önemli bence,bol su içip içerdende nemlendirmek lazım. Bende zayıf sayılırım normalde 34-36 beden arasıyım ama iç karnı geniş denenlerdenim heralde,5. Aya kadar hiç karnım çıkmamıştı neredeyse. Bu sefer ne olur bilmiyorum,2. Hamilelikte daha çabuk çıkıyor diyorlar. Hcg artışın çok yüksek miydi,ikiz olsa ne güzel olur :)
Yok haftada bir görüşüyoruz hepimiz namaz kılınca anlaşılıyor yoksa öyle rahatsızlık babında değil
ay hakket doguya kalıyo bn niye batı dedimGüneydoğu ozaman inegöl :)) olsun çok uzak değilmiş,otobandan kaptırdın mı 20 dk :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?