2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bulantı kusmaya beyaz leblebi (nohut da derler) iyi geliyor arkadaşlar. Midedeki o bulandıran suyu alıyor. Kazinmaya da birebir.

Bu arada ayva kabızlık yapmaz mı? Ayvayi sadece yiyor musunuz eskiler yanaklarina dokunurmus falanmis oyle rivayetler vardı birzamanlar çevremden duyuyordum. Sadece yiyecek miyiz? :)

Hormon 9. Haftadan sonra pik yapıp 12’de azalmaya başlıyormuş. O yüzden birçok hamilenin bulantısı 12. Haftada bitiyor. İnşallah hepimiz o gruptan oluruz :)

ayy inşallah canım.. şunun surasında 12.haftaya ne kaldı
doya doya yaşarız bebişlerimizi o zaman.. şu an bu halimle sadece hasta hissediyorum hamile değil.

Listenin en küçük hamişi benim Yanlız benim sat yanlış yazılmış ya zaten benim sat da belli değil ama 22 Aralık’ta değil 6+4 üm 7 aralık oluyo sat tahmini doğum 13 eylül sanırım karışıklık oldu

Sabah size yazdım ayva yiyek diye sonra uyudum rüyamda ekmek gibi kopara kopara ayva yedim ben ki senelerdir ayva yemedim sevmem de pek şimdi ayva almaya gidiyorum aşermek bu mu oluyor tam olarak
Aynen cnm esermık bu oluyo bende kızımda ruyamda bı meyva gormustum adını demıyım ozamandada suandada mevsımı deıl rüyamda bır yıyordum anlatamam

Seni korkutayım birazcık :) ben 57 ile hamile kaldım 80 ile doğuma girdm şimdi yine 57 yim , 70 ile doğuma girmek çok iyimser benim için

bende hep atıştırmak istiyorum. doktor sık sık az ye dedi.. ayran falan iç dedi.. aldım iş yerinde içmek için. bnmde kilo problemim braz var ama napayım. midem boş kalınca hiç iyi olmuyor

ayy inşallah canım.. şunun surasında 12.haftaya ne kaldı
doya doya yaşarız bebişlerimizi o zaman.. şu an bu halimle sadece hasta hissediyorum hamile değil.
Ben ilk 5 ay hamile olduğumu anlamıyordum göbeğim sadece avuçiçi kadar çıkmıştı.. nezamanki karnım büyüdü ve bebeğin hareketleri başladı ozaman anladım hamileliği.. sonra bana bişey oldu ve 20 küsür kiloyla obeze bağlamış şekilde doğuma gittim.. şimdi yine gece gece anormal yiyorum,bu gidişle sonum obezite cerrahisi diyorumda eşim gülüyor..

Canım geçmiş olsun tekrar, yorma sakın kendini, ilk 3 ay çok önemli. İmkanın varsa sadece tuvalete gitmek için kalk yerinden. Hiçbir iş yapma bırak evi bi süre mok götürsğn boşver. Sağlıkla kavuş inş bebişine

bu boyla top gibi bişey olurum
o zaman hoşgeldin xxl diyelim
Kaç boyun ? Ben 175’im yinede o kiloyu saklayamıyordum:)) İnşallah almazsın canım sen,alsanda korkma. Doğumdan 40 gün sonra 20 kilo vermiş sadece 1-2 kilo fazlası kalmış taze anneydim :) o yüzden korkmadan hunharca yiyorum :)

Evet haklisin. Gitmem gerek ziraa hep iki gundur bole. Hayirlisi bakalim. Saol canim
muhakkak kan testi yaptır.benim de bir haftadır içim içimi yiyordu. Acilde test yaptırdım da içim rahatladı.

Kızlar ayva yıyın tabı anlatılan hıkaye dogru eskı zamanlar bı kavim varmıs ama yasayanlar ve dogan bebekler cok cırkın okurmus bırgun kavmın basındakı adam ozamanın alımıne gıtmıs ve anlatmıs alım ona hamıle eslerınıze ayva yedırın ayva nesıllerı guzellestırır demıs. Kızımda sapını yanagıma basmıstılar kızımın gamzesı var bıde yedım yemeye calıstım bogula bogula kızım dıe demıyorum çok guzel masllah dıyım

Ah çok sevindim sizin adınıza umarım sağlıklı mutlu hayırlı ve uzun ömürlü bir bebeginiz olur. Hayır haberleri yok tatilin sonunda söylemeyi düşünüyorum. Yoksa rahat olamam. Hadi bundan ye, çok az yedin, sırtına yastık al, corapsiz gezme. .. ardı arkası kesilmez.

Benim ilk kızımda da iştahım kesilmişti. Şimdi de iştahım kesik, midem bulanıyor ama kusmuyorum yine de dışarda falan cevimde poşet taşıyorum minik buzdolabı poşeti :)
Bazen de sık sık midem kazınıyor özellikle bu mide kazınması ağzıma hemen bişeyler atmazsam bulantıya dönüyor. Yanımda sürekli ceviz kuru üzüm kaju badem karışımı taşıyorum. Arada ağzıma atıyorum en faydalı atıştırmalık bunlar kızlar yiyebiliyorsanız sürekli taşıyın yanınızda.

158 bnm boy 40 gün sonra 20kg mı nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…