2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Sabah size yazdım ayva yiyek diye sonra uyudum rüyamda ekmek gibi kopara kopara ayva yedim ben ki senelerdir ayva yemedim sevmem de pek şimdi ayva almaya gidiyorum aşermek bu mu oluyor tam olarak

Kıyamam ya sen de zor durumdasın hem de daha zor .. benim eşimde sabah 8 akşam 8.5 a kadar çalışıyor annem aynı mahallede ilk başka semtteydik ama bu tarz şeyleri yaşayabileceğimi biliyodum iki aylık evliyken annemlerin mahalleden ev aldırdım iyiki aldırmışım yoksa mahvolmuştum aynı durumdayım oğlum hasta bi kaç gün dışarı çıkarmadm çocuğumla ilgilenemiyorumki midem bulanıyo kalkamıyorm açıp tv izletiyorm o da beş dk izleyip sıkılıyo yürümek istiyo ama kalkamıyorm bile mama sandalyesnde durmuyo yürütece koysam rahat durmuyor annemler kalabalık olduğu için orda hiç sesini çıkarmıyor ama evde beş dkikamız huzurlu geçmiyor.. inşaAllah bi kolay yolu olur yolunu bulursunuz canım senin işin daha zor ama Allah büyük verir sabrını gücünü

İnşallah canım Allah büyük. Kendi kendine yetebilmek ne güzelmiş kıymetini bilmiyoruz işte sağlık varken.

Televizyonu çok izlememesi güzel aslında benimki gözünü kırpmıyor. Kumanda getiriyor kuki aç diyor. :)

Ben napimm 63 kiloyum boy 168 hedef 90 bulur heralde hatta şuan 65 i geçmiş hissediyorn her midem bulanmasına bişey yiyorm yoksa mide bulantısı geçmiyorrr
bende şimdi yemekhaneden ekmek indirdim boş boş yicem artık gözümün önüne ibrahim tatlısesin su fotosu geldi

Evet canım aynı boy aynı kilo. Bence çok değil kilonuz. Ahh keşke öyle olsa. Hiç belli olmuyor. Ben 12 kilo aldım kızum 2500 gr doğdu. Arkadaşım 7 kilo verdi kızı 3800.
ya işte keşke onu ayarlayabilsek te kilo almadan tosuncuk dogurabilsek ama işte 9 ayda muhtemelen 70e cıkarm ben

Anlıyorum canım seni bende bebişime zor kavuştum ilk bebeğimi 9 haftada zorunlu kürtajla aldılar anlıyorum yaşadığını hissettiğini hassas bi nokto ya herşeyi gebeliğe yormak istiyosun ama bi yandanda öyle değildir diyosun karışık bi durum ama bak sana şunu diyim 17 aralıkta kanamam bitti 30 aralıkta silik çizgi gördüm yani 13 gün sonra eğer inşallah varsa 1,2 güne testinde çıkabilir inşallah hakkında hayırlısı olsun

Ben kizimda 68 le hamile kaldım 94 le doğum yaptım
Oğlumda 72 le hamile kaldım 96 la doğum yaptım korkmayın kilodan su an 73 kiloyum eski halime dondum hamilelik kiloları size ait değil uçup gidecek

Yaa Allah yardımcın olsun ben de ailemden uzağım ama en azından ayda bir falan gidebiliyorum yanlarına o bile yetmiyor, senin kese arkası kanaman bi kaybolsun o zaman çocuğunu al sen git annenin yanına dinlenirsin biraz

Merhaba canım benim bebeğim de 9.5 aylık olacak inşallah benimki de sürpriz oldu olsun hayırlısı buymuş sağlıklı olsunlar da sağlıkla alalım kucağımıza inşaallah
Merhaba canım maaşallah allah bağışlasın aynen öyle hakkımızda hayrlısı inşaallah

Benide ekleyin kizlar bugun test yaptim bende hamileyim adetim 10 gun gecti yalniz ayagim kaydi dustum popo ustu bisey olurmu acaba endiselendim

Ca im bekliycem bir kac gun daha sonra yapicam testi. Adetmin gecmesine kadar yapmiycaktim ama simdi fikirlerim defisti yapicam insaallah vardir. Saol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…