- 28 Ocak 2014
- 8.399
- 17.401
- 298
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #2.861
Kızlar beni eklememissiniz hemen yazıyorum Elasu yaş 26 ilk bebek eskisehir sat 27 kasım
tamam canım. Sagol:)Yarın eklerim canım. Telefondan giriyorum şimdi çok zor olur bilgisayarı eşim işe götürmüş bugün de nöbetçi gelmeyecek.
aynı kilolarda mıymışız@patisserieyumyum bak arkadaşla aynısınız.
Kıyamam ya sen de zor durumdasın hem de daha zor .. benim eşimde sabah 8 akşam 8.5 a kadar çalışıyor annem aynı mahallede ilk başka semtteydik ama bu tarz şeyleri yaşayabileceğimi biliyodum iki aylık evliyken annemlerin mahalleden ev aldırdım iyiki aldırmışım yoksa mahvolmuştum aynı durumdayım oğlum hasta bi kaç gün dışarı çıkarmadm çocuğumla ilgilenemiyorumki midem bulanıyo kalkamıyorm açıp tv izletiyorm o da beş dk izleyip sıkılıyo yürümek istiyo ama kalkamıyorm bile mama sandalyesnde durmuyo yürütece koysam rahat durmuyor annemler kalabalık olduğu için orda hiç sesini çıkarmıyor ama evde beş dkikamız huzurlu geçmiyor.. inşaAllah bi kolay yolu olur yolunu bulursunuz canım senin işin daha zor ama Allah büyük verir sabrını gücünüAnnen yanındaysa ne kadar şanslısın. Benim annem çalışıyor aşçı olduğu için izin vermiyorlar gelemiyor o orada ağlıyor. Eşimin yeğeni gelecekti o da ekti bizi. Bu saatten sonra gelse de ben istemiyorum artık.
Söz vermişti geleceğim diye. Eşim doktorA yapıyor gazi ünide, e biz erzurumdayız gidip gelmesi gerek birtane dersi kalmış bütünlemeye ama gitmiyor bizi bırakıp.
Çaresizliği yalnızlığı yaşıyorum şu sıra, eşimin yanacak bir senesine mi üzüleyim, o kadar iyiliğimiz dokunan insanın en muhtaç zamanımızda sırt çevirmesine mi üzüleyim, kızımla ilgilenemediğimden tv açıyorum ona mı üzüleyim bilmiyorum.
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin eşlerimizi de başımızdan eksik etmesin
Ben napimm 63 kiloyum boy 168 hedef 90 bulur heralde hatta şuan 65 i geçmiş hissediyorn her midem bulanmasına bişey yiyorm yoksa mide bulantısı geçmiyorrraynı kilolarda mıymışızkilo almayaymda diye kasmıorm ama keske ben almadn bebiş alsa
İnşallah canım Allah büyük. Kendi kendine yetebilmek ne güzelmiş kıymetini bilmiyoruz işte sağlık varken.Kıyamam ya sen de zor durumdasın hem de daha zor .. benim eşimde sabah 8 akşam 8.5 a kadar çalışıyor annem aynı mahallede ilk başka semtteydik ama bu tarz şeyleri yaşayabileceğimi biliyodum iki aylık evliyken annemlerin mahalleden ev aldırdım iyiki aldırmışım yoksa mahvolmuştum aynı durumdayım oğlum hasta bi kaç gün dışarı çıkarmadm çocuğumla ilgilenemiyorumki midem bulanıyo kalkamıyorm açıp tv izletiyorm o da beş dk izleyip sıkılıyo yürümek istiyo ama kalkamıyorm bile mama sandalyesnde durmuyo yürütece koysam rahat durmuyor annemler kalabalık olduğu için orda hiç sesini çıkarmıyor ama evde beş dkikamız huzurlu geçmiyor.. inşaAllah bi kolay yolu olur yolunu bulursunuz canım senin işin daha zor ama Allah büyük verir sabrını gücünü
Evet canım aynı boy aynı kilo. Bence çok değil kilonuz. Ahh keşke öyle olsa. Hiç belli olmuyor. Ben 12 kilo aldım kızum 2500 gr doğdu. Arkadaşım 7 kilo verdi kızı 3800.aynı kilolarda mıymışızkilo almayaymda diye kasmıorm ama keske ben almadn bebiş alsa
İnşallah canım. Tüp bebekti ve ilk muayene dimi yanlış hatırlamıyorsam.Slm kızlar hastanedeyim dr bekliyorum dua edin inş. Herşey yolundadir
yok canım tüp bebek değil ilk muayene ama:) iki çocuğum var bu inş. 3 olacakİnşallah canım. Tüp bebekti ve ilk muayene dimi yanlış hatırlamıyorsam.
Maşallah maşallah :) inşallah güzel haberler alırsın.yok canım tüp bebek değil ilk muayene ama:) iki çocuğum var bu inş. 3 olacak
Canım inşallahMaşallah maşallah :) inşallah güzel haberler alırsın.
bende şimdi yemekhaneden ekmek indirdim boş boş yicem artık gözümün önüne ibrahim tatlısesin su fotosu geldiBen napimm 63 kiloyum boy 168 hedef 90 bulur heralde hatta şuan 65 i geçmiş hissediyorn her midem bulanmasına bişey yiyorm yoksa mide bulantısı geçmiyorrr
ya işte keşke onu ayarlayabilsek te kilo almadan tosuncuk dogurabilsekEvet canım aynı boy aynı kilo. Bence çok değil kilonuz. Ahh keşke öyle olsa. Hiç belli olmuyor. Ben 12 kilo aldım kızum 2500 gr doğdu. Arkadaşım 7 kilo verdi kızı 3800.
Anlıyorum canım seni bende bebişime zor kavuştum ilk bebeğimi 9 haftada zorunlu kürtajla aldılar anlıyorum yaşadığını hissettiğini hassas bi nokto ya herşeyi gebeliğe yormak istiyosun ama bi yandanda öyle değildir diyosun karışık bi durum ama bak sana şunu diyim 17 aralıkta kanamam bitti 30 aralıkta silik çizgi gördüm yani 13 gün sonra eğer inşallah varsa 1,2 güne testinde çıkabilir inşallah hakkında hayırlısı olsunCanim ya iste boyle fikirler insana iyi geliyor. Insan cunku sadece hamilelige yonleniyor sonu husran oluyor. Adetime 8 gun var ayin 29 unda olucam. Annemde diyir velirti bende hic olmadi takilam diye. Ama o kadar istiykrum ki tamamen baglanmasamda aklimin kosesinde var. Rabbim tum iyi niyetli insanlarin gonlune gore versin insaallah.
Yaa Allah yardımcın olsun ben de ailemden uzağım ama en azından ayda bir falan gidebiliyorum yanlarına o bile yetmiyor, senin kese arkası kanaman bi kaybolsun o zaman çocuğunu al sen git annenin yanına dinlenirsin birazAnnen yanındaysa ne kadar şanslısın. Benim annem çalışıyor aşçı olduğu için izin vermiyorlar gelemiyor o orada ağlıyor. Eşimin yeğeni gelecekti o da ekti bizi. Bu saatten sonra gelse de ben istemiyorum artık.
Söz vermişti geleceğim diye. Eşim doktorA yapıyor gazi ünide, e biz erzurumdayız gidip gelmesi gerek birtane dersi kalmış bütünlemeye ama gitmiyor bizi bırakıp.
Çaresizliği yalnızlığı yaşıyorum şu sıra, eşimin yanacak bir senesine mi üzüleyim, o kadar iyiliğimiz dokunan insanın en muhtaç zamanımızda sırt çevirmesine mi üzüleyim, kızımla ilgilenemediğimden tv açıyorum ona mı üzüleyim bilmiyorum.
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin eşlerimizi de başımızdan eksik etmesin
Merhaba canım maaşallah allah bağışlasınMerhaba canım benim bebeğim de 9.5 aylık olacak inşallah benimki de sürpriz oldu olsun hayırlısı buymuş sağlıklı olsunlar da sağlıkla alalım kucağımıza inşaallah
Ca im bekliycem bir kac gun daha sonra yapicam testi. Adetmin gecmesine kadar yapmiycaktim ama simdi fikirlerim defisti yapicam insaallah vardir. Saol canimAnlıyorum canım seni bende bebişime zor kavuştum ilk bebeğimi 9 haftada zorunlu kürtajla aldılar anlıyorum yaşadığını hissettiğini hassas bi nokto ya herşeyi gebeliğe yormak istiyosun ama bi yandanda öyle değildir diyosun karışık bi durum ama bak sana şunu diyim 17 aralıkta kanamam bitti 30 aralıkta silik çizgi gördüm yani 13 gün sonra eğer inşallah varsa 1,2 güne testinde çıkabilir inşallah hakkında hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?