2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
2. Bebişte daha zor oluyor işler Allah yardımcın olsun. Sabret canım. Geçecek inşallah

Kuzum bende yumurtladigimi hissettim ama kaldimmi hic bilemiyorum. Sadece ben ne kadar usuttum desemde icimden bir his hamilesin diyor. Hatta bir sabah yataktan hamileyim ya biseyler yiyim fiye uyandim. Bilemiyorum psikolojikmi. Bir kac gundaha beklim de o zaman cikar ortaya nasip. Sizlere cok sevindim ama ne kadar cok bebisimiz var masaallah. Rabbim selametle kucaginiza versin insaallah.

Pekisen nasil anladin? Disari kanama oldu mu? Doktor ne dedi sana? Gecer falan dedi mi tekrar kanaman oldu mu 3 gundur. Ne kullaniyorsun ilac olarak?

bende sbah cubuk kraker aldm yanıma yolda yedim iş yerine de 1 simit aldım baya bi sonra yedim simitide ama sürekli açlık hissi bende de var ve kilo almamam lazım senin ne güzel kilo sorunun yokmş ye acıktıkca

ben 40 kiloyum boyum kısa korkmuyor değilim ama kısmet bu işler inşallah sorunsuz geçer

Kızlar bugün işe başladım normal oturuyorum kütüphanede çalışıyorum bi yüksekokulda bu hafta öğrenci de yok zaten. Karnım belim ağrıyor bi ara karnım baya ağrıdı 5+3 oldum var mu karnında sancı falan olan öğlen yemeğimi yiyeyim koltuklar var yatarım biraz ikide bir lavaboya gidiyorum bişey mi var diye

Hayirli olsun canim

o karın sancısı bende de var rahim büyüdügü için oluyomş sanırım alt kısımalrda özellikle daha cok oluyo

İnşAllah canım Allahtan anneme de yakınım ona geliyorm genel de bi şekilde geçiyor günler ilk üç ayı atlatalım geçer bulantım diye düşünüyorum en azından öyle ümit ediyorum
Annen yanındaysa ne kadar şanslısın. Benim annem çalışıyor aşçı olduğu için izin vermiyorlar gelemiyor o orada ağlıyor. Eşimin yeğeni gelecekti o da ekti bizi. Bu saatten sonra gelse de ben istemiyorum artık.

Söz vermişti geleceğim diye. Eşim doktorA yapıyor gazi ünide, e biz erzurumdayız gidip gelmesi gerek birtane dersi kalmış bütünlemeye ama gitmiyor bizi bırakıp.

Çaresizliği yalnızlığı yaşıyorum şu sıra, eşimin yanacak bir senesine mi üzüleyim, o kadar iyiliğimiz dokunan insanın en muhtaç zamanımızda sırt çevirmesine mi üzüleyim, kızımla ilgilenemediğimden tv açıyorum ona mı üzüleyim bilmiyorum.

Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin eşlerimizi de başımızdan eksik etmesin

Pekisen nasil anladin? Disari kanama oldu mu? Doktor ne dedi sana? Gecer falan dedi mi tekrar kanaman oldu mu 3 gundur. Ne kullaniyorsun ilac olarak?
Canım hiç kanamam olmadı benim. Kontrolde farketti doktorum. İlk konteole 8. Haftada gittim o yüzdwn kanama ne zamandır var bilmiyorum. Progestan ilte sabah akşam

Kesin geçer demedi ç, dikkat et dedi. İnşallah geçecek sen de ben de diğer gene arkadaşlarım da sağlıkla alacağız kucağımıza yavrularımızı b

Insallah bir sıkınti olmaz cnm bol bol dinlen kendini fazla yorma

Çok sevindim.canım. ii olmanıza Allahım evladını sana bağışlasın tutunsun annesine Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…