• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Arkadaslar kanamam bugun 2 de basladi hemen zeynepkamil dogum hastanesine gittik ultrasonla bakti doktor kese de yerinde duruyordu parca parca gelirse acile gel tekrar dedi. Simdi durmayinca tekrar baska yerde acile gittik ebe bakti boyle dusuk kanamasi olmaz dedi yattim biraz kanamayi takip ettiler cok azaldi zaten ve iyice koyuldu. Eve gonderdiler. Yarin kontrole gidicem doktoruma. Insallah dusuk yapmiyorumdur kizlar. Kanama durdu sayilir ama yine de korkuyoruz:KK12:

Arkadaslar kanamam bugun 2 de basladi hemen zeynepkamil dogum hastanesine gittik ultrasonla bakti doktor kese de yerinde duruyordu parca parca gelirse acile gel tekrar dedi. Simdi durmayinca tekrar baska yerde acile gittik ebe bakti boyle dusuk kanamasi olmaz dedi yattim biraz kanamayi takip ettiler cok azaldi zaten ve iyice koyuldu. Eve gonderdiler. Yarin kontrole gidicem doktoruma. Insallah dusuk yapmiyorumdur kizlar. Kanama durdu sayilir ama yine de korkuyoruz:KK12:
Canım progestan iğne yapmadılar mı. Yazmadılarsa bile sen al bence. İnşallah düşük olmaz gerçekten çok üzüldüm

Canım pıhtı ve parça gelmediyse sorun olmaz zaten azalmış böyle zararsız kanamalar olabiliyor ama yat dinlen tabi bir daha da olmaz inşallah yarın doktoruna da git baksın keseye iyice Rabbim bağışlasın yavrunu. Bende biraz fitil geri gelse bişey olsa acaba mı deyip lavaboya koşuyorum Allah korusun

Canım is güç yapıp yoruldunmu acaba ondanda olabilir belki yarın doktoruna göründe hayırlı haberlerini bekliyoruz içini ferah tut

Merhaba arkadaşlar 2018 Eylül anneleri diye iyi ki aratmışım arama motorundan buldum sizleri :) Eylül’e kadar yoldaşlık edip fikir alabilirim. ben tedaviyle hamile kalabildim cok şükür. İnsallah devamı da gelir sorun Olmaz da Eylül de kucağıma almış olurum bebekimi. İnsallah hepimiz sorunsuz bir şekilde kucağımıza alabiliriz.
Hoşgeldin aramıza canımm:anneadayı:

İnşallah bişey olmaz canım bol bol dua et

Canım pıhtı ve parça gelmediyse sorun olmaz zaten azalmış böyle zararsız kanamalar olabiliyor ama yat dinlen tabi bir daha da olmaz inşallah yarın doktoruna da git baksın keseye iyice Rabbim bağışlasın yavrunu. Bende biraz fitil geri gelse bişey olsa acaba mı deyip lavaboya koşuyorum Allah korusun
Geldi yaa kucuk kucuk pihti geldi ama ebe hemsire bu onemli degil biz buyuk pihti ve parcalardan bahsediyoruz dedi ama bilemiyorum yarin ogrenicez allaha emanet artik ne yasayacaksak gorucez:63:

Desteginiz icin cok sagolun kizlar insallah bebegim sagliklidir. Bu 3.tup denememdi 3 yildir ugrasiyoruz. Allahim takdiri artik napalim...

Geldi yaa kucuk kucuk pihti geldi ama ebe hemsire bu onemli degil biz buyuk pihti ve parcalardan bahsediyoruz dedi ama bilemiyorum yarin ogrenicez allaha emanet artik ne yasayacaksak gorucez:63:

Canım zaten devamı gelmiyormuş kesilmeye durmuş düşük olsa baya devam ederdi hemşire doğru söylemiş benim kimyasal gebeliğimde daha kese bile oluşmamıştı ama değerim düşüp regl olunca çok parça gelmişti şimdi daha da ileri daha büyük olurdu ve durmazdı Allah'ın izniyle seninledir inşallah bebeğin yarın doktoruna da git rahat et canım

Back