• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kizlar cok kanamam var lutfen bana dua edin de bebegim benimle kalsin:cry: hastaneye gidiyoruz simdi tekrar

Canim geceden bir bardak suya 4kuru kayisi koyuyorum. Sabah da ac karinla once suyu icip sonra kayisilari yiyorum. En az 10-15 dk sonra kahvalti yapiyorum. Buna basladigimdan beri hic kabizligim kalmadi cok kotuydum oncesinde.normal kuru kayisi etki etmiyordu bu baya ise yaradi
Tesekkurler canim kuru kayısı ya baslayim :KK66:

Merhaba arkadaşlar 2018 Eylül anneleri diye iyi ki aratmışım arama motorundan buldum sizleri :) Eylül’e kadar yoldaşlık edip fikir alabilirim. ben tedaviyle hamile kalabildim cok şükür. İnsallah devamı da gelir sorun Olmaz da Eylül de kucağıma almış olurum bebekimi. İnsallah hepimiz sorunsuz bir şekilde kucağımıza alabiliriz.

Gülbin'e de bir iki defa gittim çok detaylu muayene için gitmedim ama o da iyi o da Anadolu'ya geçmiş evet ona da gidebilirsin. Evimde oraya çok yakın beklerim :)
Ay canım benim çok teşekkür ederimm bakalım gulbine gitmeyi düşünüyorum inşallah memnun kalırım sanki doktorundan çok memnunum ama acıbadem çok pahalı olduğu için bırakmak zorundayım

Ay canım benim çok teşekkür ederimm bakalım gulbine gitmeyi düşünüyorum inşallah memnun kalırım sanki doktorundan çok memnunum ama acıbadem çok pahalı olduğu için bırakmak zorundayım

evet canım muayene acıbademle aynı ben beta hcg baktırmak için gittim dışarıdan yaptırınca pahalı oluyor gülbinde de yer yoktu perihan diye bir dr gittin kan tahlili yazsın diye 80 tl miydi neydi doktordan doktora değişiyor mu bilmiyorum. Ama doğum ücreti çk farkediyor sanırım

Kucukcemecede olan biri icin oldukca uzak :)
Canım bende Beylikdüzü'nde oturuyorum metrobüs kısmına yakınsan medilife var metrobüs Beylikdüzü durağında inip yolun karşısında hemen hastane muayene ücretleri de 70 ile 200 arasında doktora göre değişiyormuş bi dene sende istersen

evet canım muayene acıbademle aynı ben beta hcg baktırmak için gittim dışarıdan yaptırınca pahalı oluyor gülbinde de yer yoktu perihan diye bir dr gittin kan tahlili yazsın diye 80 tl miydi neydi doktordan doktora değişiyor mu bilmiyorum. Ama doğum ücreti çk farkediyor sanırım
Aynen canım normal doğum 5400 sezeryan 6400 dediler sorduk ve yatak ücreti hariç daha o yüzden ayrılmak zorunda kaldım yarın son kez gidicem

Back