- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #2.701
Kizlar cok kanamam var lutfen bana dua edin de bebegim benimle kalsin hastaneye gidiyoruz simdi tekrar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkurler canim kuru kayısı ya baslayimCanim geceden bir bardak suya 4kuru kayisi koyuyorum. Sabah da ac karinla once suyu icip sonra kayisilari yiyorum. En az 10-15 dk sonra kahvalti yapiyorum. Buna basladigimdan beri hic kabizligim kalmadi cok kotuydum oncesinde.normal kuru kayisi etki etmiyordu bu baya ise yaradi
Ümraniye'de Erdem hastahanesi var mesela muayene ücreti 80tl üsküdarda medivia var 75tl muayenesiMesela nereler var
Canım inşallah bişeyin yoktur ya allah yardımcın olsun bize haber ver inşallah bişey yokturKizlar cok kanamam var lutfen bana dua edin de bebegim benimle kalsin hastaneye gidiyoruz simdi tekrar
Allah yardımcın olsun insallah geçici bir şeydir ve bebeğine bir şey OlmazKizlar cok kanamam var lutfen bana dua edin de bebegim benimle kalsin hastaneye gidiyoruz simdi tekrar
Jane hanım sizinki kimMerhaba kızlar ben de nasipse ikinci kez bir Eylül annesi olacağım. Şu an Medical Park Bahcelievler 'e gidiyorum. Benimle aynı hastaneye giden arkadasim sizin doktorunuz kim?
Insallh canim hep heraber saglikli hberlerini aliriz kalp atislarini duyariz.Insallah duyarsin canim. Bende 5+2yim.daha gitmedim cumaya gitmeyi dusunuyorum insallah duyarim...
Ben de sizdenim ben de isterdim ama yok :)Bende istiyorum ama bi yandan da tırsmıyo değilim kusmak zor bişey istermiydim isterdim şöyle bi iki kere ama tık yok aynıyız senle canım
Dualarım seninle canim insallah meleğin iyi tutunur sanaKizlar cok kanamam var lutfen bana dua edin de bebegim benimle kalsin hastaneye gidiyoruz simdi tekrar
Kizlar cok kanamam var lutfen bana dua edin de bebegim benimle kalsin hastaneye gidiyoruz simdi tekrar
Ay canım benim çok teşekkür ederimm bakalım gulbine gitmeyi düşünüyorum inşallah memnun kalırım sanki doktorundan çok memnunum ama acıbadem çok pahalı olduğu için bırakmak zorundayımGülbin'e de bir iki defa gittim çok detaylu muayene için gitmedim ama o da iyi o da Anadolu'ya geçmiş evet ona da gidebilirsin. Evimde oraya çok yakın beklerim :)
Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsinKizlar cok kanamam var lutfen bana dua edin de bebegim benimle kalsin hastaneye gidiyoruz simdi tekrar
Kuzum ya şimdi gördüm dualarım seninle olacak Allahım esirgesinKizlar cok kanamam var lutfen bana dua edin de bebegim benimle kalsin hastaneye gidiyoruz simdi tekrar
Ay canım benim çok teşekkür ederimm bakalım gulbine gitmeyi düşünüyorum inşallah memnun kalırım sanki doktorundan çok memnunum ama acıbadem çok pahalı olduğu için bırakmak zorundayım
Kucukcemecede olan biri icin oldukca uzak :)Ümraniye'de Erdem hastahanesi var mesela muayene ücreti 80tl üsküdarda medivia var 75tl muayenesi
Canım bende Beylikdüzü'nde oturuyorum metrobüs kısmına yakınsan medilife var metrobüs Beylikdüzü durağında inip yolun karşısında hemen hastane muayene ücretleri de 70 ile 200 arasında doktora göre değişiyormuş bi dene sende istersenKucukcemecede olan biri icin oldukca uzak :)
Aynen canım normal doğum 5400 sezeryan 6400 dediler sorduk ve yatak ücreti hariç daha o yüzden ayrılmak zorunda kaldım yarın son kez gidicemevet canım muayene acıbademle aynı ben beta hcg baktırmak için gittim dışarıdan yaptırınca pahalı oluyor gülbinde de yer yoktu perihan diye bir dr gittin kan tahlili yazsın diye 80 tl miydi neydi doktordan doktora değişiyor mu bilmiyorum. Ama doğum ücreti çk farkediyor sanırım
Latif bey benim doktorum. peki siz dogumu da orda mi düşünüyorsunuzJane hanım sizinki kim