2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Beta hcg kacti 10 gun once ve kac haftaliktiniz

5+4'um suan beta hcg 29binlerde. Adet gecikmemin ise 12. günü... Bat: 6 aralık
4+6 iken de beta hcg 3565 idi.

Fazla artmis diyorlar ama cogul olabilir mi ki?

Kızlar 5+4 te doktora gitsem hem keseyi görüp hem de vajinal ultrasonla kalp atışı duyabilir miyim acaba? Yani en azından bebiğim kalp atışı olup olmadığı anlaşılır mı?

Herkesin başka zamanlarda görünüyor kese ve kalp atışı hcg değeri de öyle o yüzden çok karşılaştırmamak lazım çok farkediyor değere göre

Kızlar 5+4 te doktora gitsem hem keseyi görüp hem de vajinal ultrasonla kalp atışı duyabilir miyim acaba? Yani en azından bebiğim kalp atışı olup olmadığı anlaşılır mı?

Bence bekle canım benim senden biraz daha fazla artıyor ama doktorum pazartesi günü aradığımda 12 gün sonraya çağırdı 6+1 olucam o zaman bile kese görülebilir belki sadece. Vajinadan muayene riskini alma derim gözükmezse kafanı da takarsın bu sefer 6 haftalık ol öyle git derim

Selam kızlar size sorum göya tecrubelıyım dıyorm ama kan sonucumu aldım bugun sankı dusukmu geldı bana 175 cıkmıs yumurtlamadan 16. Gunu vermıs oldum sızlerın kactı

Kanım cok dusuk hemen demır hapı ve kecıboynuzu pekmezı aldım sınır 50 ıken benım 22 cıkmıs

Yarın ki kan sonucuna göre hareket edicem tatlım 1500 ü geçince kese alttan görünüyormuş. Vajinal ultrasonun 12.haftaya kadar bi zararı yok bu arada. Ama bakalım doktor ne derse onu yapıcam tabiki .yarınki sonuç bi güzel çıksın da bakıcaz artık

1678 le karından ultrasyonda gözüktü bende kese alttan gerek kalmaz belki canm seninde

Vajinalde bir risk yok arkadaşlar doktorun tercihi olan birşey bu birbirimizi korkutmayalım böyle vajinal muayene olmuşların da aklına kurt düşürmeyelim derim ben

evet gözükebilir canım ama kesin bir tarih olursa içinde rahat olur diye dedim insanlar görünmezse panik olmasın diye biraz ileri tarih veriyor bana da baya ileri tarih verdi aslında buradaki doktoruma önümüzdeki hafta gitsem görürüm de beklicem inşallah çok güzel olur değerin

kızlaarr merhaba bende geldim
5+2 haftalık hamileyim
dün doktora gttik keseyi gördük daha bebiş yok ortalıkta

daha erkendir canım haftaya görülebilir keseyi görmüşsün ne güzel Rabbim devamını getirsin

Vajinalde bir risk yok arkadaşlar doktorun tercihi olan birşey bu birbirimizi korkutmayalım böyle vajinal muayene olmuşların da aklına kurt düşürmeyelim derim ben

Korkutmak amaçlı demedim tabii ki zararı yok ama tabi hepimiz heyecanlıyız bir an önce görmek istiyoruz ama biraz daha beklenirse zaten karından görülür duyulur hani zamanı gelmesine rağmen görülmezse dr alttan bakıyor. Tabii ki.rahim daha ileride zaten ama birkaç gün varsa arada o tarih beklense daha iyi olur diye

Arkadaşlar bugün Dr a gittim . 6+1 olmam gerekirken 5 haftalık görünüyorsun geç döllenme var dedi . İlk kizimda da aynı şey olmuştu . Bugün keseyi gördük. Haftaya kalp atışı için gel dedi ama erken değil mi . Haftaya 6 haftalık oluyorum kalp atışı duyulmaz gibi geliyor . Vajinal ultrasonografi falan da istemiyorum açıkçası . Sizce ne yapayım . 2 hafta sonra mı gitsem

Herkese iyi akşamlar. 5+6 haftalık gebeyim.kizlar başka doktorada gittim çok kanamam oluyor parlak kırmızı.bazen koyulaşıyor kendi kendine artıyor azaliyor.betahcg 16.224 cıktı.ama kalp atışı daha duymadık.cuma gidicem kontrole.kanama geçsin diye dinleniyorum progestan kullanıyorum ama korkuyorum düşecek diye ..bu stres beni bunaltıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…