2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
hamd olsun canım sana çook ama çok sevindim valla
dualarım bebeğini sağ salim sağlıkla kuacağına almak için dua etmek olucak.
bende aynıyım canım iş ev cocuklar monoton bir hayat :)

Günaydın kızlar. Herkesin hamileliği hayırlı olsun. Ben 4+6 yım. Doktorum yarın bir kan testi daha istedi katlanmaya bakmak için en son 3 gün önce kan vermiştim. Biraz korku var ama allaha emanet ediyorum inşallah sağlıklı ilerler gebeliğim.

Günaydın kızlar. Benim bulantılarım, halsizliğim her şeyim devam ediyor. Su bile içemiyorum. Çok şükür kusma yok ama içim almıyor hiç bir şeyi. Geçen hafta kalp atışını duyduk çok şükür, 31 Ocak'ta gideceğiz tekrar. Ama haftaya bugün benim adet günüm. Geçen hamileliğimde adet döngümde kanamam gelmişti, öyle düşürdüm bebeğimi. Gün yaklaştıkça endişe ediyorum. İlk hamileliğimde ne rahattım, amaan anneannem anamı tarlada doğurmuş, annem bir teste bir doğurmaya hastaneye gitmiş diyordum, çok sakindim, birden şok oldu. Şimdi, bu meyve yıkandı mı, bunun içinde salam mı var, sinek ilacı mı sıktın ... kafayı yemek üzereyim ya. 31ine kadar full mesaim de var, doktora gidemiyorum çıldırıcam.

Kolay gelsin canım allah yardımcın olsun. Halsizlik bendede var mide bulantısı falan. En azından kusmuyorsun canım öyle düşünüp mutlu olalım ben kusuyorum çünkü çok fena bişi

Kolay gelsin canım allah yardımcın olsun. Halsizlik bendede var mide bulantısı falan. En azından kusmuyorsun canım öyle düşünüp mutlu olalım ben kusuyorum çünkü çok fena bişi
Allah yardımcın olsun valla, bir de kussam ne yaparım hiç bilmiyorum. Benim hamile olduğumu kimse de bilmiyor, düşüğümden sonra eşim hariç aileme bile söylemedim. Bir garip hallerdeyim, Müdürlerim falan da şaşırıyorlar. Bir de kussam kesin anlayacaklar.

günaydın güzel anneler..
çok şükür bulantılarım azaldı ama halsizlik ve mide yanması hala devam ediyor.. bir de çok fazla gaz var..sıkışıyorum resmen..
sağlıklı yemek için uğraşıyorum ama zor oluyor gerçekten.. süt ve yoğurt tüketmeye çalışıyorum.. ceviz her gün yiyen ben artık yiyemez oldum. bir de yumurtayı haşlama değil de yağda yiyebiliyorum.
bütün enerjim bitmiş durumda. ama inanıyorum her şey çok güzel olacak inşallah...

Kızlar günaydın,1 gün arayla beta-hcg 19 dan 42 ye cıkmıs iyi bir artışmı sizce?

Atoksilin 500 mg ilacin adi. Kese evet 4+6 iken göruldü. 1 hafta sonra yani Cuma da kalp atisina bakalim gel dedi. Beta en son 3565 idi adetim 2/3 gun geciktikten sonra oyleydii ilki 1262 falandi

Artis erken ama saglikli gorunuyor. 5.haftada beta nasıl dusuk onu anlamadim ama ben 4+5 iken 3565 idi ?
gec döllenme olmus olabilir dedi doktor canım bende cok korkuyodum ama artıs iyi olunca bi rahatladım bi süre takip edilecek artış inşallah sağlıklıdır.

Hic yokmus gibi davran. Oyle davranmayınca stres yaparsın. Kimyasal dusuk olur. Artis takip etme derim. 2-3 hafta sonra hastaneye git direk oyle ogren.

Hic yokmus gibi davran. Oyle davranmayınca stres yaparsın. Kimyasal dusuk olur. Artis takip etme derim. 2-3 hafta sonra hastaneye git direk oyle ogren.
onu yapamam canım Allah korusun dış gebelikse anlaşılmaması çok tehlikeli,takip edip ona göre yol izlemek lazım bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…