- 3 Şubat 2018
- 6.658
- 10.405
- 248
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #83.961
ismiyle musmutlu saglikla yasasin insallahBen Aybars koydum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ismiyle musmutlu saglikla yasasin insallahBen Aybars koydum![]()
Evet güzel isim. esimle baran ismine karar verdik bakalim doguma kadar aybars ta olabilir
Gözün aydin canim saglikla gelsin insallah bebisAmin hepimizinki insallah![]()
O da güzel. Sağlıkla gelsin inşallahEvet güzel isim. esimle baran ismine karar verdik bakalim doguma kadar aybars ta olabilir![]()
Yok canım çok şükür 38+2 de doğdu çok teşekkür ederim. Ben sezeryan olduğum için annemlere geldim oğlumda babasyla babannesinde. Kendimi toparlaym biraz dedim malum bebiste zor ama yarın kavusucaz bakalımerken dogummu oldu canim? neden 9 gündür karsilasmadilarki ters bir durum yoktur insallahAllah anali babali büyütsün
Benim sütte azaldi gibi sanki. Bu arada benim oglum 2 haftadan fazladir ishal ve dolktorlar anne sütünden degil diyorlar ama baska yerlerde hep okudum hamileyken süt verenlerde ishal görüldügü. Sende hic öyle birsey oldumu?
İnsAllah canımm sağlıcakla al kucağına sende Allah'ın izniyle.ismiyle musmutlu saglikla yasasin insallahBenimde ikinci erkek oluyo :) isim konusunda enteresan bisi bulamayinca simdilik baran düsünüyoruz nisan bebesi olacagi icin nisan yagmuru olsun
bakalim doguma daha cok var. Sagliikla bi dogsunda
insallah canimO da güzel. Sağlıkla gelsin inşallah
insallah benim oglumda birakir sütü ya. Bazen anne süt yok diyo ama genede emiyo emzik niyetine kullandigida cok oluyo.Yok canım çok şükür 38+2 de doğdu çok teşekkür ederim. Ben sezeryan olduğum için annemlere geldim oğlumda babasyla babannesinde. Kendimi toparlaym biraz dedim malum bebiste zor ama yarın kavusucaz bakalımyoo bizde ishal falan yoktu
ilk defa duydum. Ama tadı değişiyor bence yoksa oğlumda bırakmazdı gibime geliyor.
aminnn canim insallah. Ay bebek sevilmezmi yaaa kokulari dünyalara bedelİnsAllah canımm sağlıcakla al kucağına sende Allah'ın izniyle.Daha çok değişir isim konusu
bı doğsun da hele minnoş. Bu arada daha 2 yıl oldu doğum yapalı ama ben baya özlemişim bebeği. O kadar güzel ki aynı duyguları yaşamak
![]()
Yaşayıp gidiyor benimki. Konuşmaya başladı, tuvalet eğitimi yok. Ama kısa süre sonra başlayacağım inşallah, iki gün sonra bile olabilirmerhaba arkadaşlar çocuklarınız neler yapıyor ? Konuşmaya başladılar mi ?
Tuvalet eğitimi var mı?
Merhaba benim kızım güzel konusuyo ve tuvalet egıtımı verdım şükğrmerhaba arkadaşlar çocuklarınız neler yapıyor ? Konuşmaya başladılar mi ?
Tuvalet eğitimi var mı?
Evet erkek olucak İnşallah
AminEvet erkek olucak İnşallahseninde hamileliğin hayırlı olsun sağlıcakla kucağımıza alalım
![]()
Maşallh aynı benım kızda oyle cok konusuyo sohbet edıyorum normalAa ne güzel baya olmuştu buraya girmeyeli, hamile arkadaşlar varmış, allah dağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
bizim de çoğu bitti azı kaldı artık.
Tekrar kızım olcak inşallah, allah gönlüme göre verdi
kızımda da tuvalet eğitimi geçen yıl bu xamanlar başlamıştı söylemeye, ama üsyüne gittikçe inatlaşınca zorlamadan erteledim, hazitanın ilk haftası başlamıştım tekrar, 15 hüne bitirdik şükür. Hazirandan beri beze bye bye dedik
Konuşma konusunda da hİç susmuyor ki zaar
Kız çocuğu olması sebebiyle de sanıyorum, çok çabuk konuştu, gayrt normal sohbet edebiliyoruz biz. Sorduklarıma ve söylediklerime sen ben gibi mantıklı cevaplar veriyor