- 17 Kasım 2012
- 971
- 1.836
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #84.001
Evet canim hatirliyorum seninkileri.pek bencillerdi okudugum kadariyla. Allahin izniyle atlattin o slklntili gunleri oglun simdi yaninda nese kaynagidir sana. 2. Ogulda katlasin mutlulugunuzu ins.benim annem yakin ama calistiginDan ve koronadan dolayi pek gorusemiyoruz bu ara. Ogullarima cok yardim etmisti sagolsun. Bu sefer edemeyecek gibi. Allah kimseye muhtac etmeseden dogurup buyutmeyi nasip etsin insallah.aminn canim sagol. Benimde ikinci oglum geliyor kismetse. Valla sana birsey söylimmi ben ilk hamileligimde ve lohusaligimda hep agladim üzüntü ve stresle gecti kp kv yüzünden... Yardima geldiler güya yapmadiklari sey kalmadi cok üzüldüm kabus gibi aylar gecirdim ama sükür corona sayeesinde bu sefer gelip beni bunaltamadilar insallah dogumdada gelemezler. Hamileligim bu sefer sakin bebegim iyi sükür stressiz geciriyorum onlar yok diye. Bazen yardim yerine köstek olan gereksiz insanlar olacagina, tek basina yetebilmek en güzeli canim Allah yardim ediyyor. Benim ilk bebegimde hersey kursagimda kaldi bunda herseyi ilk gibi yasiyorum