2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sizin evde mi kalıyorlar her gelişlerinde ... Allah kolaylık versin, uzun süreler yatılı misafir çok zordur. Gelip kaldıklarında hiiiççç düşünme, nasıl rahat ediyorsan öyle davran.
Bizde kaliyorlar kuzum. Kv nin ablasi yigenleri falan var burda ama onlarla kavgali.

Teşekkür ederiiimmm💕💕benim ilk doğumum erken doğumdu normal yapmıştım. İkinci doğumumu sezeryan oldum normali çok istiyordum olmadı, bunu normal yaptım canım çokk şükürrr.
ikimizde iyiyiz , iki bebeli hayat biraz zormuş alışıcaz inşallah hepimiz
Hayirli olsun demek kavustun bebegine 😊 darisa bana ve digerlerine insallh 😊

Merhaba canim 2 günümüz kaldi :) Cuma sabahi sezeryan ile alacam insallah oglumu kucagima🥰
39. Haftayı görünce şüphelendim doğdu mu yoksa diye. Ayyy geldi çattı demek. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bizi habersiz bırakma 😊🌸

39. Haftayı görünce şüphelendim doğdu mu yoksa diye. Ayyy geldi çattı demek. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bizi habersiz bırakma 😊🌸
Evet kuzum valla geldi bile dogum cok sükür. Aminn cok sagol🥰 Yazarim tabikide dogumdan sonra. Benim oglan benden heycanli kardesim gelecek sütümü getirecek diye 🤭

Selam kızlarr. Ağustos ayı geldi kuzularımız 3 oldu artık. Hepimizin yavrularının doğum günü kutlu olsun. Sıhhatle sağlıkla huzurla büyüyecekleri nice yıllar olsun inşallah. 3 dene önce bugünlerde yüreğimiz ağzımızda bekliyorduk hepimiz değil mi? Gözümün önüne geldi o günler. Çok şükür allahıma🙏🏻

Selam kızlarr. Ağustos ayı geldi kuzularımız 3 oldu artık. Hepimizin yavrularının doğum günü kutlu olsun. Sıhhatle sağlıkla huzurla büyüyecekleri nice yıllar olsun inşallah. 3 dene önce bugünlerde yüreğimiz ağzımızda bekliyorduk hepimiz değil mi? Gözümün önüne geldi o günler. Çok şükür allahıma🙏🏻
Aynen şükğr olsun rabbime . benim ikinci bebe oldu şimdi de bunda aynı duyguları yaşıyorm 😊

ONTK ONTK oğlun bir haftalık oluyor yarın, bir bakmışsın kırkı çıkmış 😊 neler yapıyorsun Barancıkla?
Kuzum zaman hizla geciyor. Kirkida bitti 4 bucuk aylik oldu gülec oglum. Artik anneyi taniyor yerlerde yuvarlaniyor abisiyle egleniyor cok sükür bu günlere 🥰 Senin prenses ne yapiyor? Sizde hersey yolundami? Öpüyorum😘

Selam canim evet ya cok sükür yavrular büyüdü sükür. Seninkininde dogum günü kutlu olsun 🥰 ay 3 sene önce bu zamanlar ne heyecanlar ne panikler yasamistik 😄 Bebeklerimiz dogdu ve büyüdüler sükür. Insallah bu topik devam eder site kapanmazda onlarada okuturuz hamilelik dönemi ve dogumdan sonrasi🤗 2 oglumda buralarda büyüdü cok güzel duygular anilar♥️

X