2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben Aybars koydum 😊
ismiyle musmutlu saglikla yasasin insallah ♥️ Benimde ikinci erkek oluyo :) isim konusunda enteresan bisi bulamayinca simdilik baran düsünüyoruz nisan bebesi olacagi icin nisan yagmuru olsun 😄 bakalim doguma daha cok var. Sagliikla bi dogsunda

erken dogummu oldu canim? neden 9 gündür karsilasmadilarki ters bir durum yoktur insallah :KK43: Allah anali babali büyütsün🥰 Benim sütte azaldi gibi sanki. Bu arada benim oglum 2 haftadan fazladir ishal ve dolktorlar anne sütünden degil diyorlar ama baska yerlerde hep okudum hamileyken süt verenlerde ishal görüldügü. Sende hic öyle birsey oldumu?
Yok canım çok şükür 38+2 de doğdu çok teşekkür ederim. Ben sezeryan olduğum için annemlere geldim oğlumda babasyla babannesinde. Kendimi toparlaym biraz dedim malum bebiste zor ama yarın kavusucaz bakalım 😍 yoo bizde ishal falan yoktu 🤔 ilk defa duydum. Ama tadı değişiyor bence yoksa oğlumda bırakmazdı gibime geliyor.

ismiyle musmutlu saglikla yasasin insallah ♥️ Benimde ikinci erkek oluyo :) isim konusunda enteresan bisi bulamayinca simdilik baran düsünüyoruz nisan bebesi olacagi icin nisan yagmuru olsun 😄 bakalim doguma daha cok var. Sagliikla bi dogsunda
İnsAllah canımm sağlıcakla al kucağına sende Allah'ın izniyle. 💙 Daha çok değişir isim konusu 😂 bı doğsun da hele minnoş. Bu arada daha 2 yıl oldu doğum yapalı ama ben baya özlemişim bebeği. O kadar güzel ki aynı duyguları yaşamak😍

Yok canım çok şükür 38+2 de doğdu çok teşekkür ederim. Ben sezeryan olduğum için annemlere geldim oğlumda babasyla babannesinde. Kendimi toparlaym biraz dedim malum bebiste zor ama yarın kavusucaz bakalım 😍 yoo bizde ishal falan yoktu 🤔 ilk defa duydum. Ama tadı değişiyor bence yoksa oğlumda bırakmazdı gibime geliyor.
insallah benim oglumda birakir sütü ya. Bazen anne süt yok diyo ama genede emiyo emzik niyetine kullandigida cok oluyo.

İnsAllah canımm sağlıcakla al kucağına sende Allah'ın izniyle. 💙 Daha çok değişir isim konusu 😂 bı doğsun da hele minnoş. Bu arada daha 2 yıl oldu doğum yapalı ama ben baya özlemişim bebeği. O kadar güzel ki aynı duyguları yaşamak😍
aminnn canim insallah. Ay bebek sevilmezmi yaaa kokulari dünyalara bedel🥰 darisi basima 5 ay sonra insallah

merhaba arkadaşlar çocuklarınız neler yapıyor ? Konuşmaya başladılar mi ?
Tuvalet eğitimi var mı?

Hamileler nerdesiniz hu huu 👋❤️ Rahatsınız sağlıklısınız inşallah. Kaç ayınız kaldı merak ettim sizleri. İsimler cinsiyetler belli mi

Merhaba hanımlar bakıyorum çogu kişi ikinci bebegınj kocagına almş hayırlı olsun 😊 bende yeni hamileyim istyrdm oldu inşallh saglıkla alırız yavrularımzı kucagımıza 🤗

Merhaba arkadaşlar benim kızım erken konuşmaya başladı maşallahh güzel iletişime geçiyor cümle kuruyor, tuvalet eğitimine başladık bazı sinyaller veriyordu ama 1 hafta denedik pek oralı değil zorlamamaya karar verdik şuan bezini daha çok sever oldu 😁 akışına bıraktık bir süre daha. Şuan 17+4 günlük hamileyim inşallah ikinci kez anne olucam🤲

Aa ne güzel baya olmuştu buraya girmeyeli, hamile arkadaşlar varmış, allah dağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah🙏🏻
bizim de çoğu bitti azı kaldı artık.
Tekrar kızım olcak inşallah, allah gönlüme göre verdi🙏🏻
kızımda da tuvalet eğitimi geçen yıl bu xamanlar başlamıştı söylemeye, ama üsyüne gittikçe inatlaşınca zorlamadan erteledim, hazitanın ilk haftası başlamıştım tekrar, 15 hüne bitirdik şükür. Hazirandan beri beze bye bye dedik😂
Konuşma konusunda da hİç susmuyor ki zaar😂
Kız çocuğu olması sebebiyle de sanıyorum, çok çabuk konuştu, gayrt normal sohbet edebiliyoruz biz. Sorduklarıma ve söylediklerime sen ben gibi mantıklı cevaplar veriyor

Aa ne güzel baya olmuştu buraya girmeyeli, hamile arkadaşlar varmış, allah dağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah🙏🏻
bizim de çoğu bitti azı kaldı artık.
Tekrar kızım olcak inşallah, allah gönlüme göre verdi🙏🏻
kızımda da tuvalet eğitimi geçen yıl bu xamanlar başlamıştı söylemeye, ama üsyüne gittikçe inatlaşınca zorlamadan erteledim, hazitanın ilk haftası başlamıştım tekrar, 15 hüne bitirdik şükür. Hazirandan beri beze bye bye dedik😂
Konuşma konusunda da hİç susmuyor ki zaar😂
Kız çocuğu olması sebebiyle de sanıyorum, çok çabuk konuştu, gayrt normal sohbet edebiliyoruz biz. Sorduklarıma ve söylediklerime sen ben gibi mantıklı cevaplar veriyor
Maşallh aynı benım kızda oyle cok konusuyo sohbet edıyorum normal 🤗 tuvalet egıtımı bende verdım ,odasını ayırdım ama gece bez baglıyorm sizde durum nedir merak ettım 🤭

X