• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar merhaba
Meme biraktirirken gogusteki sisligin illaki inmesi mi gerekli?
Ben benim miniklere biraktirmaya calisiyoruma sagiyorum ara ara ama biraz sislik olustu artik
Evet canm olur benim iki hafta göğsüm şişti agrıdı ılık duş al sık sık, sagmanı tavsiye etmem çok ağrı olmadıkca ,kendiliğnden geçiyo zaten bi süre sonra kolay gelsin 😊

Maşallah kuzuya 😊 evet canm cok hasta oldu vucudunda yaralar cıktı sulu akıyodu ,sedef ,egzama , ne bilim bi sürü şey dedi dr ilaç verdi geçmek bilmedi . cildiye , çocuk dr , alerji hepsine gittik çare bulamdk ,iki ay sonra dediler nazar kurban kestik ve okuttuk şükğr geçti ☺ baya tombikti benm kız ondan nazar dediler ama şimdi zayıfladı yavrum ama benm gözüm korktu ayıramıyrm yanmdan gözüm hep vucudunu tarıyo çıkmış mi dıye zor günlerdi 😑
Oy kıyamam neler atlatmışsınız. Bununla gelmiş gitmiş olsun inşallah. Evet ya çok haklısın ister istemez hep tetikte olursun. Ama alerjilerde bile 3 yaşa kadar geçer deniyor. Atlatmıştır artık kuzucuk her ne ise o çıkanlar.

Merhaba, benim oğlum sadece uyuyacağı zaman sütte süt ağlıyor. Memede uyumayı istiyor. Zayıf olmasına ragmen iştahıda iyi aslında yemek ayrımı yapmıyor ama sütün yeri bambaşka. Ya bide artık büyüdü resmen kavga ediyor süt yok dediğimde gelip gösteriyo anne süt burda diyor çıkarıp hemen atıyo agzına. Ben hala yanımda yatırıyorum geceleri uyanıp suyunuda kendi içiyor sütünüde:)) hiç annesinin uykusunu bölmeden içiyo ama yüz üstüysem eger beni çevirmeye çalışıyo uyandığımı görüncede kısık bir tonla anne süt dedimi kıyamıyorum. Ay çok tatlılar ama yaa😘 Ben ikinci bebeğime hamileyim Allah kısmet ederse inşallah sağlıkla gelir ikisini bir emziririm artık napim. Darısı başına sağlıkla ikinci bebeklerimizide kucağımıza alırız inşallah.
selam kızlar ikinci bebiş haberleri gelmeye başlamışş gruptann🧿🧿
Bende hiç beklemediğim bi anda hamile olduğumu öğrendim. Allahımın hikmeti çok büyük. Şuncacık haliyle bi evliliği kurtardı miniğim.. rabbim yanıltmasın, evimizden huzuru sağlığı mutluluğu sohbeti eksik etmesin inşallah. Minik kelebeğim abla oluyor anlayacağınız. Bu cuma cinsiyet öğrenmeye gideceğiz kısmetse
Hayirli olsun kizlar 🧿🧿bende dusunuyorum ama coronadan oturu erteleyip duruyoruz onumuzu gorelim diye kismet artik hakkimizda hayirlisi..

ONTK ONTK kirmizidefter kirmizidefter kızlar çok sevindim görmemiştim mesajlarınızı yeni görüyorum 😍Allah hayırlı uğurlu etsin kolaylıkla büyüsünler inşallah 🙏😘 yeniden başa döndünüz he 😊
Sağol canım aminn valla başa döndük ve ben hala emziriyorum bu gidişle ikisini bir emzirecem gibi görünüyo sütten kesemedim oğlumu 😂

Sağol canım aminn valla başa döndük ve ben hala emziriyorum bu gidişle ikisini bir emzirecem gibi görünüyo sütten kesemedim oğlumu 😂
Hadi ya vay seni koca oğlan askere gidecek nerdeyse 😂 erkek çocukların 3 yaşa kadar zamanı var deniyor. Gece uyuyor mu bari?? İkincinin cinsiyeti ne? İstediğini hatırlıyorum da hemen olacağını düşünmemiştim şükür verene 🙏 ona da öyle değişik bir ad koydun mu😊 kaç aylık bu arada? kirmizidefter kirmizidefter bu sorular aynen senin için de geçerli canım anlatın bakalım hadi ben de eskiye döneyim sizinle

Son düzenleme:
ONTK ONTK kirmizidefter kirmizidefter kızlar çok sevindim görmemiştim mesajlarınızı yeni görüyorum 😍Allah hayırlı uğurlu etsin kolaylıkla büyüsünler inşallah 🙏😘 yeniden başa döndünüz he 😊
Hadi ya vay seni koca oğlan askere gidecek nerdeyse 😂 erkek çocukların 3 yaşa kadar zamanı var deniyor. Gece uyuyor mu bari?? İkincinin cinsiyeti ne? İstediğini hatırlıyorum da hemen olacağını düşünmemiştim şükür verene 🙏 ona da öyle değişik bir ad koydun mu😊 kaç aylık bu arada? kirmizidefter kirmizidefter bu sorular aynen senin için de geçerli canım anlatın bakalım hadi ben de eskiye döneyim sizinle
Çok sağol canım evet başa döndük ama sanki çooook uzun zaman geçmiş hamileliğimiz üzerinden gibi değişik haller var bende. Kızım 20 aylıkken memeyi bıraktı ama ben üzülüyorum çok çünkü aniden bel fıtığı olduğum için apar topar kesmiştim memeden. Çocuğun içinde kaldı heralde gidip felip öpüp kokluyor göğsümü emeyim anne diyor. Bebek doğunca ne olacak. Travma olmasın çocuğa diyoeum ona ver buna verme. Şimdi isteyince, annecim sen büyüdün artık senin dişlerin var artık bizim fibi yemek yiyebiliyorsun. Dişleri olmayanlar meme emiyor, kardeşin gelince onun dişleri olmadığı için emcek dişleri çıkınca bitçwk yine meme diyorum. Ama tabikide çok algılayamıyor daha.
bi versem belki midesi bulanır istemez diyorum sütler gelince, ama yaemmeye devam etmek isterse.
kafam karmakarışık.
birde belfıtığım yine tuttu yatıyorum 1 haftadır . İlaç içemiyorum. Kuzucuğum ilgi istiyor oyun istiyoR.
Ama yine de yeni bebiş yeni bi heyecan 😍😍
1 haftadır hareket bekliyorum bugün başladı tepiklemeye🤩 hissediyorum artık alenen. Sizdenuzatmayın arayı bence 3-5 senede hepsi meydana çıkıp büyümüş olcaklar

i versem belki midesi bulanır istemez diyorum sütler gelince, ama yaemmeye devam etmek isterse.
kafam karmakarışık.
Ben öyle aradan sonra verince tadı değişmiş sütü emmişti , o yüzden dik dur emzirme derim. Allah sağlık sıhhat kolaylık versin inşallah. Ben artık isteyenlere dua etmekteyim. Bu topikte yazışırken zaten ikinciyi bekliyordum. Yaşım da genç değil defteri kapattım. 😊

Gece uykulu uykulu uyanip hicc beni rahatsiz etmeden cikarip emip uyuyor kucagimda kücük adam:) oglum artik birak sütü diyorum hayirr diye bagiriyo bide cvp veriyo. cinsiyet belli degil canim 10 haftamiz bitiyor bugün ama buda erkek gibi hissediyorum. isim daha hic düsünmedik ama enteresan bisi bulurum diye düsünüyorum:)) Bu ikincisi cok hareketli fena biseye benziyyo usg de ne eli durdu ne ayagi bide koc burcu olacak eyvah eyvahh:))

Gece uykulu uykulu uyanip hicc beni rahatsiz etmeden cikarip emip uyuyor kucagimda kücük adam:) oglum artik birak sütü diyorum hayirr diye bagiriyo bide cvp veriyo. cinsiyet belli degil canim 10 haftamiz bitiyor bugün ama buda erkek gibi hissediyorum. isim daha hic düsünmedik ama enteresan bisi bulurum diye düsünüyorum:)) Bu ikincisi cok hareketli fena biseye benziyyo usg de ne eli durdu ne ayagi bide koc burcu olacak eyvah eyvahh:))
Ay ben doğurdunuz sanmıştım valla dikkat etmemişim hamilelik takvimine. 😊 hadi sağlıkla gelsinler inşallah gelişmeleri yazın bekliyorum

Ay ben doğurdunuz sanmıştım valla dikkat etmemişim hamilelik takvimine. 😊 hadi sağlıkla gelsinler inşallah gelişmeleri yazın bekliyorum
aminn canim insallah. kirmizidefter subat bende nisanda dogum yapacam kismetse seneye ikinci bebisler geliyo. benim 23 eylulde kontrolüm var bakalim cinsiyet ögrenebilecekmiyiz. Yas gidiyo valla 40 olmadan olmasini cok istiyordum oldu sükür

Aa sahi bu arada benim kızım olacak yine🤩🤩isim düşünmedikk . İlk kızım Açelya. Bu ada naz nil maya böyle kısa mı olsa ki dedm. Uyum aramıyorum ama isim işi de zor gerçekten

Aa sahi bu arada benim kızım olacak yine🤩🤩isim düşünmedikk . İlk kızım Açelya. Bu ada naz nil maya böyle kısa mı olsa ki dedm. Uyum aramıyorum ama isim işi de zor gerçekten
Maya dışındaki isimler güzel bence , soyadı uyumuna da bak söylenişi kolay ve ahenkli olsun

aminn canim insallah. kirmizidefter subat bende nisanda dogum yapacam kismetse seneye ikinci bebisler geliyo. benim 23 eylulde kontrolüm var bakalim cinsiyet ögrenebilecekmiyiz. Yas gidiyo valla 40 olmadan olmasini cok istiyordum oldu sükür
Cinsiyetini yaz canım öğrenince. Artık siz karagözle hacivat gibi yazışırsınız gazdı bezdi 😂 senden güzel bir isim bekliyorum

Cinsiyetini yaz canım öğrenince. Artık siz karagözle hacivat gibi yazışırsınız gazdı bezdi 😂 senden güzel bir isim bekliyorum
hahaha 2 bezli 1 gazli birde ozamana kadar sütten kesemezsem tam inek olurum offf🤣 cinsiyet bellli olsun bi isim zor seciyorum ben ya hem cok nadir ve sayabilecek kadar az hem anlami güzel hemde burcuyla uyumu falan bakalim ne olacak. Kiz olursa Dilay olabilir. Anlami gönlü aydinlatan, ay gibi güzel demek. Tek isim seviyorum birde ben oglumunda ismi sadece Ogeday

Merhaba kizlar bende araniza hemen giris yapayim 😊 benim de ilk cocuk agustostu. Ikinci dogdu 6 aylik oldu. Ve hala ikisi de emiyor. Bazen diyorum hamileyken keske kesseydim. Ama simdi ikiz gibi emiyor 😊

hahaha 2 bezli 1 gazli birde ozamana kadar sütten kesemezsem tam inek olurum offf🤣 cinsiyet bellli olsun bi isim zor seciyorum ben ya hem cok nadir ve sayabilecek kadar az hem anlami güzel hemde burcuyla uyumu falan bakalim ne olacak. Kiz olursa Dilay olabilir. Anlami gönlü aydinlatan, ay gibi güzel demek. Tek isim seviyorum birde ben oglumunda ismi sadece Ogeday
Süper isim çok beğendim ❤️

Merhaba kizlar bende araniza hemen giris yapayim 😊 benim de ilk cocuk agustostu. Ikinci dogdu 6 aylik oldu. Ve hala ikisi de emiyor. Bazen diyorum hamileyken keske kesseydim. Ama simdi ikiz gibi emiyor 😊
merhaba aa gercektenmii ya benim oglum memeye cok düskün benle kavga ediyor resmen süt icin nasil sütten kesecegimi hic bilmiyorum. Bende senin gibi ikisini bir emzirecem gibi görünüyo:)

Back