- 4 Ekim 2012
- 16.220
- 31.633
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #83.661
MaaşallahSelam kızlar nasılsınız? Bebişler nasıl? Bu arka dişler baya zormuş ya, şimdiye kadar birşey çekmemişiz. Benim oğlum tam bir küçük adam oldu artık emeklemeyi bırakıp yürümeye başladı 10 tane dişi çıktı bile hepsi ard arda patladı. Eki Görüntüle 2547566 Ve buda teyzeleri için. Oğluşumun şimdiki hali. Sizinkiler nasıl özledim resim atın. Öpüyoruz kuzucuklarıda sizide.
Burnu tıkalı değil di mi? Benim büyük kız alerjik rinit. İlk yattığında vücudundan bir ter boşanıyor sonra soğuyor. Alerjik olduğu içinmişKizlar benim oglum uyuduginda cok terliyor oyleki sirti sirilsiklam oluyor kalp falan olsa cikardi degilmi sizde durumlar nasil
Kalple baglantısı mı var terlemenin benim kızda aşırı terliyor gece gündüz ama hep kafasından terliyo fazlasıyla bilemedim şimdi, normaldirdiye hiç düşünmedimKizlar benim oglum uyuduginda cok terliyor oyleki sirti sirilsiklam oluyor kalp falan olsa cikardi degilmi sizde durumlar nasil
Alerji testi yapmadik ama oyle kizariklik falanda olmadi troitlerine baktirayim diyorumBurnu tıkalı değil di mi? Benim büyük kız alerjik rinit. İlk yattığında vücudundan bir ter boşanıyor sonra soğuyor. Alerjik olduğu içinmiş
Benimkinin sirti terliyor kafa normal diyorlar ne bileyim canim kafamda kuruyorum isteKalple baglantısı mı var terlemenin benim kızda aşırı terliyor gece gündüz ama hep kafasından terliyo fazlasıyla bilemedim şimdi, normaldirdiye hiç düşünmedim
Aynen hep öyleyiz gece sürekli kontrol ediyorum bende ama inşallah bişey yoktur annelikten hep bunlarBenimkinin sirti terliyor kafa normal diyorlar ne bileyim canim kafamda kuruyorum iste
Burun akıntısı için allerset gibi alerji ilacı kullanıyor musunuz acabaBurnu tıkalı değil di mi? Benim büyük kız alerjik rinit. İlk yattığında vücudundan bir ter boşanıyor sonra soğuyor. Alerjik olduğu içinmiş
Zaditen kullanmıştık. Allerset bir segment üstü demişti doktorBurun akıntısı için allerset gibi alerji ilacı kullanıyor musunuz acaba
Insallah canim Rabbim korusunAynen hep öyleyiz gece sürekli kontrol ediyorum bende ama inşallah bişey yoktur annelikten hep bunlar
Benim oglumda kalp problemi var doktor cok onemli degil demisti. Bizde de kafa ve boyun kismi terliyor. Sürekli degil ama arada oluyor.Benimkinin sirti terliyor kafa normal diyorlar ne bileyim canim kafamda kuruyorum iste
Bizim de gece kalkmalaroı çok ama artık sallamadığım için gündüz 12 yataga geçiş uyuması biraz uzun sürüyor tabiKızlar merhaba. Bizim uykuyla başımız dertte. 4 gün önceye kadar gündüz 12 de uyur 1 de kalkar sonra 5 te uyur 6,5 gibi kalkar sonra 9 bucuk 10 gibi uyurdu.
Şimdi ise yine gündüz 2 kere uyumak istiyor ama gece 11 12 oluyor uyumuyor.
Bende 5 te uyutmuyorum ama 6 da uyku iyicene kafasına vuruyor canıma okuyor.
6 da uyutsam 8 gibi kalkıyor o gece 2 ye kadar uyumuyor.
Öğlen uykusuna 2 3 gibi yatırmak istiyorum o saate dayanamıyor.
Zaten sürekli huysuz ağlayan bir bebek uykusu gelince hepten deliriyor. Siz nasıl uyutuyorsunuz?
Bugün yine 12 de uyudu 1 de kalktı 9a kadar zor bekledik.
Bakalım bugün kararlıyım 2 3 gibi uyutucamBizim de gece kalkmalaroı çok ama artık sallamadığım için gündüz 12 yataga geçiş uyuması biraz uzun sürüyor tabikalkması 2,5 falan sonra da akşam 9,30 uyku saati en geö bazen 9 da uyudugu da oluyor .
Bende baxen aglayınca çıldırıyprum ama uyku düzeni şart diye istikrarlıyım şimdilikBakalım bugün kararlıyım 2 3 gibi uyutucamağlama sesinden bezmezsem
Misafir geldi bizimki çocuklarla oynadı 4 te uyudu bakalım kaçta kalkıp kaçta uyuyacak geceBende baxen aglayınca çıldırıyprum ama uyku düzeni şart diye istikrarlıyım şimdilik
Günde bir kere uyuyosa dört geç degil aslonda önemli olan bana göre tabi günde bir kere uyuması , ve yorun ben öyle yapıyorum akşama kadar hiç durmuyor top oynuyoruz bebek sallıyoruz parka gidiyoruz vsMisafir geldi bizimki çocuklarla oynadı 4 te uyudu bakalım kaçta kalkıp kaçta uyuyacak gecebugün de olmadı
Yakınımızda park yok keşke olsa. Yorulmaya gelirsek valla oturduğunu görmüyorum sürekli ayakta sürekli oyun oynuyoruz.Günde bir kere uyuyosa dört geç degil aslonda önemli olan bana göre tabi günde bir kere uyuması , ve yorun ben öyle yapıyorum akşama kadar hiç durmuyor top oynuyoruz bebek sallıyoruz parka gidiyoruz vs
Çok zor o saate kadar beklemek hep öyleyiz uyusunda bende uyuyayım diye saat sayıyorum redmenYakınımızda park yok keşke olsa. Yorulmaya gelirsek valla oturduğunu görmüyorum sürekli ayakta sürekli oyun oynuyoruz.Bugün ilk kez sabah 11 buçukta kalktı 4 te uyudu inş akşam 9 bucuk 10 gibi uyur ya. Bezdim 12 lere 1 lere kadar uyutmaya çalışmaktan.