2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maaşallah

Kizlar benim oglum uyuduginda cok terliyor oyleki sirti sirilsiklam oluyor kalp falan olsa cikardi degilmi sizde durumlar nasil

Kalple baglantısı mı var terlemenin benim kızda aşırı terliyor gece gündüz ama hep kafasından terliyo fazlasıyla bilemedim şimdi, normaldirdiye hiç düşünmedim
Benimkinin sirti terliyor kafa normal diyorlar ne bileyim canim kafamda kuruyorum iste

Kızlar yaşıyormusunuz? :) bu agustos bebişleri agustos annelerinin sesini soluğunu kesti:)). Benim oğlum birden yürümeye başladı eyvah eyvah koşturuyor peşinde. Bide ne bitmez enerjileri var minnacık bedenleriyle maşallah. Allahım bu güzel duyguyu yaşattığı için her anına binlerce şükür.

Kızlar merhaba. Bizim uykuyla başımız dertte. 4 gün önceye kadar gündüz 12 de uyur 1 de kalkar sonra 5 te uyur 6,5 gibi kalkar sonra 9 bucuk 10 gibi uyurdu.
Şimdi ise yine gündüz 2 kere uyumak istiyor ama gece 11 12 oluyor uyumuyor.
Bende 5 te uyutmuyorum ama 6 da uyku iyicene kafasına vuruyor canıma okuyor.
6 da uyutsam 8 gibi kalkıyor o gece 2 ye kadar uyumuyor.
Öğlen uykusuna 2 3 gibi yatırmak istiyorum o saate dayanamıyor.
Zaten sürekli huysuz ağlayan bir bebek uykusu gelince hepten deliriyor. Siz nasıl uyutuyorsunuz?
Bugün yine 12 de uyudu 1 de kalktı 9a kadar zor bekledik.

Bizim de gece kalkmalaroı çok ama artık sallamadığım için gündüz 12 yataga geçiş uyuması biraz uzun sürüyor tabi kalkması 2,5 falan sonra da akşam 9,30 uyku saati en geö bazen 9 da uyudugu da oluyor .

Bakalım bugün kararlıyım 2 3 gibi uyutucam ağlama sesinden bezmezsem

Misafir geldi bizimki çocuklarla oynadı 4 te uyudu bakalım kaçta kalkıp kaçta uyuyacak gece bugün de olmadı
Günde bir kere uyuyosa dört geç degil aslonda önemli olan bana göre tabi günde bir kere uyuması , ve yorun ben öyle yapıyorum akşama kadar hiç durmuyor top oynuyoruz bebek sallıyoruz parka gidiyoruz vs

Günde bir kere uyuyosa dört geç degil aslonda önemli olan bana göre tabi günde bir kere uyuması , ve yorun ben öyle yapıyorum akşama kadar hiç durmuyor top oynuyoruz bebek sallıyoruz parka gidiyoruz vs
Yakınımızda park yok keşke olsa. Yorulmaya gelirsek valla oturduğunu görmüyorum sürekli ayakta sürekli oyun oynuyoruz. Bugün ilk kez sabah 11 buçukta kalktı 4 te uyudu inş akşam 9 bucuk 10 gibi uyur ya. Bezdim 12 lere 1 lere kadar uyutmaya çalışmaktan.

Çok zor o saate kadar beklemek hep öyleyiz uyusunda bende uyuyayım diye saat sayıyorum redmen ama her çocuk farklı işte benim kız hep uykusu sorunlu zaten gece çok kalkıyo onu gectim bir iki defadır da sabah ezanı uykusu kaçıyo sanırım uyanıyo ve oyun oynayalom diye aglıyo bi yerden düzeliyo bi yerden bozuluyo ama bugune de şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…