2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok zor o saate kadar beklemek hep öyleyiz uyusunda bende uyuyayım diye saat sayıyorum redmen 😂 ama her çocuk farklı işte benim kız hep uykusu sorunlu zaten gece çok kalkıyo onu gectim bir iki defadır da sabah ezanı uykusu kaçıyo sanırım uyanıyo ve oyun oynayalom diye aglıyo bi yerden düzeliyo bi yerden bozuluyo ama bugune de şükür 😊
Gece benimki de çok kalkar o yüzden erken yatsın istiyorum ya yoksa hepten uykusuz kalıyorum. Amin ya Allah başka dert vermesin.

Benim kızımda çok uyanıyor. 2-3 aydır heçiş dönemindeyiz 2 kere uyumak istemiyor tek uykuda yetmiyor. 7-7.30 gibi kalkar 11.30 12 gibi öğlen uykusu. 14.30 a kadar uyursa çok rahat ediyor o da bende. Uykusunu almış oluyor . Gece uykusunada 8.30 9.00 gübü giriyor.öyle ki gündüz uykusu güzel olduysa gece de güzel oluyor olmadıysa ikiside bozuk.
Ve aşırı terliyor bu durumda beni biraz tedirgin ediyor. Dr a gidicem bakalım hem menşngokok 3. Aşıyı yaptırırıö hem tahlillerini

Benim kızımda çok uyanıyor. 2-3 aydır heçiş dönemindeyiz 2 kere uyumak istemiyor tek uykuda yetmiyor. 7-7.30 gibi kalkar 11.30 12 gibi öğlen uykusu. 14.30 a kadar uyursa çok rahat ediyor o da bende. Uykusunu almış oluyor . Gece uykusunada 8.30 9.00 gübü giriyor.öyle ki gündüz uykusu güzel olduysa gece de güzel oluyor olmadıysa ikiside bozuk.
Ve aşırı terliyor bu durumda beni biraz tedirgin ediyor. Dr a gidicem bakalım hem menşngokok 3. Aşıyı yaptırırıö hem tahlillerini
Evet aynı bizim gündüz uyku saatleri bugün iyiydik. Çocuklarla oynadı huysuzlanmadı 4 te uyudu 5 bucukra kalktı. Bakalım gece uykusuna ne zaman geçecek?
Terleme içinse evet bir doktor görsün. yeğenimin kalbi delik doğdu o da çok terlerdi. Ama sadece kafası. Onun ameliyat olmadan kapandı ama doğmadan anlamıştı doktorları. Sizde de öyle bir şey varsa doktorunuz doğumdan önce anlardı bence.

Evet aynı bizim gündüz uyku saatleri bugün iyiydik. Çocuklarla oynadı huysuzlanmadı 4 te uyudu 5 bucukra kalktı. Bakalım gece uykusuna ne zaman geçecek?
Terleme içinse evet bir doktor görsün. yeğenimin kalbi delik doğdu o da çok terlerdi. Ama sadece kafası. Onun ameliyat olmadan kapandı ama doğmadan anlamıştı doktorları. Sizde de öyle bir şey varsa doktorunuz doğumdan önce anlardı bence.
Bende öyle düşündüm canım detaylı ultrasonda hele ki muhakkak çıkardı değil mi? Bu tarz hastalıklar için değil mi zaten detaylı ultrason.
Aslında babasıda bende aşırı terleriz. Birde benim kızım saçlı doğmuştu haliyle şuan omuzlarını geçti saçları ondan da terliyor olabilir.ben yine de bi danışıcam tabiki dr a.

Günaydın hanımlar. Sizlere danışmak istiyorum. Bebeklerinşze gece süt falan veriyoemusunuz? Çok sık kalkıp emiyor ya benim kızımda , acaba biberona süt koyup versem mi dedim. Ama bi yandan beni emiyorken niye süt vereyim diyorum. Gerçi artık meme ona ne kadar fayda sağlıyor ve ne kadar geliyor bilemiyorumda. Sizde ne düşünüyorsunuz

Günaydın hanımlar. Sizlere danışmak istiyorum. Bebeklerinşze gece süt falan veriyoemusunuz? Çok sık kalkıp emiyor ya benim kızımda , acaba biberona süt koyup versem mi dedim. Ama bi yandan beni emiyorken niye süt vereyim diyorum. Gerçi artık meme ona ne kadar fayda sağlıyor ve ne kadar geliyor bilemiyorumda. Sizde ne düşünüyorsunuz
Bu konu da çözüm bulan varsa bana da söylesin, artık saat başı kalkmaktan ve emmeden uyumayan bi kızım var çıldırcam resmen . bende yavaş yavaş memeyi kesneye çalışıp gece yatarken biberonla süt vermek istiyorum başka vermem yemek agırlık vercem bakalım

Bu konu da çözüm bulan varsa bana da söylesin, artık saat başı kalkmaktan ve emmeden uyumayan bi kızım var çıldırcam resmen . bende yavaş yavaş memeyi kesneye çalışıp gece yatarken biberonla süt vermek istiyorum başka vermem yemek agırlık vercem bakalım
Ya bende üzülüyorum kesmeye , 2 yaşına kadar emse diyorum.
Aynen bende bitmiş durumdayım , saat başı uyanıyoruz resmen. İki çekip uykuya devam ediyor yine.
Korkuyorum 3-4 yaşına kadar böyle devam edicek diye

Sakin ol ANA pozitifse romatizman var demek ben de de var sonucunu hemen göster büyük ihtimal kan sulandırıcı iğne ve kortizon tedavisi uygulanmalı yoksa düşük yapılabiliyor... kaç pozitif çıkmış dağılımı nasıl
Benim de ANA ğozitif siz hamile kaldınız mı? Benim ilk tüp bebek transferi negatif sonuçlandı. Acaba bundan mı

Uykudan önce muhallebi yedirin bakalım ya da aptamil kaşık maması var marketlerde

Selam canim biz 10 aylikken memeyi biraktik maalesef suan yemekleri disinda biberonla sutlu muhallebiler veriyorum ama yinede kalkmasina engel olmuyor ac olmadigina eminim ama bir nevi aliskanlik yapiyor eger yemeklerini guzel yiyorsa hic biberona bulasma derim

Selam canim biz 10 aylikken memeyi biraktik maalesef suan yemekleri disinda biberonla sutlu muhallebiler veriyorum ama yinede kalkmasina engel olmuyor ac olmadigina eminim ama bir nevi aliskanlik yapiyor eger yemeklerini guzel yiyorsa hic biberona bulasma derim
Değil mi haklısın oda başlı başına bir alışkanlık oluyor daha sonra

Değil mi haklısın oda başlı başına bir alışkanlık oluyor daha sonra
Bizim emmemiz 6 aylıkken bitti sütüm kesildi. Devam sütü ile devam ettik geceleri 2 kere kalkardı. Baktım ki alışkanlıktan gece beslenmesini kestim 9 aylıkken. Rahat ettim. Hala kalkıyor ama su veriyorum emziğini veriyorum uyuyor. Mama için kalkmıyor artık. Tabi gece uykusuna geçmeden önce tok olduğundan emin oluyorum. Gece beslenmesini kesin. Su verin emzik verin 1 hafta anamdan emdiğim süt burnumdan geldi ama sonunda alıştı. 😂

Kızlar bizde bugün emziği bıraktık öyle umuyorum yani gün içinde ve uykuya dalarken zorladı. Emziği bıraktıran var mı aranızda. Hangi yöntemi denediniz. Biz bugün kaybettik hazır kaybetmişken bırakalım dedik. 😂 Ama canıma okuyor. Gece uyandığında bakalım ne yapacak.

Kızlar bizde bugün emziği bıraktık öyle umuyorum yani gün içinde ve uykuya dalarken zorladı. Emziği bıraktıran var mı aranızda. Hangi yöntemi denediniz. Biz bugün kaybettik hazır kaybetmişken bırakalım dedik. 😂 Ama canıma okuyor. Gece uyandığında bakalım ne yapacak.
Kolay gelsin:) benim oğlum hiç emzik kullanmadı bilmiyorum.

Kolay gelsin:) benim oğlum hiç emzik kullanmadı bilmiyorum.
Ay hiç kolay değilmiş. Gece ağlama krizi gündüz ağlama krizi emme emme diye sağı solu araması. Kıyamıyorum ama bırakması da lazım. Bakalım bu gece ne yapacak.
Sabah kalkmış emme diye diye koltuğun altına eğilmiş bakıyordu. 😂

Ay hiç kolay değilmiş. Gece ağlama krizi gündüz ağlama krizi emme emme diye sağı solu araması. Kıyamıyorum ama bırakması da lazım. Bakalım bu gece ne yapacak.
Sabah kalkmış emme diye diye koltuğun altına eğilmiş bakıyordu. 😂
Kıyamamm yavrum yaa. Benim oğlumda öğlenden beridir ne yiyorsa kusup çıkardı. Aç karnına uyuya kaldı bide :KK43: üşüttümü ne oldu bilmiyorum.

Kıyamamm yavrum yaa. Benim oğlumda öğlenden beridir ne yiyorsa kusup çıkardı. Aç karnına uyuya kaldı bide :KK43: üşüttümü ne oldu bilmiyorum.
Ahh geçmiş olsun. Kustuğunda koku var mıydı? Koku varsa üşütmüştür. Nane limon verebilirsrnşz verin midesine iyi gelir.

Ahh geçmiş olsun. Kustuğunda koku var mıydı? Koku varsa üşütmüştür. Nane limon verebilirsrnşz verin midesine iyi gelir.
Normal kusarkenki gibi ekşi kokuyor onumu diyorsun? Şimdi uyuyor yavrum uyanınca deneyeceğim. Sağol canım

Ya böyle ekşi kokunun da ekşisi gibi kokuyorsa üşütmüştür. Deneyin midesi rahatlar.
Doktora götürdüm bağırsak gribi olmuş:KK43: yemesine içmesine dikkat ediyorum bugün daha iyi şükür. Birde tamda pazartesi sünnet oldu o günü ishalde olunca doktora götürdüm hemen enfeksiyon kapmasın diye

X