- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.853
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #83.641
Canım nr kadar öok oyuncak olursa çocuk o kadar doyumsuz oluyor benim fikrimce benim kızda fazla oynamaz oyuncakla zaten, ben sadece top aldım ona ,hediye olarak bi bebek bi peluş bide arabası var oyuncagı , hiç oyuncak almıyorum artık yavaş yavaş oynama süresi uzuyor mesela hadı kızım araba sürelim diyorum getiriryo oynuyoruz sıkılonca bırakoyo , aglayınca hadi top oynayalım diyorum falan böyle böyle oyalıyorum elimden geldiğince ama uyku sorununu çözemiyorumBenim kız hiç oyuncaklarıyla oynamıyor. Neler aldım en fazla 1 saat oynayıp yüzüne bakmıyor. Eskiden pet şişelerle oynardı şimdi onları da sevmiyor. Oyuncakları görüp alacağı yerde ama yüzlerine bakmıyor. Özellikle ben dağıtıp gösteriyorum. İki alıyor eline oynarmış gibi yapıp kaçıyor. Yerlerde sürünüyor. Araba gördü geçenlerde aldık yarım saat oynadı şimdi duruyor. Nasıl oyalayacağımı şaşırdım. Sürekli ağlıyor.
Çok oyuncağı yok. Aldıklarımla da oynamıyor. 2 çıngırak 1 tren 2 de peluş oyuncağı var. Bir şeylerle oyalanıp sürekli ağlamasını istemiyorum. İnanın günün 23 saati ağlıyor. Uykuyu sevmiyor yemek yemeyi sevmiyor. Bir şeylerle ilgilenmesi lazım ki benim de kafam dinlensinCanım nr kadar öok oyuncak olursa çocuk o kadar doyumsuz oluyor benim fikrimce benim kızda fazla oynamaz oyuncakla zaten, ben sadece top aldım ona ,hediye olarak bi bebek bi peluş bide arabası var oyuncagı , hiç oyuncak almıyorum artık yavaş yavaş oynama süresi uzuyor mesela hadı kızım araba sürelim diyorum getiriryo oynuyoruz sıkılonca bırakoyo , aglayınca hadi top oynayalım diyorum falan böyle böyle oyalıyorum elimden geldiğince ama uyku sorununu çözemiyorum
Ay çok zor ya benim kızımda öyle. Yani ben yanında olursam aynı odada oynuyorda , odadn çıkayım dibimde bitiyor. Bu ara kendi kitaplarıyla oynuyor sayfalara bakıyor iki yudum tadıyor :)) bir de bebek. Allahım bebekle oynamaya başladı bi görseniz alıyor mendili üstünü örtüyor bi kap buluyor mana veriyor sözde falan. Tabiki de en fazla 10ar dk eğleniyoeÇok oyuncağı yok. Aldıklarımla da oynamıyor. 2 çıngırak 1 tren 2 de peluş oyuncağı var. Bir şeylerle oyalanıp sürekli ağlamasını istemiyorum. İnanın günün 23 saati ağlıyor. Uykuyu sevmiyor yemek yemeyi sevmiyor. Bir şeylerle ilgilenmesi lazım ki benim de kafam dinlensin
Maşaallah. :) bizim kız da oynasa keşke. Bir de şey sorucam gece beslemeyi kestiğimiz halde çişi sızdırıyor. Gündüzleri farkediyorum ama gece farketmem doğal olarak zor oluyor. Sızdırmayan bez önerisi olan var mı? Molfix 4 kullanıyoruz. 1 beden büyük bize ama yine de sızdırmaya başladı. Eskiden sızdırmazdı.Ay çok zor ya benim kızımda öyle. Yani ben yanında olursam aynı odada oynuyorda , odadn çıkayım dibimde bitiyor. Bu ara kendi kitaplarıyla oynuyor sayfalara bakıyor iki yudum tadıyor :)) bir de bebek. Allahım bebekle oynamaya başladı bi görseniz alıyor mendili üstünü örtüyor bi kap buluyor mana veriyor sözde falan. Tabiki de en fazla 10ar dk eğleniyoe
her bezin kalibi her bebege uymuyor sanirim.ben ekim annesiyim bebegm 9 kilo ama molfix 5 kullaniyoruz 4 kucuk geliyor.size 4 nasil buyuk merak ettim.ama molfixten once aylarca sleepy kullandik ondan da cok memnundum.denediniz mi hic? sonra burdaki marketlerde sleepy bulamayinca molfixe gecmistim oyle kaldi.Maşaallah. :) bizim kız da oynasa keşke. Bir de şey sorucam gece beslemeyi kestiğimiz halde çişi sızdırıyor. Gündüzleri farkediyorum ama gece farketmem doğal olarak zor oluyor. Sızdırmayan bez önerisi olan var mı? Molfix 4 kullanıyoruz. 1 beden büyük bize ama yine de sızdırmaya başladı. Eskiden sızdırmazdı.
Gece beslemeyi nasıl kestiniz acaba??? BiE uykular haramm oldu. Memede uyuyor arkadaş, her uyku döngüsünde(45dk da bir neredeyse uyanıp iki fırt alıp uyuyor)Maşaallah. :) bizim kız da oynasa keşke. Bir de şey sorucam gece beslemeyi kestiğimiz halde çişi sızdırıyor. Gündüzleri farkediyorum ama gece farketmem doğal olarak zor oluyor. Sızdırmayan bez önerisi olan var mı? Molfix 4 kullanıyoruz. 1 beden büyük bize ama yine de sızdırmaya başladı. Eskiden sızdırmazdı.
7 kilo kızım. Daha bu ay 7 kilo oldu o yüzden büyük.her bezin kalibi her bebege uymuyor sanirim.ben ekim annesiyim bebegm 9 kilo ama molfix 5 kullaniyoruz 4 kucuk geliyor.size 4 nasil buyuk merak ettim.ama molfixten once aylarca sleepy kullandik ondan da cok memnundum.denediniz mi hic? sonra burdaki marketlerde sleepy bulamayinca molfixe gecmistim oyle kaldi.
Gece uykusuna geçmeden önce tok olduğundan emin oldum. Uyandığında su verdim. Emziğini verdim. 2 hafta uğraştırdı ama şimdi düzene girdi. Büyük insan gibi kesintisiz uyumuyor ama beslenme için kalkmıyor. Ya rüya görüyor ya emziğini istiyor ya da susuyor. Valla büyük rahatlıkmış keşke daha önce kesseydim diye üzüldüm. Büyüdükleri için açıktığı için değil alışkanlık olduğu için kalkıyorlar.Gece beslemeyi nasıl kestiniz acaba??? BiE uykular haramm oldu. Memede uyuyor arkadaş, her uyku döngüsünde(45dk da bir neredeyse uyanıp iki fırt alıp uyuyor)
Ben premium care kullanıyorum yaşamadım öyle bi sorun. Büyük olduğundan mı yapıyor acaba? Yada sizin kız cırtcırtlarla oynuyor olabilir mi? Benim kzım cırtcırtları açıyor ya allahtan gece adet edinmedi
Geçmiş olsun . herçocuk kediyi sever benim kızda seviyo ama ben yanına fazla yaklaştırmıyorum ,ben olmadan zaten hiç kimseye güvenemiyorum belli olmaz sonuçta ne olacagıVicdan azabından ölücem resmen olmıcak şey geldi başımıza. (Allah beterinden korusun)
Sokakta kedi tırmaladı kızımı. Eşim salma çocuğu bilmediğimiz kedi dedi , bense hiç duymamışım gibi sanki bıraktım çocuğu, bizimkide el kol sallayınca korktu hayvan tırmaladı elini. Dr ile görüştük kuduz aşısı yaptırmanız lazım dedi. 4 doz aşı yapılacak birckaç gün aralarla. O kadar üzgünüm ki anlatamam yani. Aşı normalde iyi bişey değilken ekstra bişey çıktı. Offf offf
Hic bakmak aklima gelmedi yarin bakayimArkadşlar benim kız 21 temmuz doğumlu. Bıngıldağı hala pıt pıt atıyor. Sizinkiler kapandı mı
Normal bence ,bizim ki de ilk ikisi 6 aylık olunca arka arkaya çıktı,üst ikili de 9 ayında çıktı ,sonra çıkmaya devam ediyo ama belli olmuyo aralıklarıBenim oglan 9 agustos dogumlu on disler cikti arka arkaya 2 ay oldu baska dis yok niye boyle olduki dr a goturmelimiyim sizce
Bizim kş çok erken kapandı su anda kapalı sadece baya ugrasırsan çok az belli oluyo doktora sordum sorun olmaz demiştiArkadşlar benim kız 21 temmuz doğumlu. Bıngıldağı hala pıt pıt atıyor. Sizinkiler kapandı mı
Benim oğlum 3 ağustos doğumlu daha 2 dişi varBenim oglan 9 agustos dogumlu on disler cikti arka arkaya 2 ay oldu baska dis yok niye boyle olduki dr a goturmelimiyim sizce
benim oğlum 30 temmuz doğumlu 13 aylık olana kadar hiç dişi yoktu diş emaresi bile yoktu şu an 4 tane dişi varArkadaşlar bebeklerin dişleri çıkma zamanı hep farklıdır. Kimsenin bebeği ile kıyaslamayın kafanıza takarsınız. Eninde sonunda çıkacak siz hiç dişsiz bir adam/kadın gördünüz mü :)