-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #83.521
Merhaba bizde 2 agustos dogumluyuz. Aynen 7 dis bizimki de. Koltuklara tutunarak yuruyor. Dogum gunu icin hicbir fikir yok bende malesefMerhaba bayanlar
Arada yazıyorum bazen bakıyorum neler var diye. Benim oğlumun 7 dışı çıktı emekliyor koltuklara tutunarak yürüyor. Doğum günü 5 Ağustos sizler bebeklerinize ne gibi hazırlıklar yapmayı düşünüyorsunuz malum ilk doğum günleri. Güzel fikirleri olan arkadaşlar varsa bende nasiplenirim
Selam benim oğlumun dün doğum günüydü yarın doğum gününü kutlayacağız inşallah şansına yağmur var tamda kutlayacağımız gün bakalım ne olacak. Ben oğluma 1 harfi şeklinde doğum günü pastası yaptırdım üzerinede iyiki doğdun yazısı. Harfli balonlarla ismini yazıp altınada iyiki doğdun yazısı. Gelen çocuklara küçük paketlerde şeker bonbon ve birer ışıklı balon hediye edilecek. İkram olarakta poaça makarna salatası tarzı hem çocukların hemde büyüklerin yiyebileceği şeyler yaptım. Planımız bahçede kutlamaktı ama çok yagmur yagdıgından evde yapacagız gibi görünüyor. Yarın resimleri atarım daha açıklayıcı olur.Merhaba bayanlar
Arada yazıyorum bazen bakıyorum neler var diye. Benim oğlumun 7 dışı çıktı emekliyor koltuklara tutunarak yürüyor. Doğum günü 5 Ağustos sizler bebeklerinize ne gibi hazırlıklar yapmayı düşünüyorsunuz malum ilk doğum günleri. Güzel fikirleri olan arkadaşlar varsa bende nasiplenirim
Merhaba bayanlar
Kesersen gece uyanmaz mı?Formül mama kullanan anneler 1 yasından sonrada devam edecekmisiniz o mamalara. Biz sma kullanıyorduk çok seviyor. Günde 1 sefer yatarken. Keseyim mi acaba?
Biz kestik doktoru onun yerine kaşık maması önerdi.Formül mama kullanan anneler 1 yasından sonrada devam edecekmisiniz o mamalara. Biz sma kullanıyorduk çok seviyor. Günde 1 sefer yatarken. Keseyim mi acaba?
Aldın mı peki?Biz kestik doktoru onun yerine kaşık maması önerdi.
Evet aldım kilosunda az da olsa farketti.Aldın mı peki?
Hangi kaşık mamasını aldınız benim oğlumda çok zayıf kaç aydır 7.200 dü bende pirinç unundan yapıp yediriyorum 1 aydır 350 gram almış daha yeni 7.550 kilosu yemekte az yiyor ve hala dişi çıkmadıEvet aldım kilosunda az da olsa farketti.
Hangisiymiş biz de alalım canım yaz daEvet aldım kilosunda az da olsa farketti.
Canım diş için peynir yedir özellikle kaşar. Bende pirinç unundan yapıyordum. Fayda etmedi. Doktor milupanınkini önerdi ama biz aptamil aldık.Hangi kaşık mamasını aldınız benim oğlumda çok zayıf kaç aydır 7.200 dü bende pirinç unundan yapıp yediriyorum 1 aydır 350 gram almış daha yeni 7.550 kilosu yemekte az yiyor ve hala dişi çıkmadı
Bize milupanın kaşık mamasını önerdi ama yakın markette bulamayınca aptamilinkini aldık.Hangisiymiş biz de alalım canım yaz da
Peki gece uyanmasına etki etti mi? Benimki uyanıyor gece de daha doyurucu muhallebi yapmayı denemek istiyorumCanım diş için peynir yedir özellikle kaşar. Bende pirinç unundan yapıyordum. Fayda etmedi. Doktor milupanınkini önerdi ama biz aptamil aldık.
Bize milupanın kaşık mamasını önerdi ama yakın markette bulamayınca aptamilinkini aldık.
Benim oğlum en az 5 kere kalkıyor muhakak diş yeri ağrıyordur yatarken arının tahıllı gece mamasını aldım gene aynı bugün aptamil kaşık maması aldım inşallah fayda ederPeki gece uyanmasına etki etti mi? Benimki uyanıyor gece de daha doyurucu muhallebi yapmayı denemek istiyorum
Gecmis olsun canim ben kac paket krem bitirdim hala var yarik disleri cikinca tekrar basladi hatta emzirmeyi birakti son donemde olan hala gecmedi sık mi emiyorKızlar benim bebiş göğüs ucumu yara etti yaşayan var mı başka? Hep aynı yere dişleri denk geliyor galiba. Yarılmış göğüc ucum alt dişleri yüzünden. Emzirirken acıyor. Hamileyken aldığım göğüs ucu kremi duruyordu ondan sürdüm azalıyor ama ertesi gün yine başlıyor. O yarığın iyileşmesi lazım. Kanama yok bu arada. Şindi de aloe vera sürdüm ama kesin çözüm ne olabilir dikri olan car mı?
Valla gece gündüz toplamda 4-5 kez emiyordur herhalde. Geçeceği varsa da geçmeyecek galiba emzirdikçe. Çare bulamadın yani...Gecmis olsun canim ben kac paket krem bitirdim hala var yarik disleri cikinca tekrar basladi hatta emzirmeyi birakti son donemde olan hala gecmedi sık mi emiyor
Oglum birakti anne sutunu ama yariklar hala duruyor sanirim emzirmedigim icin aci yok bendeValla gece gündüz toplamda 4-5 kez emiyordur herhalde. Geçeceği varsa da geçmeyecek galiba emzirdikçe. Çare bulamadın yani...
Aynı yarıklardan mı bahsediyoruz yaaOglum birakti anne sutunu ama yariklar hala duruyor sanirim emzirmedigim icin aci yok bende
Evet emzirirken olusan yariklar sadece kizarik degil oyle duruyor daha yeni biraktik ama emmeyiAynı yarıklardan mı bahsediyoruz yaanasıl dıruyor olabilir ki yara gibi olan yarık benim dediğim ısırıp yarmış
Garmastan krem al.Kızlar benim bebiş göğüs ucumu yara etti yaşayan var mı başka? Hep aynı yere dişleri denk geliyor galiba. Yarılmış göğüc ucum alt dişleri yüzünden. Emzirirken acıyor. Hamileyken aldığım göğüs ucu kremi duruyordu ondan sürdüm azalıyor ama ertesi gün yine başlıyor. O yarığın iyileşmesi lazım. Kanama yok bu arada. Şindi de aloe vera sürdüm ama kesin çözüm ne olabilir dikri olan car mı?
Benim oğlum en az 5 kere kalkıyor muhakak diş yeri ağrıyordur yatarken arının tahıllı gece mamasını aldım gene aynı bugün aptamil kaşık maması aldım inşallah fayda eder
Hanımlar yatarken aptamilin gece mamasını yediriyorum. Bisküvili olan. Kalkması açıklığından değil alışkanlığından su verin yine uyuyorlar. Biz gece mamasını kestik çok zor oluyor ama alışıyorlar. Hala kalkıyor su veriyorum uyuyor. Bizim bebişler büyüdü acıktıkları için değil alışkanlık olduğu için uyanıyorlarmış. İnanın çok doğru.Peki gece uyanmasına etki etti mi? Benimki uyanıyor gece de daha doyurucu muhallebi yapmayı denemek istiyorum