- 17 Aralık 2017
- 22
- 29
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #83.421
Evet canım emziriyorum emzirmeye devam etmek istiyorum inşallah doktorum müsaade ederAyyyy sende ağustos annesisin ve hamilemisinnnn? Emziriyormusun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım emziriyorum emzirmeye devam etmek istiyorum inşallah doktorum müsaade ederAyyyy sende ağustos annesisin ve hamilemisinnnn? Emziriyormusun?
Ayy ne güzelll darısı başıma. Bende emziriyorum bi sorun çıkmaz ya. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.Evet canım emziriyorum emzirmeye devam etmek istiyorum inşallah doktorum müsaade eder
Sen de mi gebesin yoksa, amin inşallah çok teşekkür ederim ☺Ayy ne güzelll darısı başıma. Bende emziriyorum bi sorun çıkmaz ya. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.
Canım diş değilse gazdır ya da kulağı ağrıyordur. Gaz ilacı verip uyut bir gece hala ağlamaya devam ediyorsa. Ertesi gece ağrı kesici ver bakalım. Büyük ihtimal kuşağı ağrıyor. Benim kız 3 aylıkken olmuştu öyle kulağı ağırıyormuş. Ağrı kesici verdiğin gece uyursa doktora götür.Kızlar gece asla uyumuyor bebeğim, 4-5 gündür çok çok kötüyüz, yarım saatte bir uyanıyor sürekli arka fonda ağlamaklı bir ses bittim artık. Var mı benzer dırumda olan. Şuan saat 06.15 ve hiç uyumadık, toplamda 1 saat ancak ve hergün böyle
Yok daha değil. Benimki ilkide zor oldu buda öyle olacak galiba. İnşallah tez zamanda olur, oğlum koşturuyor peşinden bir saniye yerinde durmuyor. Yürüyünce daha kötü oluyormuş. Ayy darısı başıma inşallah.Sen de mi gebesin yoksa, amin inşallah çok teşekkür ederim ☺
Ya bende hamilelik şüphesiyle yaşıyorum bu arada zor olmaz mi iki bebek biri ilgiye biri bakıma muhtaç olacak kardeş kıskançlığı da olur. Dediğin gibi bir de en hareketli zamanları da başladı. Bilemedim ben korkuyorum ya.Yok daha değil. Benimki ilkide zor oldu buda öyle olacak galiba. İnşallah tez zamanda olur, oğlum koşturuyor peşinden bir saniye yerinde durmuyor. Yürüyünce daha kötü oluyormuş. Ayy darısı başıma inşallah.
Rabbim hayırlısıyla nasip etsin o zaman, benim kızım henüz yürümeye başlamadı ama aşırı hareketli illaki yoruyor Allah yardımcımız olsunYok daha değil. Benimki ilkide zor oldu buda öyle olacak galiba. İnşallah tez zamanda olur, oğlum koşturuyor peşinden bir saniye yerinde durmuyor. Yürüyünce daha kötü oluyormuş. Ayy darısı başıma inşallah.
Daha yeni gordum diger telefonum bozuldu disarda iciyor biberonla ama yine bitirmiyor 100 ml anca o da uzun sure emmeyince mecbur kaliyor.Dışarıda içiyor mu, biberonla mı? Emmek değil de ağzını kitliyor açmıyor
Allah sukur iyiyiz sen nasilsin benim oglum 2 hafta once 7.200 du 3 aydir bu kilolarda napacagimi sasirdim ama cok aktif karinca gibi hic yerinde durmuyor adimlamayada basladi kilo alacaksada veriyorSelam kizlarrr. Nasilsiniz bebisler iyidir umarim. Yavrularinizin kilosu nasil kizlar daha dogrusu azaldi mi kilo alimi bizimki cok yavasladi takildi kaldi 9.800 de
Biz emmeyi bırakalı 3 ay oldu yavaş yavaş eski haline dönüyor yani küçülüyor ama karınca hızıyla öyle diyim aheste ahesteMerhaba kızlar, çoook uzun zaman oldu buraya yazmayalı. Bir çok yeni arkadaş gördüm aramıza katılmış. Herşey yolunda sanırım. Maşallah diyeyim. Bizdede yolunda şükür. Emziren arkadaşlara sorum var; geceleri hala emzirmeye devam ediyormusunuz? Oğlum gece uyanıp meme istiyor hala. Yoksa bebecikler kesintisiz mi uyuyorlar. Emzirdeikten sonra göğüsler küçülüyor mu ? Bir sütyen aldım küçük geldi değiştireyim mi dedim ondan sordum bunuda.
Valla yaş oldu 35 genç olsaydım beklerdim ama ikinci çocuğu düşündüğüm için aceleci davranıyorum:)) ya batacaz ya çıkacaz şansıma oğluşum çok sessiz sakin ama bir okadarda hareketli. Kıskançlık dönemi başlamadan olsun dedim ama yiğenim 4 aylık kucağıma alamıyorum bizimki saldırıyo hemen oda gelip kucağıma oturuveriyor ve bebeği itekliyo:)) hayırlısı bakalım.Ya bende hamilelik şüphesiyle yaşıyorum bu arada zor olmaz mi iki bebek biri ilgiye biri bakıma muhtaç olacak kardeş kıskançlığı da olur. Dediğin gibi bir de en hareketli zamanları da başladı. Bilemedim ben korkuyorum ya.
Selam canım benim oğlumda takıldı kaldı aylardır 8 kiloya daha yeni geçebildik. Boyu hızlı atıyor ama kiloyu çok yavaş alıyor.Selam kizlarrr. Nasilsiniz bebisler iyidir umarim. Yavrularinizin kilosu nasil kizlar daha dogrusu azaldi mi kilo alimi bizimki cok yavasladi takildi kaldi 9.800 de
Aminn canım valla benim oğlumda daha yürümeye başlamadı ve çok hareketli merakta var her yeri kurcalıyo emekleyerek tutunarak yürüyor.Rabbim hayırlısıyla nasip etsin o zaman, benim kızım henüz yürümeye başlamadı ama aşırı hareketli illaki yoruyor Allah yardımcımız olsun
Merhaba ben hala emziriyorum. Bizde düzen değişmedi oğlum gece 2 veya 3 kere uyanıp emiyor.Merhaba kızlar, çoook uzun zaman oldu buraya yazmayalı. Bir çok yeni arkadaş gördüm aramıza katılmış. Herşey yolunda sanırım. Maşallah diyeyim. Bizdede yolunda şükür. Emziren arkadaşlara sorum var; geceleri hala emzirmeye devam ediyormusunuz? Oğlum gece uyanıp meme istiyor hala. Yoksa bebecikler kesintisiz mi uyuyorlar. Emzirdeikten sonra göğüsler küçülüyor mu ? Bir sütyen aldım küçük geldi değiştireyim mi dedim ondan sordum bunuda.
Bende 28 yaşındayım ailedekiler yap ikinciyi geç kalma diyorlar ama kızım tam bir canavar ağlamadığı dakika yok. Evet bazen uysal ama günün 2 saati falandır. Gözüm korkuyor bir yandan da istiyorum bakalım. Benim de ilk zor olmuştu ama 2. Ler kolay oluyor ya kuzenimin ilk bebek tedavi ile oldu 2. TedavisizValla yaş oldu 35 genç olsaydım beklerdim ama ikinci çocuğu düşündüğüm için aceleci davranıyorum:)) ya batacaz ya çıkacaz şansıma oğluşum çok sessiz sakin ama bir okadarda hareketli. Kıskançlık dönemi başlamadan olsun dedim ama yiğenim 4 aylık kucağıma alamıyorum bizimki saldırıyo hemen oda gelip kucağıma oturuveriyor ve bebeği itekliyo:)) hayırlısı bakalım.
Iki cocuklu hayat nasilsa oyleyim Gelisiminde sorun var mi drun kim bi cocuk endokrinede gotursen onceden kadin dogum hast vardi simdi tip fakultesinde de var bos yere diretiyorsundur belki tam uzmani gorse daha iyi olur bizim kilomuzda nerdeyse ayni aylardir drda duraksamis dedi ama ayina gore olmasi gereken degerler icersindeymisAllah sukur iyiyiz sen nasilsin benim oglum 2 hafta once 7.200 du 3 aydir bu kilolarda napacagimi sasirdim ama cok aktif karinca gibi hic yerinde durmuyor adimlamayada basladi kilo alacaksada veriyor
Darısı başımıza diyelim ozaman :) inşallah uğraştırmadan olur.Bende 28 yaşındayım ailedekiler yap ikinciyi geç kalma diyorlar ama kızım tam bir canavar ağlamadığı dakika yok. Evet bazen uysal ama günün 2 saati falandır. Gözüm korkuyor bir yandan da istiyorum bakalım. Benim de ilk zor olmuştu ama 2. Ler kolay oluyor ya kuzenimin ilk bebek tedavi ile oldu 2. Tedavisiz