2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya kızlar dünden beri bir sağ göğsümün ucu felaket ağrıyor. Emzirirken canım çıkıyor resmen. Yara çatlak vs yok, yani ilk zamanlardaki ağrı gibi değil. Ne oldu anlamadım, dokununca bile ağrıyor, başına böyle birşey gelen varmı?

İyi canım şükür benim oğlumda 5 ayını doldurdu ek gıda telaşesi diş çıkarma huysuzluklar falan tam gaz her halleri ayrı güzel bir şekilde devam ediyor. Siz nasılsınız ?
Bizde ıyız canım tesekkurler. Bizimkinin de dıslerı baya bı kasınıyo ama suan dıs cıkarması ıcın erken diye dusunuyorum. Boyu kılosu nasıl bebısının emıyormu canım

0C9FC037-0E05-4320-9375-6D2F34170011.jpeg
6CC516A2-6F2C-4075-98A4-CF7852109347.jpeg
Bende bulanık görünüyor canım okuyamıyorum ya acaba herkestemi öyle? Rica etsem tekrardan atarmısın?
Büyük resim olarak tekrar attım canım bu sefer okunur herhalde

Bizde ıyız canım tesekkurler. Bizimkinin de dıslerı baya bı kasınıyo ama suan dıs cıkarması ıcın erken diye dusunuyorum. Boyu kılosu nasıl bebısının emıyormu canım
4 aylıkken baktırmıştık boyu 63 cm kilosuda 5700 gramdı canım evet emiyor şükür 5 ayını dolu dolu sadece anne sütüyle geçirdi ve hala devam. Bizimkininde damağı kaşınıyo ama diş şişlik falan hiçbirşey yok daha.

4 aylıkken baktırmıştık boyu 63 cm kilosuda 5700 gramdı canım evet emiyor şükür 5 ayını dolu dolu sadece anne sütüyle geçirdi ve hala devam. Bizimkininde damağı kaşınıyo ama diş şişlik falan hiçbirşey yok daha.
Hıc mama vermedın dımı canım kac kg dogmustu bebegın

QUOTE="ONTK, post: 58385688, member: 873944"]Yok canım hiç mama vermedim sadece anne sütüyle beslendi. 2665 gramla 2 hafta erken doğdu benim yavrum. Sadece anne sütü alan bebekler daha yavaş alıyor kiloyu galiba.[/QUOTE]
Anladım canım olsun saglıklı olsunda kilo alınır

QUOTE="ONTK, post: 58385688, member: 873944"]Yok canım hiç mama vermedim sadece anne sütüyle beslendi. 2665 gramla 2 hafta erken doğdu benim yavrum. Sadece anne sütü alan bebekler daha yavaş alıyor kiloyu galiba.
Anladım canım olsun saglıklı olsunda kilo alınır[/QUOTE]
Aynen canım. Çok şükür sağlıklı

Kızlar bebisleriniz ayaklarını kesfetmeye başladımı oynuyorlarmi bacaklariyla??? Biz boynu için fizik tedaviye gidiyoruz orda dediler bacakları çok sıkı esnet falan diye

Henüz keşfetmedi benim oğlumunda bacak boyu kısa gibime geliyor nasıl esneticekmisiz?
Banada öyle geliyo valla normal bacaklariyla oynadı hareket ettirdi bisiklet çevirme hareketi yaptı bide eli ile ayağı çapraz olacak sekilde sag eline sol ayağını yaklaştırdi tutsun ayağını diye çoraplarını çıkarıp yapti

X