2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende hiçbirşey vermeme taraftarıyım ama bu insanları çok bilmişleri gebertesim var. Benim oğlum emzik hiç sevmiyor canım bisürü emzik aldım diş kaşıyabileceği ama almadı. Emzikte sevmiyorum aslında bakalım ne olacak. Eşim yeşil soğan verdi eline parçaladı korktum aldım elinden
Valla canım havuç pırasa olur. Pıraaa verince yin bek yanında ol dağılabilir çünkü. Ama havuçtan bişeycik olmaz

Bugün saat 2 de 4. Ay aşılarımızı olduk. 1 saat önce durmadan ağlamaya başladı. Dayanamayıp calpol verdim ama hala aynı. Ebe kötü davrandı acaba bir yerine bi zarar mı verdi. Sizde de oldu mu?

Herkese selam bugün bizim ufaklığı doktora götürdük Bilgileri sizinle de paylaşayım dedim :) öncelikle d vitamini ve Demir ilacını sordum parabensiz kullandığımı söyledim. Bu konuda bir araştırma olmadığını bunların içindeki parabenin zararsız miktarda olduğunu söyledi. O kadarcık paraben ağrı kesici ateş düşürücü şuruplarda da var dedi. Kendi çocuklarında da parabene dikkat etmemiş . Bunu söyleyen ikinci doktor oldu. Önceki devletteydi onu ciddiye almamıştım bu doktor da özelde . Bu da aynı şeyi söyleyince bir kere daha çok da sakınmamak gerektiğini hatırladım :))) bu arada benim bebiş anne sütü alıyor ek gıdaya 5,5 aylık olunca başlayacakmışım. Aldığı kiloya da takılma bundan sonra çok almayabilir dedi Şimdilik bu kadar :halay:
A neden 5.5 aylık?

6DB0C773-B46E-4A18-A0C9-421BB3ED4AE7.jpeg D75A3198-C3F6-4AEF-B2C5-B54BFF91987C.jpeg

Slm guzel anneler bende 28 agustos annesiyim bebısım bugun dort ayını doldurdu sükür sizlerde durumlar nasıl bebısleriniz nasıl??

Slm guzel anneler bende 28 agustos annesiyim bebısım bugun dort ayını doldurdu sükür sizlerde durumlar nasıl bebısleriniz nasıl??
İyi canım şükür benim oğlumda 5 ayını doldurdu ek gıda telaşesi diş çıkarma huysuzluklar falan tam gaz her halleri ayrı güzel bir şekilde devam ediyor. Siz nasılsınız ?

X