- 26 Aralık 2017
- 6.617
- 8.587
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #81.661
Allah razi olsun canim cok sagolGeçmiş olsun canım bir an önce iyileşir inşallah
Mamajoo çok iyi değil benimki sanırım memeyi çok çekiyo acıtıyo ama süt gelmiyo elimle sağdığım kadar.seninki hangisi?Benim pompayla da sizliyor.hangi makineyi kullaniyordun canim?
Konusamiyolar dert anlatamiyolar.Ama bebekler acıya dayanıklı olurmuşHer an agzina tikiyorum canim bugun daha iyi cok sukur bazen benim bebegimde istemiyor emmeyi
Hadi yaaa offff nedir bu yavruların çektikleri yaKızlar biz gittik doktora kakadaki mukus yediklerimden olabilirmiş süt ürünlerine hafif alerjisi de olsa mukuslu olurmuş. Ikınma durumu için idrar yolları enfeksiyonu olabilir dedi idrar tahlili ve karın ultrasonu istedi doktor onlarıda en kısa sürede vercez.
Tabi haber veririm canım, ama ultrason Pazartesi gününe kaldı, idrar tahlili de ne zaman alabilirsem ozaman verecez bugün yakalayamadım malesefHadi yaaa offff nedir bu yavruların çektikleri yainşallah çıkmaz canım aynı durumlar bizdede var sonuçlar çıkınca haber edermisin
Aa gercekten mi sanki ufacik aciya agliyorlar gibi geliyor banaKonusamiyolar dert anlatamiyolar.Ama bebekler acıya dayanıklı olurmuş
Ay benim oğlumda bu ara moda altını değiştirirken fırlatıyo üstümüz başımız batıyo pipisine takke yapıyorum artık peçeteden değiştirirken takıyorum hemen :) inşallah temiz çıkar kuzucuğun tahlil sonuçları.Tabi haber veririm canım, ama ultrason Pazartesi gününe kaldı, idrar tahlili de ne zaman alabilirsem ozaman verecez bugün yakalayamadım malesef
Bizim ikinci ay aşisinin gecesinde bebeğim sürekli ıkınıyordu kaka yapmadigini düsunerek o yüzden olduğunu sanmistim fakat sabah gayet rahat ve normal yapinca ondan olmadigini anladimDurduk yere ıkınıyor iki gündür zorlanıyor yani canım ama kaka ve gaz yaparken sıkıntı yok rahatlıkla yapıyor.
Doktor söyledi bize de ..diş çıkarmak felan cok zor şeylermiş.bizim.basimiz agriyo agri kesici iciyoruz.onlarin agrisi oldugunda cogu zaman güldürdüğümüzde oynadigimizda unutuyolar.Nasıl doğumda dayanma gücü verdiyse Allah sanirım bebeklerde o sekilde :)Aa gercekten mi sanki ufacik aciya agliyorlar gibi geliyor bana
Benim kızımın son kakası sadece mukustu..jole gibi.yumurta akı gibi uzayan yapış yapış..antibiotik bıraktık geçti bagirsaklar tahrip olduğunda oluyo.bu da bi soruna isaret ediyo.alerji gibi ..Bu kakadaki mukus olayi nedir ben çoźemedim nasil oluyor kaka kızlar
Bende tam bunu soracaktim.. benim oglum artik oturmak istiyor gibi ana kucagindan kendini attirip dogrulmaya calisiyor surekli sipa.. hic donme cabalamasi yok amaArkadaslar bizim 4. Ay aşimizi yapildiginda ben oglumun uzerini giydirirken esime hemsire destekleyerek oturtmaya baslayabilirsiniz demis ben duymadim erken degil mi sizlerede soylediler mi yada destekli birsekilde hafiften oturtmalara basladiniz mi?
Kuzenim küçük bir havlu koyardı pipisinin üstüne alt değiştirirkenAy benim oğlumda bu ara moda altını değiştirirken fırlatıyo üstümüz başımız batıyo pipisine takke yapıyorum artık peçeteden değiştirirken takıyorum hemen :) inşallah temiz çıkar kuzucuğun tahlil sonuçları.
Ooo yerim onlari ben annesi ceksin derdini onlara bisey olmasin ay evet dis konusunda bende diyorum bizim zor cikiyor onlar nasil dayaniyor diyeDoktor söyledi bize de ..diş çıkarmak felan cok zor şeylermiş.bizim.basimiz agriyo agri kesici iciyoruz.onlarin agrisi oldugunda cogu zaman güldürdüğümüzde oynadigimizda unutuyolar.Nasıl doğumda dayanma gücü verdiyse Allah sanirım bebeklerde o sekilde :)
Merhaba,Benim kızımın son kakası sadece mukustu..jole gibi.yumurta akı gibi uzayan yapış yapış..antibiotik bıraktık geçti bagirsaklar tahrip olduğunda oluyo.bu da bi soruna isaret ediyo.alerji gibi ..
Bizdede ayni kucakta dik oturur sekilde durmak istiyor yatmaktan nefret ediyor insallah biraz daha buyurde oturtmaya baslariz cunku surekli kucakta kollarim agriyor artikBende tam bunu soracaktim.. benim oglum artik oturmak istiyor gibi ana kucagindan kendini attirip dogrulmaya calisiyor surekli sipa.. hic donme cabalamasi yok amabende az az oturtmaya baslasammi diyordum...
Peki doktora götürmüşmüydün bebişi canım?Bizim ikinci ay aşisinin gecesinde bebeğim sürekli ıkınıyordu kaka yapmadigini düsunerek o yüzden olduğunu sanmistim fakat sabah gayet rahat ve normal yapinca ondan olmadigini anladim
Bazen hiç fırsat vermiyo açar açmaz fırlatıveyorKuzenim küçük bir havlu koyardı pipisinin üstüne alt değiştirirken
En hızlı silah çeken kovboy demek ki beyefendi :)Bazen hiç fırsat vermiyo açar açmaz fırlatıveyor
Aynen ama atılı tutturamıyor boşta olan hortum gibi fırlatıyorEn hızlı silah çeken kovboy demek ki beyefendi :)