-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #81.681
Biraz daha büyüsünler dertlerini ifade ederler :) keske yastigini alip anne ben uyumaya gidiyorum dese mesela :))) uyutmak cok zor.o da yoruluyo bende..Bi bakmışız kocaman olmuşlarOoo yerim onlari ben annesi ceksin derdini onlara bisey olmasin ay evet dis konusunda bende diyorum bizim zor cikiyor onlar nasil dayaniyor diye
Yaaaaaa .hic bilgi vermedi doktorumuz .sagol söylediğin icin.cok iyi bi doktor bulmam lazımMerhaba,
Aklınızda olsun antibiyotik kullanirken probiyotik te kullanmak gerekiyor. Doktorunuza danışın ama antibiyotik bağırsaktaki yararlı bakterilere de zarar verdiği için,kızımın doktoru antibiyotik kullandığımızda muhakkak probiyotik de kullandırırdı. Bu sayede bağırsak ile ilgili sorun yaşamadık hiç
3. Yil abisi ogrendi nihayet ama koskoca 3 yildan sonra uykusu gelincede basiyor yaygarayi benim oglan ne yapicami sasiyorumBiraz daha büyüsünler dertlerini ifade ederler :) keske yastigini alip anne ben uyumaya gidiyorum dese mesela :))) uyutmak cok zor.o da yoruluyo bende..Bi bakmışız kocaman olmuşlar
Rica ederim,ben de kızım 3 yaslarındayken tanıştım bu doktorla,öncesinde bilmiyordum. Son 3 senedir antibiyotik kullanmak gerekirse muhakkak alıyorum probiyotik takviye antibiyotikten 2-3 saat sonra veriyorum . Sizinde aklınızda olsun,bebekler için uygun olan formunu alır kullanırsınız. Geçmiş olsun tekrardan.Yaaaaaa .hic bilgi vermedi doktorumuz .sagol söylediğin icin.cok iyi bi doktor bulmam lazım
Çevremde gördügüm kadarıyla 4 5 yaşta sakince yatağa gidiyorlar :)) 4 5 bile olsa uykuya direniyolar.ben simdi hamak almayı düşünüyorum..çıldırcam yoksa:)) yapmam dedigim herseyi yapiyorum uyusun diye.uyuyamayinca ciyak ciyak agliyo.Ben bu egitim isini beceremedim.3 yasa gelir de hala zor uyursa vay halime :)) 5 yil beklerim 2.cocuk icin3. Yil abisi ogrendi nihayet ama koskoca 3 yildan sonra uykusu gelincede basiyor yaygarayi benim oglan ne yapicami sasiyorum
Çok teşekkürler.bu bilgi aklımdan çıkmaz artık:)Rica ederim,ben de kızım 3 yaslarındayken tanıştım bu doktorla,öncesinde bilmiyordum. Son 3 senedir antibiyotik kullanmak gerekirse muhakkak alıyorum probiyotik takviye antibiyotikten 2-3 saat sonra veriyorum . Sizinde aklınızda olsun,bebekler için uygun olan formunu alır kullanırsınız. Geçmiş olsun tekrardan.
Oglum 1 yasindan bu yana kendisi uyur ondan once market arabasi bile aldik eve onda uyutuyorduk halimizi dusun yaniÇevremde gördügüm kadarıyla 4 5 yaşta sakince yatağa gidiyorlar :)) 4 5 bile olsa uykuya direniyolar.ben simdi hamak almayı düşünüyorum..çıldırcam yoksa:)) yapmam dedigim herseyi yapiyorum uyusun diye.uyuyamayinca ciyak ciyak agliyo.Ben bu egitim isini beceremedim.3 yasa gelir de hala zor uyursa vay halime :)) 5 yil beklerim 2.cocuk icin
Sen idrar yolları iltihabından şüpheleniyordun değil mi tahlil onun içinHala kızımdan idrar örneği alamadım. Laboratuvarın verdiği idrar poşetleri kaka yaptığı için iş göremez hale geldi, altını açtığımda biraz bekliyorum verdikleri bardağa çişini almak için ama yakalayamıyorum inadıma yapmıyo sanki. Hastaneye götürcem hemşireler alabiliyormuş sanırım. Bu 3. gün ortada tahlil yok
Bizde de sumuksu kaka var malesef ve genelde hep var gibi. Kilo alimi bizimde dustu. Bizde 4 ay 4 gunluguzKızlar bizde kontrole gittik 4 ay 4 günlük kakası sümüksü gibi oluyorsa bizim yediğimiz bişey bebeğe yaramiyormus ve gaz yapıyormuş benim oğlanın kilo alımi azmis yavaş yavaş tadımlık ek gıdaya geçtik mesela patates ve havuç çorbası 3 çay kaşığı. hergun birşey tatdiricam ayrıca metsil yazdı ve bakso probiyotike devam et dedi cok az da su icirecekmisim böyle bizde.
Kaç kilo almış bu ay ?Kızlar bizde kontrole gittik 4 ay 4 günlük kakası sümüksü gibi oluyorsa bizim yediğimiz bişey bebeğe yaramiyormus ve gaz yapıyormuş benim oğlanın kilo alımi azmis yavaş yavaş tadımlık ek gıdaya geçtik mesela patates ve havuç çorbası 3 çay kaşığı. hergun birşey tatdiricam ayrıca metsil yazdı ve bakso probiyotike devam et dedi cok az da su icirecekmisim böyle bizde.
İşte sümüksü kaka olunca gazda oluyormuş ve emmek istemiyormuş bizde o problemde vardı zor emiyordu bakalım damlalar ise yaraycak miBizde de sumuksu kaka var malesef ve genelde hep var gibi. Kilo alimi bizimde dustu. Bizde 4 ay 4 gunluguz
500 Gr almış geçen ayda 500 aldiKaç kilo almış bu ay ?
Aynen su an emmek istemiyor. Yaklasinca cigligi basiyor. O yuzden mi acaba.İşte sümüksü kaka olunca gazda oluyormuş ve emmek istemiyormuş bizde o problemde vardı zor emiyordu bakalım damlalar ise yaraycak mi
Of duzene ihtiyacım var.4.aya kadar gayet güzel gece gündüz uykusu vardi.2 3 haftadır bişey oldu..hicbi yerde uyumuyooo.bebek arabasiyla evde gezdirdik 2 gun uyudu bida uyumadi..emmiyo zaten uykuda emziriyorum.memeyle uyumuyo yani..eskiden uyurdu...besiginde uyurdu uyumuyo..kucakta uyumuo..carsafta salladık yine 2 3 gun guzel uyudu yine uyumuyo.aksam 10da salladık 10 dk sonra yatirdik..gece 2ye kadar 15 20 dkda bir uyandı .çürüdüm vala ya.ayagimda salladim hic alişmadı.emzik almiyo biberon almiyo..sabahtan aksama kadar karnini doyurmaya calisiyorum kasik kasik sutle.. altini aliyorum..saatlerce uyutmaya calisiyorum aksam olmus karnimi doyuramamis oluyorum.isin garip yani kilo da gitmiyo :))Oglum 1 yasindan bu yana kendisi uyur ondan once market arabasi bile aldik eve onda uyutuyorduk halimizi dusun yani)) salincakti besikti ne ararsan aldik eve ama 1 yasinda ben yatiyordum onuda yanima alip birlikte uyuyorduk gunduzleri gecede aynisini yaptik oylece duzene bindi sukur
Ben daha önce idrar tahlili vermistim 3 4 kez ..ilk verdigimizde enfeksiyon cikti baya yuksek.2 gun sonra doktor dedi ki genital bolgesini antiseptkle siil sonra yapistir emzir ,bazen kaka kaliyo o enfeksiyon gibi gorunuyo..emzirirken hemen cis yapti hic beklemedik.denedin mi hic.?Hala kızımdan idrar örneği alamadım. Laboratuvarın verdiği idrar poşetleri kaka yaptığı için iş göremez hale geldi, altını açtığımda biraz bekliyorum verdikleri bardağa çişini almak için ama yakalayamıyorum inadıma yapmıyo sanki. Hastaneye götürcem hemşireler alabiliyormuş sanırım. Bu 3. gün ortada tahlil yok
bizde ayni sorunu yasiyoruz. Cocuk emmiyor. Biberonlada almiyor. Kasikla da yemiyor. Niye boyle oluyor anlamiyorum. Kilo alimi da yavas. Hayirlisi ile bir buyuselerdi.Of duzene ihtiyacım var.4.aya kadar gayet güzel gece gündüz uykusu vardi.2 3 haftadır bişey oldu..hicbi yerde uyumuyooo.bebek arabasiyla evde gezdirdik 2 gun uyudu bida uyumadi..emmiyo zaten uykuda emziriyorum.memeyle uyumuyo yani..eskiden uyurdu...besiginde uyurdu uyumuyo..kucakta uyumuo..carsafta salladık yine 2 3 gun guzel uyudu yine uyumuyo.aksam 10da salladık 10 dk sonra yatirdik..gece 2ye kadar 15 20 dkda bir uyandı .çürüdüm vala ya.ayagimda salladim hic alişmadı.emzik almiyo biberon almiyo..sabahtan aksama kadar karnini doyurmaya calisiyorum kasik kasik sutle.. altini aliyorum..saatlerce uyutmaya calisiyorum aksam olmus karnimi doyuramamis oluyorum.isin garip yani kilo da gitmiyo :))
Cimcimeye bak ya tahlil istemiyo :) götür biran önce canım baksınlar.Hala kızımdan idrar örneği alamadım. Laboratuvarın verdiği idrar poşetleri kaka yaptığı için iş göremez hale geldi, altını açtığımda biraz bekliyorum verdikleri bardağa çişini almak için ama yakalayamıyorum inadıma yapmıyo sanki. Hastaneye götürcem hemşireler alabiliyormuş sanırım. Bu 3. gün ortada tahlil yok
Olabilir sende bı götür doktora yada Bakso damla al probiyotik bağırsak düzenliyor ben 2 ay kullandım 2 aydan beri kullanmiyordum tekrar kullan dediAynen su an emmek istemiyor. Yaklasinca cigligi basiyor. O yuzden mi acaba.