- 17 Eylül 2018
- 240
- 134
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #81.101
Bende saldım artık zaten 3 aylık oldu, bi 3 ay daha sabrederim 6. aydan sonra uyku düzene girermiş.Dalmadan yatırmak gerekiyormuş yerine alışması için diye okumustum bi yerde ama alıştırmak gerçekten zor hergün büyüyolar huyları degisebiliyo zamanla oturur diye dusunuyorum ya da umuyorum :)
Şuan gözlem halindeyiz dr bıraktırdı diyeti mukus yok yeşil kaka devam. Ona da normal diyor dr. Bizim şöyle oldu, ilk ben turumcumsuluk farkettim bezinde mukus ve yeşil kaka vardı. Gaita mikroskobisi yaptırdım lökosit çıktı , dr diyet yap dedi. Yaptım bi gün bozdum çok tuhaf bi kaka yaptı. Neyse 3. Ay kontrole gittiğimizde tekrar gaita tahlili yapıldı bu defa normal çıktı. Dr senin diyetine bağlı normal çıkabilir bir hafta boz tekrar tahlil yPtır dedi. Şuan deneme aşamasındayım kaka hala yeşil. Ama kg alımı az olmuş. Frkettiğim kadarıyla sütüm azalmış benim bundan kynaklı, şuan onu düzeltmeye çalılıyorumŞüphesiz hala devam ediyormu bilmiyorum ama alerjiler kilo alımını engelliyor bize tanı konulup ben diyete başlayana kadar geçen üç haftalik sürde oğlum hiç kilo almamisti....
Yok canım gerek kalmadı artık. Sen?Yani huysuzluk 2 haftaya yakındır böyle sürekli kucakta durmak istiyor uykusu kuş uykusu gibi bı yeri ağrıyor desem Allah'a şükür hasta değil başka ne olabilir bana huysuzluk gibi geliyor. Siz hala Bakso damla kullanıyor musunuz?
Yok erken değil ben aldım. Tutup dişini kaşıyamıyor tabii ben ağzına tutuyorumHic fikrim yok ama mahvoldum uykusuzluktan artik dislik alsak erken mi
Biz eczaneden aşıyı satın alıp sağlık ocağında ücretsiz yaptırdık ilk dozunu. Özel hastaneler de yapıyorKizlar rota asisi yaptiran var mi cok kararsiz kaldim . Yaptirip da yan etkisini goren var mi yardimci olsaniz saglik ocagi asidan bahsetti ama biz yapmiyoruz hastanede yapiyolar dedi cokda bilgi vermedi
Alayim bende o zaman battaniyesini swetshirti tutup agzina goturuyor onuda alir sanirim ama birden bire felaket huyu degisti bende diaten oldugunu varsayiyorum artikYok erken değil ben aldım. Tutup dişini kaşıyamıyor tabii ben ağzına tutuyorum
Benim oğlumunda var canım kemirmiyor ama agzına bu ara dediğin gibi battaniyesini kazağını çekiştirip ağzına götürmesinde iyi diye veriyorum elineAlayim bende o zaman battaniyesini swetshirti tutup agzina goturuyor onuda alir sanirim ama birden bire felaket huyu degisti bende diaten oldugunu varsayiyorum artik
Yan etkisi oldumu ates falan kimi ishal fln oluyomus sanirimBiz eczaneden aşıyı satın alıp sağlık ocağında ücretsiz yaptırdık ilk dozunu. Özel hastaneler de yapıyor
Benimki de böyle memetş görünce başlıyor ağlamaya. Açlıktan uyumuyorda. Bence açlıktan uyumuyorlar meme reddi dönemi sanırım. Biz 2,5 aylık olduk.Uyuyor uyanip agliyor salliyorum uyuyor 2 dkya tekrar basliyor
Evet canim ya meme reddimiz de var maalesefBenimki de böyle memetş görünce başlıyor ağlamaya. Açlıktan uyumuyorda. Bence açlıktan uyumuyorlar meme reddi dönemi sanırım. Biz 2,5 aylık olduk.
Aynen tok olduğunda bile meme de durmak isteyen minnoş gitti memeyi görünce ağlayan minnoş geldi. Uyku sersemliğinde alıyor ama o da en fazla 5 dk ben ayakta hafif zıplatarak pışpışlayarak veriyorum 10 dk falan emiyor sende dene istersen. Huzursuzlukları ve uykusuzlukları da açlıktan bence.Evet canim ya meme reddimiz de var maalesefuyanir uyanmaz uyku sersemiyken verdim verdim yoksa aglamaya baslayinca hic almiyor sende oyle dene istersen meme delisi yavrum emmiyor dogru duzgun artik. Emmesede uyutuyorum ben hic olmqzsa uyaninca emiyir
Cok guzel meme emip orada uyuyordu yavrum tutmuyor hicbir sekilde aglama krizine girince ne yapicami sasirrim uyandigi an memeyi acip kosa kosa bebegi aliyorum ki aglamadan karnini doyurmak icin insallah uzin surmez bu durum sadcee anne sutu mu aliyor canim bebeginAynen tok olduğunda bile meme de durmak isteyen minnoş gitti memeyi görünce ağlayan minnoş geldi. Uyku sersemliğinde alıyor ama o da en fazla 5 dk ben ayakta hafif zıplatarak pışpışlayarak veriyorum 10 dk falan emiyor sende dene istersen. Huzursuzlukları ve uykusuzlukları da açlıktan bence.
Geceleri mama takviyesi hatta bazen gündüzde sütüm az doyurmuyor ama şu sıra gündüz mama vermiyorum hepten memeden soğumasın diye gece devam. Ne kadar sürecek bende bilmiyorum ama yıldım.Cok guzel meme emip orada uyuyordu yavrum tutmuyor hicbir sekilde aglama krizine girince ne yapicami sasirrim uyandigi an memeyi acip kosa kosa bebegi aliyorum ki aglamadan karnini doyurmak icin insallah uzin surmez bu durum sadcee anne sutu mu aliyor canim bebegin
Bol bol emzir sen canim geceleri verirsen ver ki biberon icin birqkmasin seni. Bide beslenmene dikkat et ac kalmamaya ozen goster sutun yeter bence surekli biseyler yiyip duruyorum.ki sut olsun diyeGeceleri mama takviyesi hatta bazen gündüzde sütüm az doyurmuyor ama şu sıra gündüz mama vermiyorum hepten memeden soğumasın diye gece devam. Ne kadar sürecek bende bilmiyorum ama yıldım.
100 kiloya dayandımBol bol emzir sen canim geceleri verirsen ver ki biberon icin birqkmasin seni. Bide beslenmene dikkat et ac kalmamaya ozen goster sutun yeter bence surekli biseyler yiyip duruyorum.ki sut olsun diye
Bende diyorum onu bebis buyutmek icin kendimi buyuttum100 kiloya dayandımbir de bunu geri vermesi var olduğu kadar artık
Ben daha cuma günü yaptırdım. Herhangi bir yan etkisi olmadı. Agızdan veriliyor zaten. Ateşli ishale karşı koruyormuş. Doktorum yapilmasi gerekiyor dedi bende yaptırdım. İlk dozun 16.hafta bitmeden yapilması gerekiyor aklında bulunsun.Kizlar rota asisi yaptiran var mi cok kararsiz kaldim . Yaptirip da yan etkisini goren var mi yardimci olsaniz saglik ocagi asidan bahsetti ama biz yapmiyoruz hastanede yapiyolar dedi cokda bilgi vermedi
Yok bir şey olmadıYan etkisi oldumu ates falan kimi ishal fln oluyomus sanirim