- 19 Haziran 2017
- 2.419
- 3.610
- 27
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #80.981
Bnm oğlumda isilik oldu artık kanıyor yanakları bu sefer de öperse azarlicam valla çocuğumu düşünmek zorundayimBende cok dertliyim bizimki de ayni inatlasiyor opme diyom geliyor opuyor cocugun yanaklari isilik oldu
Evet opelim sevelim.ama 6.7 aylik olsunlar bi oyle oda lutfen hasta olan yine yaklasmasin yani gecer canim onu merak etme ama.bebege eziyet oluyor. Bi akrabam yuzunede surmus islak mendili onun yuzude mahvolmustu o yuzden sordum canimBende anlamıyorum ki çocuğun yüzünü opme diyorum ilk torunumuz napak yani opmeyelim mi diyor bide.Doktora sordum yüzü mikrop kapmış dedi bi krem verdi onu kullanıyorum çok şükür baya bi geçti ama hafiften hâlâ var onuda optukleri için geçiremiyorum. Islak mendil sadece poposuna kullanıyorum onun dışında hiç bi yerine sürmüyorum canim
Tamam canım inşallah işe yararHahahhh aynennnn cnm rezeneyi aldım akşama doğru içicem bebişe de vericek yarın yazarım
Ayyy hepsi aynıymış demekki benimkide aynı oğlum ve aşkım diyordu kaç kere uyardım beni takmadı bende eşime söyledim aşkım demesin çocuğun cinsel gelişimi için dedim eşimde kv ye söyledi kv bi bağırdı siz bana emrediyorsunuz Diye eşimde çocugun gelişimini etkiliyor diyoruz demeye devam ediyorsun emrediyoruz bidaha deme deyince kv ben oğlumu istediğim gibi severim dedi eşimde tmm anne sen demeye devam et kendi kendine dedi kamerayı suratına kapattı ve birdaha annemi kameralı aramıcam dedi 1 hafta geçti kv den haber geldi beyin kanaması geçiriyorum galiba oğlum üzüntüden dedi. Herzaman yaptığı rol bizimkinde bide böyle huylar var sağlıkla oyun oynuyor bigun gercek olcak inanmıcaz. Veee şimdi benim koca hergun arayıp kameralı görüştürüyor ama aşkım dedirtmiyor. Dr güya kv ye hiçbirşeyin yok ama üzüntü yasak demiş :)Bnm kv de aynısını yapıyor canım. Haftada 1 gün gidiyorum gittiğim gün çocuğuma hasret kalıyorum resmen,emzirir emzirmez kucagimdan alıp hoplatmaya başlıyor çocuğun altını değiştirecem diyorum kendisi de geliyor bnde dedim çocuğumun sağını solunu kimsenin görmesinden hoşlanmıyorum dedim.Babannesi bakar işte diyor bide.Ne zaman çocuğun altını açmak için baska odaya gitsem görümcem ile ikisi arkamdan gelip çocuğun başınn dibine oturuyorlar. Sanki benim hiç işim yokmuş gibi 2 gün sonra arıyor oğlumu özledim getirin diyor torunum bile demiyor oğlum diyor.Çocuk beni kokluyor diye kucagimdan alıyor az da beni koklasin diyor.Çocuğu emzirmek için başka odaya gidiyorum orasi soğuk çocuğu çarpar diyor bnde azarladim çarpmaz dedim kapıyı vurdum gittim.Ben terliyor diye çocuğun üzerini yarım örtüyorum bi geliyorum ki tamamını örtmüş geri açıyorum bnde sanki kendi doğurmuş valla artık çok olmaya başladı gidince fazla kucağına vermiyorum bi şey dediği zaman da azarlıyorum 1 günün dışında da götürmüyorum.Çocuğun ismini mahmut onur koyduk mahmut kp ismi zar zor koydum istemiyodum zaten her kez mahmut onur diyor bi tek kv mahmut diyo bu çocuğun 2 ismi var dedim bu sefer de resmen gözüme bakarak çocuğa mahmut can deyip duruyor.Eşim geldiğinde ise mahmut onur diyor çıldırmamak elde değil ama artık ağzının payını vericem
Eşin sana hak veriyor seninle aynı şeyi düşünüyorsa yat kalk dua et bence. Oğlan nasıl oldu iyileşti miAyyy hepsi aynıymış demekki benimkide aynı oğlum ve aşkım diyordu kaç kere uyardım beni takmadı bende eşime söyledim aşkım demesin çocuğun cinsel gelişimi için dedim eşimde kv ye söyledi kv bi bağırdı siz bana emrediyorsunuz Diye eşimde çocugun gelişimini etkiliyor diyoruz demeye devam ediyorsun emrediyoruz bidaha deme deyince kv ben oğlumu istediğim gibi severim dedi eşimde tmm anne sen demeye devam et kendi kendine dedi kamerayı suratına kapattı ve birdaha annemi kameralı aramıcam dedi 1 hafta geçti kv den haber geldi beyin kanaması geçiriyorum galiba oğlum üzüntüden dedi. Herzaman yaptığı rol bizimkinde bide böyle huylar var sağlıkla oyun oynuyor bigun gercek olcak inanmıcaz. Veee şimdi benim koca hergun arayıp kameralı görüştürüyor ama aşkım dedirtmiyor. Dr güya kv ye hiçbirşeyin yok ama üzüntü yasak demiş :)
Şimdiye kadar huysuzdu canım yeni uyudu iyi şükür atlatıyoruz inşallah. Eşim çok anneci pedagogların konuşmasını dinlettiğim için oğlumuza zarar vereceğine emin olduğu için annesine karsı çıktı öyle olmasa bişey olmaz ilk torunu nasıl isterse öyle sevsin diyordu. Anneside bunu bildiğinden oğlum bana çok düşkün ben ne dersem o olur diyor bu sefer dediği olmadı yalandan ambulans çağırdı. Eşime dedim sen onun evladısın seni istediği gibi sever sende onu ama buda bizim evladımız gelişimiyle oynarsanız kim olursa olsun karşınızda dururum izin vermem. Sert çıkışmasam tepeme çıkarlar bakma sen :)Eşin sana hak veriyor seninle aynı şeyi düşünüyorsa yat kalk dua et bence. Oğlan nasıl oldu iyileşti mi
Valla ben de hep dedim çocuğu abur cubura alıştırıyorlar çikolata verdirtme... kime dedim istemediğimi bile bile yanımda hep cipsler, şekerler verdi herkes. Canan Karatay Ve bilumum doktorlar ekranlarda şeker zehirdir, paket gıdaları asla tüketmeyin deyip duruyorlar. Cahillik böyle bir şey işte, dinlemek ama anlamamak...Şimdiye kadar huysuzdu canım yeni uyudu iyi şükür atlatıyoruz inşallah. Eşim çok anneci pedagogların konuşmasını dinlettiğim için oğlumuza zarar vereceğine emin olduğu için annesine karsı çıktı öyle olmasa bişey olmaz ilk torunu nasıl isterse öyle sevsin diyordu. Anneside bunu bildiğinden oğlum bana çok düşkün ben ne dersem o olur diyor bu sefer dediği olmadı yalandan ambulans çağırdı. Eşime dedim sen onun evladısın seni istediği gibi sever sende onu ama buda bizim evladımız gelişimiyle oynarsanız kim olursa olsun karşınızda dururum izin vermem. Sert çıkışmasam tepeme çıkarlar bakma sen :)
Evet cahille uğraşmak kadar zor bişi yok..Valla ben de hep dedim çocuğu abur cubura alıştırıyorlar çikolata verdirtme... kime dedim istemediğimi bile bile yanımda hep cipsler, şekerler verdi herkes. Canan Karatay Ve bilumum doktorlar ekranlarda şeker zehirdir, paket gıdaları asla tüketmeyin deyip duruyorlar. Cahillik böyle bir şey işte, dinlemek ama anlamamak...
Kızzz senin bebiş uyumadımı?Valla ben de hep dedim çocuğu abur cubura alıştırıyorlar çikolata verdirtme... kime dedim istemediğimi bile bile yanımda hep cipsler, şekerler verdi herkes. Canan Karatay Ve bilumum doktorlar ekranlarda şeker zehirdir, paket gıdaları asla tüketmeyin deyip duruyorlar. Cahillik böyle bir şey işte, dinlemek ama anlamamak...
Benimki diş çıkarıyor galiba. Kocam da yok bebek bakıyorumKızzz senin bebiş uyumadımı?
Aaa çok erken daha. Nerden anladım elledinmi?Benimki diş çıkarıyor galiba. Kocam da yok bebek bakıyorum
Salya akıtıyordu. Evet elledim tırtık geldi elime yanılmadıysam. Diş kaşıyocıyla kaşıyorduk bir süredir. Babası da erken çıkarmışAaa çok erken daha. Nerden anladım elledinmi?
Benim oğlumda çok salyalı elledim tırtık var ama damağı bence diş için erken yaHaftaya dört aylık olacak zaten. Erken için normal vakit
Valla bu akşam diş çıkarma başladı bence. Çok huzursuz. Ayakta çocuk gezdirerek yazışıyorum şu anda:)Benim oğlumda çok salyalı elledim tırtık var ama damağı bence diş için erken yagerçi benim kızkardesim 5 aylıkken diş çıkardı. Benim oğlumda 26 sında 4 ayı bitiyor. İnşallah diş konusunda anasına benzer
Diş için erken de hani tırtık başladıktan sonra ateş ve huysuzluk ve dişlerde kaşıntı süreci oluyor ya diş çıkana kadar, işte o başladı. İlk kızım daha büyüktü diş kaşıyıcıyo verince eline hatır hutur ısırıyordu. Bu bilmiyor tabi öyle yapmayı :)Benim oğlumda çok salyalı elledim tırtık var ama damağı bence diş için erken yagerçi benim kızkardesim 5 aylıkken diş çıkardı. Benim oğlumda 26 sında 4 ayı bitiyor. İnşallah diş konusunda anasına benzer
Benimki bu ara hep öyle evin içinde gezdirerek uyutuyorum. Aceleci bizim oğlan yürümeye çok hevesli uykuyada çok direniyo. Hayırlısı bakalım ellediğim şey damak deilse bizimkininde dişi çıkıyordur. Dün gibi büyüdülerde diş çıkaracaklar. Senin doğumla bizimki neredeyse aynıValla bu akşam diş çıkarma başladı bence. Çok huzursuz. Ayakta çocuk gezdirerek yazışıyorum şu anda:)
Alt damağına baktın di mi ordan başlıyor. Tam 21 temmuzdu benimBenimki bu ara hep öyle evin içinde gezdirerek uyutuyorum. Aceleci bizim oğlan yürümeye çok hevesli uykuyada çok direniyo. Hayırlısı bakalım ellediğim şey damak deilse bizimkininde dişi çıkıyordur. Dün gibi büyüdülerde diş çıkaracaklar. Senin doğumla bizimki neredeyse aynı
Ateşi yok ama huysuzluğu var elini kemirip duruyor diş kaşıyıcıyıda aynı şekil birde ne bulursa ağzına atıyor o yuzden korkuyorum çok dikkat ediyorum Allah korusun bişey yutmasın diye artık büyüdülerDiş için erken de hani tırtık başladıktan sonra ateş ve huysuzluk ve dişlerde kaşıntı süreci oluyor ya diş çıkana kadar, işte o başladı. İlk kızım daha büyüktü diş kaşıyıcıyo verince eline hatır hutur ısırıyordu. Bu bilmiyor tabi öyle yapmayı :)
Evet alt damadında var tırtık azı dişinin olduğu yer orası. Diş olsa tam ortadan olmuyormu? Bizimkide 26 temmuz doğumlu 5 gün var arada sizi takip ediyoruz:)Alt damağına baktın di mi ordan başlıyor. Tam 21 temmuzdu benim