2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ateşi yok ama huysuzluğu var elini kemirip duruyor diş kaşıyıcıyıda aynı şekil birde ne bulursa ağzına atıyor o yuzden korkuyorum çok dikkat ediyorum Allah korusun bişey yutmasın diye artık büyüdüler
Evet ya Alah korusun

Yok oğlumun uyanmasını bekliyorum uyansın altını değiştirip emzirip uyuyacam. Kalkmasına az kaldı
Vay biz daha uyku yüzü göremedik. Elini ağzına sokarken herhalde tırnağı çıkmış çığlığı basıp duruyordu. Eldiven geçirdim öyle emiyor şimdi. İnşallah rahatlar

Vay biz daha uyku yüzü göremedik. Elini ağzına sokarken herhalde tırnağı çıkmış çığlığı basıp duruyordu. Eldiven geçirdim öyle emiyor şimdi. İnşallah rahatlar
Benim oğlanda baş parmağını emerken işaret parmağıylada gözünü çıkarmaya çalışıyo:) tırnakları çok çabuk uzuyor. Ben törpülüyorum ama genede ikinci gün keskinleşiyo ya :KK43:

Benim oğlanda baş parmağını emerken işaret parmağıylada gözünü çıkarmaya çalışıyo:) tırnakları çok çabuk uzuyor. Ben törpülüyorum ama genede ikinci gün keskinleşiyo ya :KK43:
Ben hiç kesmedim şimdiye kadar hep eşimle annem kestiler. Hatta annem kağıt gibi yumuşacık tırnakları törpülenmiyor diyordu bi ara

X