- 19 Haziran 2017
- 2.419
- 3.610
- 27
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #80.961
Keşke bnde hiç görüşmesem:)Kim deilki:) ben artık görüşmüyorum o derece koptuk kafam rahat :) kırkım çıkana kadar zor sabrettim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke bnde hiç görüşmesem:)Kim deilki:) ben artık görüşmüyorum o derece koptuk kafam rahat :) kırkım çıkana kadar zor sabrettim.
Kendilerinin de cani degil mi ya nasil kiyiyorlar anlamiyorum yazik yavrulara bi dra mi gotursen acaba kaniyorsa bide islak mendil kyllanmiyosun yuzune degil miYok canım ben karışmıyordum öpüyodu şimdi karışıyorum yine öpüyor benim çocuğunda yüzü yara kanıyor artık bnde bu sefer öptüğünde sert bi dille uyaricam artık
Yaaa. İlk zamanlar normal evet ama 3.5 ayı geçti benimki. Sarıya dönmesi gerekiyor diye biliyorum. Sizin bebiş kaç aylık?Ben daha önce sormuştum doktora yeşil olması da mukuslu olması da normal dedi
Iki yanagi da boyle canim hep kizariyor emziyiriyom acaba benim yediklerim de mi dokunabilirBebeyağı, losyonu ya da nemlendiricisi varsa onu sür canım kurumuş ya da tahriş olmuş olabilir. Tek yanağında falansa bu yüksek ihtimal. İki yanağı da mı böyle
Tepkini koy canım kuzucugun iyiliğini istiyorsa yapmaması lazım. Benimkide her turlu seyi yaptı beni delirtene kadar ve durdurdum sen benim yavrumu benden daha çok düşünemezsin dedim. 2 günlük bebeğin kafasının altına yastık koyup video çekiyordu neymiş çocuk dik dursunki rahat video çekebilsin.. çocuğu sürekli kucagımdan alıyordu kendi kokusuna alıştırmaya çalışıyordu, sanki ben deilde o doğurmuş gibi tavırlar falan bisürü şeyler en son bu benim oğlum bana ihtiyacı var acıkmış bırakmıyorsun emzireyim sende sütmü var çocuğu alıyorsun memeden dedim terslememe ragmen durduramayınca biletini kestim birdahada görüşmedik eşimi arayıp kameralı görüşüyorlar. Amannn bitmiyo dertleri evlerinde otursunlar bulaşmasınlar onlar için doğurmadık bu çocukları.Keşke bnde hiç görüşmesem:)
Aynen canım senin oğlan nasıl olduMaşallah sarılabiliyoruz artık kuzucuklara:)
3 aylık. Önceden hep yeşildi benim bebişin şimdi çoğunluk sarı ama günde bir iki defa yeşil oluyorYaaa. İlk zamanlar normal evet ama 3.5 ayı geçti benimki. Sarıya dönmesi gerekiyor diye biliyorum. Sizin bebiş kaç aylık?
İyi canım nefes alabiliyor burnu açıldı biraz şükür huysuzluğuda yok bugün gülücükler saçıyo minik adam inşallah tamamen geçer. Dışarı çıkarmıyorum hiç.Aynen canım senin oğlan nasıl oldu
Aynen bende öyle yapıyorum canım :) başka türlü uyumuyor ama kundaklıyken güzel uyuyor. Senin bebeğin kaç aylık bu arada?Tam benim bebeği anlatmışsın cnm.Bende ellerinden korktuğu için yarım kundak yaptım hâlâ da devam ediyorum,güzel uyuyor fakat seninde dediğin gibi bakıyorum artık ellerini çıkartıyor ve cebellesiyor ama elini çıkarınca da uyumuyor acaba artık istemiyor mu diye düşündüm kundak yapmadım bu sefer de uyumadi bende sıkıca sardım ancak öyle çıkaramıyor ellerini biraz cebelleşip uyuyor tekrar
Benim akraba kuzenler falan da öpüyordu bende kırmadan çözüm buldum doktor kontrolüne gitmiştim doktor cildi çok hassas ve egzama riskine karşı sadece başını öpün yüzüne ve ellerine dudak temas etmesin dedi diyorum :) elleri de ağızlarına sokuyor artık bebişler oyüzden öpmemek gerek eller daha tehlikeli.Kızlar benim Beboş 3.ayini doldurdu ama ben hâlâ regl olmadım normal mi bu?
Bide yanakları isilik oldu ne yapsam geçer kv gelip gidip öpüyor çocuğu sinir ediyor beni öpme diyorum bana inat yaparmış gibi yine öpüyor deli olcam
Sıcaktan olabilir mi. Yediklerinden de olabilir o konuda fikrim yokIki yanagi da boyle canim hep kizariyor emziyiriyom acaba benim yediklerim de mi dokunabilir
Egzema olabilir miIki yanagi da boyle canim hep kizariyor emziyiriyom acaba benim yediklerim de mi dokunabilir
Çok çok geçmiş olsun küçük adam aİyi canım nefes alabiliyor burnu açıldı biraz şükür huysuzluğuda yok bugün gülücükler saçıyo minik adam inşallah tamamen geçer. Dışarı çıkarmıyorum hiç.
Çok çok geçmiş olsun küçük adam aİyi canım nefes alabiliyor burnu açıldı biraz şükür huysuzluğuda yok bugün gülücükler saçıyo minik adam inşallah tamamen geçer. Dışarı çıkarmıyorum hiç.
Sağol canım. Noel baba yakışmış yılbaşına hazırlıkmı:))Çok çok geçmiş olsun küçük adam a
Hahahhh aynennnn cnm rezeneyi aldım akşama doğru içicem bebişe de vericek yarın yazarımSağol canım. Noel baba yakışmış yılbaşına hazırlıkmı:))
Bende anlamıyorum ki çocuğun yüzünü opme diyorum ilk torunumuz napak yani opmeyelim mi diyor bide.Doktora sordum yüzü mikrop kapmış dedi bi krem verdi onu kullanıyorum çok şükür baya bi geçti ama hafiften hâlâ var onuda optukleri için geçiremiyorum. Islak mendil sadece poposuna kullanıyorum onun dışında hiç bi yerine sürmüyorum canimKendilerinin de cani degil mi ya nasil kiyiyorlar anlamiyorum yazik yavrulara bi dra mi gotursen acaba kaniyorsa bide islak mendil kyllanmiyosun yuzune degil mi
Bnm kv de aynısını yapıyor canım. Haftada 1 gün gidiyorum gittiğim gün çocuğuma hasret kalıyorum resmen,emzirir emzirmez kucagimdan alıp hoplatmaya başlıyor çocuğun altını değiştirecem diyorum kendisi de geliyor bnde dedim çocuğumun sağını solunu kimsenin görmesinden hoşlanmıyorum dedim.Babannesi bakar işte diyor bide.Ne zaman çocuğun altını açmak için baska odaya gitsem görümcem ile ikisi arkamdan gelip çocuğun başınn dibine oturuyorlar. Sanki benim hiç işim yokmuş gibi 2 gün sonra arıyor oğlumu özledim getirin diyor torunum bile demiyor oğlum diyor.Çocuk beni kokluyor diye kucagimdan alıyor az da beni koklasin diyor.Çocuğu emzirmek için başka odaya gidiyorum orasi soğuk çocuğu çarpar diyor bnde azarladim çarpmaz dedim kapıyı vurdum gittim.Ben terliyor diye çocuğun üzerini yarım örtüyorum bi geliyorum ki tamamını örtmüş geri açıyorum bnde sanki kendi doğurmuş valla artık çok olmaya başladı gidince fazla kucağına vermiyorum bi şey dediği zaman da azarlıyorum 1 günün dışında da götürmüyorum.Çocuğun ismini mahmut onur koyduk mahmut kp ismi zar zor koydum istemiyodum zaten her kez mahmut onur diyor bi tek kv mahmut diyo bu çocuğun 2 ismi var dedim bu sefer de resmen gözüme bakarak çocuğa mahmut can deyip duruyor.Eşim geldiğinde ise mahmut onur diyor çıldırmamak elde değil ama artık ağzının payını vericemTepkini koy canım kuzucugun iyiliğini istiyorsa yapmaması lazım. Benimkide her turlu seyi yaptı beni delirtene kadar ve durdurdum sen benim yavrumu benden daha çok düşünemezsin dedim. 2 günlük bebeğin kafasının altına yastık koyup video çekiyordu neymiş çocuk dik dursunki rahat video çekebilsin.. çocuğu sürekli kucagımdan alıyordu kendi kokusuna alıştırmaya çalışıyordu, sanki ben deilde o doğurmuş gibi tavırlar falan bisürü şeyler en son bu benim oğlum bana ihtiyacı var acıkmış bırakmıyorsun emzireyim sende sütmü var çocuğu alıyorsun memeden dedim terslememe ragmen durduramayınca biletini kestim birdahada görüşmedik eşimi arayıp kameralı görüşüyorlar. Amannn bitmiyo dertleri evlerinde otursunlar bulaşmasınlar onlar için doğurmadık bu çocukları.
3.ayini doldurdu canım 92 günlükAynen bende öyle yapıyorum canım :) başka türlü uyumuyor ama kundaklıyken güzel uyuyor. Senin bebeğin kaç aylık bu arada?
Bende cok dertliyim bizimki de ayni inatlasiyor opme diyom geliyor opuyor cocugun yanaklari isilik olduHepimiz olmadığımıza göre normaldir herhalde yoksa 2.kaldıramam şuan
Sende kv den dertlisin galiba