2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Al benimki de öyle bazen isim hic yoksa yatakta meme veriyorum uyuyor öyle .bu kadar zekayı kaldiramadim ben o zaman annem 6. Ayda düzelir sen de oyleydin diyor. Bir bu kadar daha yani yandım

Hastalıkta sağlıkta demedik mi
Gerçi herşeyi ben yükleniyorum bizim evlilikte ama
Benimki geçen hafta hasta oldu oturma odasına attım bize bulaşmasın diye. İyileşti hala gelmiyor yatağa rahat geldi herhalde uyanmadan uyumak

Yaaaaa deme 2 sene ne yaaa
Gündüz aglamasin istemiyosa uyumasin ama ağlıyor sürekli kollarim kas yaptı
İşte o yüzden emzik denemelerim devam ediyor
Alıyor dediklerimi de almıyor
Bugün 2 emzik daha aldım
Chicco kauçuk aldım şimdi ağzında bakalım ne zaman atacak

Bizim evde rahatlık yok artık tatlım
Her odadan bir çocuk çıkıyor
İkimizin koynunda da bir bebek
Valla ben de yola 3-4 çocuk diye çıktım ilk 1 ay max. 3 dedim. Sonra 2ye düştüm geçen gün eşimle 1 tane de yeter aslında yaa diye konuşuyorduk önünde saygıyla egiliyorum . ben 3 kardesim ama hepimizin arasinda 11 yas var küçük ben nisanliyken doğdu esim 4 kardeş ama büyük ablasiyla esim arasinda 14 yas var benim öyle bir sansim yok napicam bilmiyorum kardessiz de olsun istemem açıkçası. Zaten regl de olmadim bu ay kahverengi akıntı geldi yerlesme kanamasi gibi 10 Gün geçti geçen ay regl olmuştum .Ama test de yapmıyorum spiralimin kaymış olduğu ihtimalini düşünmek bile istemiyorum lalalalalal :)

Amin canim gecmis olsun ben bol limon ve ihlamurla atlattim dene istersen

İşte o yüzden emzik denemelerim devam ediyor
Alıyor dediklerimi de almıyor
Bugün 2 emzik daha aldım
Chicco kauçuk aldım şimdi ağzında bakalım ne zaman atacak
Benim de emzik koleksiyonum oldu resmen. En çok chicco kaucuk olanı aldı benimki ama emmeye durma aralarında düşürüyor her gün deniyorum bıktım ağzına mı bantlasam

Ayına göre o uygunmuş ne bileyim canım ya pişman oldum
Bence emzirirken zor cekebildigi biberon daha iyi olur ben bi de yavas cekim aldım aventin ama onda bile rahat çektiği için bırakmıştı beni

Ay düşünme bence de
Seni korkutmak istemem ama çok korkunç
Bence bir test al yap için rahat etsin

Amin canim gecmis olsun ben bol limon ve ihlamurla atlattim dene istersen
Ihlamur yaptım sıkayım içine limon
Sağol tatlım

Benim de emzik koleksiyonum oldu resmen. En çok chicco kaucuk olanı aldı benimki ama emmeye durma aralarında düşürüyor her gün deniyorum bıktım ağzına mı bantlasam
Öykü Duru’da 3 ay uğraştım aldı
Bunda da deneyeceğim

Kız iki damla sütüm var hamile falansam o stresle o da gider

Sürekli ağlıyorsa bir sorunu vardır belki canım kolaltı boynuna bak belki pişik olmuştur bebekler boş yere bu kadar çok ağlamaz

Benim beboş her yeni güne yeni bir aktivite ile başlıyor. Son iki gündür dudagini emiyor ve sanırım dilini de emiyor. Dudak ve dil keşfinde
Bizimki de elini emiyor hatta cok cok ses çıkarıyor emerken o derece hosuna gidiyor :)
Cok geçmiş olsun ağırlaşmasan atlar insallah cok zor benim iki çocuğum var hamd olsun bir de sende 4 Süpermen gücü diliyorum ve her zaman takdir ediyorum Allah dağına göre kar verirmiş canim üstesinden geliyorsun masallah

Canim benim de bebeğim gece 2-3 hatta 4 buluyor öğlene kadar uyukluyor sonra uyaniyor gece sabahlıyoruz resmen bi düzen oturtamadık. 2 ay 9 gün olduk artık düzenli olması lazım uykuların. Uyanık olduğu zamanlarda da oyle huzurlu yattığı yerden bakinan bi bebek değil sikiliyor çoğu zaman anlam veremiyorum birde meme reddi eklendi son 5 gündür
Sağlam durmaya çalışıyorum ama yok Pert durumdayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…