2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaslar bizbugun verem asisi yaptirdik diger asilarida yaptirdik tabi..
sizce onlem olarak agri kesici ates dusurucu ilac - surup vermeli miyim yani siz verdiniz mi? Biraz huzursuzlugu var agrisi oldugunu nasil anlayabilirim

Arkadaslar bizbugun verem asisi yaptirdik diger asilarida yaptirdik tabi..
sizce onlem olarak agri kesici ates dusurucu ilac - surup vermeli miyim yani siz verdiniz mi? Biraz huzursuzlugu var agrisi oldugunu nasil anlayabilirim
Ateşi çıkarsa verırsın canım ben önceden vermedım

Uyandırmıyorum canım kendi zaten acıkınca uyanıyor

Canım biz sadece anne sütüne yeni gectıkte o yuzden endişelenip cok uzun uyumasına izin vermediğim halde zayıfladı.. Yetse bnde uyandırmam

Ztonder benim bildigim oda sicakliginda 3 saat, dolapta 3 gun, buzlukta -18 derecede 3 ay, derin dondurucu -20 ve daha soguk olursa 6 ay. Derin dondurucu kismin sicakligi ayarlaniyorsa -20 hatta benimkinde şok var mesela -27 gibi bir sey yaparsan 6 ay kalabilir. Ben 6 Ekim sutunu verdim hic problem yasamadi. Bu ayin sutunu bu ay ara ara verip tazeleyeyim dedim

Canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin

KızlAr ben biberonu değiştirdim iki delikli büyük biberona geçtim. Eskisi gaz yapmayan biberondu. Yenisine geçtiğimden beri çok kusuyor acaba bununla alakalı olabilirim? İçerken iki delikli nefesi kesiliyor.

Bugun asi olmaya gtmstik. Hemşire dediki vitamin ilacini birgun arayla kullan wellcare kullNiyorm. Nedeni ise bıngıldagi kuculmus biz erkn küçülsun istemeyiz dedi. size bunla ilgili birsey denildi mi ?

KızlAr ben biberonu değiştirdim iki delikli büyük biberona geçtim. Eskisi gaz yapmayan biberondu. Yenisine geçtiğimden beri çok kusuyor acaba bununla alakalı olabilirim? İçerken iki delikli nefesi kesiliyor.
Olabilir biberon cok önemli gaz cok olunca gazla beraber cıkıyordur

Bazen uyaniyor hik mik diyo almıyorum ne zaman agliyo o zaman alip.emziriyorumm

Bugun asi olmaya gtmstik. Hemşire dediki vitamin ilacini birgun arayla kullan wellcare kullNiyorm. Nedeni ise bıngıldagi kuculmus biz erkn küçülsun istemeyiz dedi. size bunla ilgili birsey denildi mi ?
Canim kontrol edince fark etmistir bebklerin beyin gelisimi icin bingildagin erken kapanmamasi gerekli bu durum size ozgudur dedigini yap ama birde dra goster bence

Ben genelde onun aciktiginda belli etmesini bekliyorum bazi gecede eger tam icmeden memede uyuduysa 2 saat sonra ben uyurken emziriyorum

Ikimiz ayri eve mi.ciksak valla.oturrupp hüngür hüngür aglayasim var o kadar bunaldim.yya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…