- 21 Ağustos 2017
- 1.720
- 3.873
- 133
- 33
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #79.121
Kvler gelinlerin her yaptigina bi bahane bulup laf sokmak icin var baskada bi ise yaramazlarBenimki gitmiyor yaa valla 3 hafta oldu saat sayıyorum hergin cunku yoruldim surekli laf anlatmaya çalışmaktan gercekten sıkıldım usandim hergun yeniden sil bastan ayni seyleri anlatmaya çalışıyorum
Bugun kanguruya koyiyirum.cocugu avm ye gittik ikeaya malum.orda araba kullanmak zor neyse ay kolu sıkıştı ayagi sıkıştı diyo bisey oldugu yok tabi anne bi dur beni de panik yaptiriyorsun dedim surat yapiyor o saattir suratima bakmiyor konusurken falan sabir yaa sabir
Benimki gitmiyor yaa valla 3 hafta oldu saat sayıyorum hergin cunku yoruldim surekli laf anlatmaya çalışmaktan gercekten sıkıldım usandim hergun yeniden sil bastan ayni seyleri anlatmaya çalışıyorum
Bugun kanguruya koyiyirum.cocugu avm ye gittik ikeaya malum.orda araba kullanmak zor neyse ay kolu sıkıştı ayagi sıkıştı diyo bisey oldugu yok tabi anne bi dur beni de panik yaptiriyorsun dedim surat yapiyor o saattir suratima bakmiyor konusurken falan sabir yaa sabir
Kız deme öyleKvler gelinlerin her yaptigina bi bahane bulup laf sokmak icin var baskada bi ise yaramazlar
Yarin mi ayy zil.takip oynarim oyle.olsa daha en az 2 haftasi var bide evde butun gun basbasa olmak zor esim.olsa sorun degil o dengeyi saglar bi sekildeAllah yardımcın olsun
He de geç diyeceğim ama uzaktan demek kolay tabi ki
Hele surat sallandırana katlanmak da daha zor
Yarın tez vakit gider inşallah
2 hafta mıYarin mi ayy zil.takip oynarim oyle.olsa daha en az 2 haftasi var bide evde butun gun basbasa olmak zor esim.olsa sorun degil o dengeyi saglar bi sekilde
Hahha evet benim kv demis ben gelinlere cektirmem.diye kendi kvsi kadar olmasada geri kalir yani yok vallaKız deme öyle
Hepimiz kaynana adayıyız
Şimdi ben böyle olmayacağım diyorum ya
Acaba onlar da öyle demiş midir
En guzeli duymamak canim yanindaykende dedigini yapiver gitsin gidince nasil olsa rahatlarsin
Hahha evet benim kv demis ben gelinlere cektirmem.diye kendi kvsi kadar olmasada geri kalir yani yok valla
Yok canim olsa kalmazdi bu kadar zaten2 hafta mı
Kız nerden geldi de gitmiyor
Kayınpeder yok mu?
Canim.oyle.olmuyor duzen bozuluyor cocuklar hemen.alisiyorlar biseye o gidine kadar cocuk alistigi duzeni unutur ona biraksam.herseyiEn guzeli duymamak canim yanindaykende dedigini yapiver gitsin gidince nasil olsa rahatlarsin
Uzun sure emmezse benimkilerde sert ama agri yapmiyor artik bebek memeyi birakinca sut gelmiyor gogsumden ben sıkıp bakiyorum hala tedirginliklerimi atAmadim ama cok sukur bebis iyi o yuzden rahatliyorumYumuşaması normal tabi ki
Artık süt yağlı kıvamlı hale gelmiş oluyor terbiye oluyor yani göğüsler
Emdikçe süt geliyor
Yutkunmasından anlarsın zaten
Ben bazen yuttuğunu duymadığımda meme ucumu çıkarıp bakıyorum damla damla geliyor halde görüyorum
Bu arada hala benim memeler taş benimkiler de terbiye olsa da rahatlasam
Maşallah size
Yok annemde daha çok kalmışım onda az kalmışım, yüzüstü yatırıyormuşum yamuk olacakmış.
Komşunun kızı (aralarında 1 hafta var) başını daha iyi tutuyormuş yüzüstü yatırdığım için bizimki daha kötü tutuyormuş. Bastım tıbbi cümleleri ! Dedim böyle boynunu daha iyi tutar daha iyi gelişir kasları. Hem o sadece yüzüstü yatıyor dedim yalan değil sadece yüzüstü yatıyor bebiş. Yaa diye kaldı .
Bugün kaka yapmadı dedim sen bunu beslemedin mi niye yapmıyor dedi. Dedim anne sütü alanlarda çok normal. Sanki ben içtim
Mevlüt okuttuk . Yarım saat kim ne getirmiş bakıyor soruyor . Bilmiyorum tanımıyorum kimseyi dedim. Artık öğren komşularımı diyor ki hepsini bir de düğünümde görmüşümdür. Sonra da diyor ki önemli olan Kuran okutmak.
Ya sabır çekiyorum gerçekten, gerginliğimi hissetti sanırım ufaklık da sürekli ağlıyor. Ha ona da diyor ki ne oldu bu çocuğa önce böyle ağlamazdı artık neyi ima ediyorsa o kadarına kafam basmadı
Uzun sure emmezse benimkilerde sert ama agri yapmiyor artik bebek memeyi birakinca sut gelmiyor gogsumden ben sıkıp bakiyorum hala tedirginliklerimi atAmadim ama cok sukur bebis iyi o yuzden rahatliyorum
Ah canim genel duzen icin demedim soyle tut soyle yap derse ok ama yedigine uyuduguna karismasin. Benim buyuk oglum ses varken mamasini icmiyordu yatak odasina goturup herkesi icerde birakip orda mama icirdim diye demedigini koymadi e kendiler gidene kadar ac kalacak zavalli haberi yok diyosun caninin istrdigini anliyorlar. Baytarin evde ilaclari var kuvvetli gonderim miiiiiCanim.oyle.olmuyor duzen bozuluyor cocuklar hemen.alisiyorlar biseye o gidine kadar cocuk alistigi duzeni unutur ona biraksam.herseyi
Amin canim. Vallahi bende diyorum gelinim beni sevsin ses etmem diye ama esim diyorki onu annem de demistiAllah’ım en korktuğun şey işte
Ben kaynana olmak istemiyorum
Böyle karışmak konuşmak istemiyorum ya
Ne isterlerse yapsınlar etsinler sadece beni de sevsinler isterim
Bebeklerine de kendileri baksınlar
Etine sütüne de konuşturmasın Allah’ım beni
Amin canim. Vallahi bende diyorum gelinim beni sevsin ses etmem diye ama esim diyorki onu annem de demisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?