2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok mutkuyum kiii bebegm iki haftadır sulu kaka yapıyor doktor kaka testi yapti rota virüsü testide vardı icinde şükür hicbirsey cikmams bağırsakları fazka çalışıyor demis. İlk usutmus olabilir deyip ishal ilaci vrmsti.ishal ilaci da fayda etmemsti. Anlamadigim bu cocuk smdieye kadar kati yaparken smdi nie sulu... Aklimda soru işareti kalmadab dr. Dan yana yapmasi gereknleri yapti ama insan iste..

Benim bilgim yok

Bugün kızımda hep uyuyor ama ben gece ateş düşürücü verdim uyku yapiyor ilaçlar ona bağlamıştım. Kaka ise az emdiği icin sandım ama değilmiş aşılar dan olabilir mi hiç bilmiyorum

Bende tecrübeliyim ama sen soguk kanlısın canim ben değil :) birde ben 2.ci yi emziriyirum ilkinde meme reddi vardı simdi de tıkanıklığımız var bir sürü doktor gezdik bize serum fizyolojik fayda etmiyor canim devamlı yapıyorum en son çene yapısına bağlı dediler
Hatta genetik yonden araştırıldı ama hırıltı ve tıkanıklık devam ediyor büyüdükçe düzelirmiş insallah çabuk geçer birde hastalık olunca daha da zor iki saat arayla 5 dakika anca emiyor reflumuz de var bir de kusuyor azıcık emsede. Oyle yani ister istemez rahat olamıyorum.

Biz de dun youtube dan bebek dili diye bi video dinlettik cvp vermeye basladi :)

Benimkileri ne zaman sünnet ettirsem bende bilmiyorum bende hallolsun bitsin istiyorum ama eşim erken davraniyosun diyo bu konuda cok hassas bide bedelli askerlik sürecimiz var 20 gün yalniz kalicam en azindan geceleri arada sirada yardimci oluyodu kayinvalideninde memlekette işleri var bakalim nasil olucak

Biraz bekle o zaman cabim ilk gun sorun sadece ama senin ikiz sanirim senin icin zorlayici olabilir en azindan esin gelince yaptirirsiniz

Kizlar emziriyorum sabahtan beri sagdimda meme bosaliyor agri geciyor 10 dakika sonra tekrar agrimaya basliyor anlamadim yaa

Gece uykusundan önce arada en az 3 saat olmalı. Yani saat kaçta yatırmak istiyorsan ondan 3 saat öncesinden itibaren ayık tut ama çok yorma.çünkü yorgunluktan hiç uyuyamıyorlar. Karanlık odada ve bir rutin ile uyut ki her akşam bunun farkını anlasın. Banyo rutini ninni rutini gibi gibi.

Ana kucağına benzer bir salıncağımız vardı. Deniz arel üstündeyken bugün kafa tarafından kırıldı. Altında minicik bir minder vardı ama yine de tedirgin oldum. Kafasını carpmadi gibi geldi emin olamadığım için 2 saat uyutmadım. Tamda uykuşu gelmişti. Hem düşünce korktu ağladı, hem uykusuzluk kafaya vurdu. 3 saattir çok zorlandım. Geçen bir ses gelmişti salıncaktan eşime söyledim baktım bişey yok dedi, akşam eve gelince onu parcalayacagim.

Öyle yapayim diyorum ama mama icerken uyuya kaliyolar 10 dakika sonra uyaniyorlar kucaktan inmiyolar evim aksamlari serin oluyo banyo yaptiriyin dedim gecen aksam iyi uyusunlar diye üşuttüler

Öyle yapayim diyorum ama mama icerken uyuya kaliyolar 10 dakika sonra uyaniyorlar kucaktan inmiyolar evim aksamlari serin oluyo banyo yaptiriyin dedim gecen aksam iyi uyusunlar diye üşuttüler
10 dk lık kestirme bence etkilemez. Akşam karanlık odaya birini al git. Bir ninni söyle yada bir müzik ninni aç uyutmadan da çıkma. Bir kaç gün dene bakalım. Ama hep aynı saatlerde git. Önce birini hallet diğerine de sıra gelir.

Cok gecmis olsun kafasina vurmadiysa bise olmaz ama ters bisey farkedersen hemen götür benim kizkardesiminde bebegi yataktan düsmüstü şükür bise olmadi bebek bunlar büyük insandan daha dayaniklilar korkma canim

Canim benim kizim gúndùzleri yeterince emiyo ama bazen 2 gùne bir bazende gunde 2 3 defa kaka yapiyi bence az yada cok emmeyle bir alakasi yok bagirsaklarin hazmetmesiyle alakali gibime geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…