2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bebek camasirlarini nasil yikiyorsunuz toz deterjan mi sivi mi 30da mi 60da mi ? Ben tiz almistim ama bazen erimiyor sanki cozemedim sizden fikir istiyorum :))

Peki ustunu ortuyormusun corapsizken burasi hala.sucak bende carapsiz yatiriyorum ama ustunu ortemedigim icin emin degilim dogru mu
Canım senin oğlanda üstünü açıyo galiba benim oğlumda öyle o yüzden soguksa batteniye sıcaksa ince bişi örtüyorum göğsüne kadar örtüp 2 tarafını kollarının altına sıkıştırıyorum birde ayak tarafınada hareket edince yorganı atamasın diye boşluk bırakıyorum. Bizim burası soğuk ve çorapsız yatırıyorum üşümüyo. İnşallah anlatabilmmişimdir

Kizlar bebek camasirlarini nasil yikiyorsunuz toz deterjan mi sivi mi 30da mi 60da mi ? Ben tiz almistim ama bazen erimiyor sanki cozemedim sizden fikir istiyorum :))
Ben sıvı bebek deterjanıyla normal kıyafetlerini 30 derecede beyazları 95 derecede yıkıyorum ne derece doğru bilmiyorum ama böyle yıkıyorum. Toz deterjan kullanmayı bıraktım ben leke yapıyo erimiyo vs diye

Eki Görüntüle 2197861
prensesimle her aksam nobetteyiz teyzesi.anneannesinin kucagina alışmış hep onda duruyo yavrucum
Maşallah Allah esirgesin. Benim eltim 21 ay tek göğüsle emzirdi diğer gogusunu almadı 3 cocuguda çünkü tuzluydu 3 aylık olunca fark ettiler ve mama bile vermedi yetti o memedeki sütü hiç sıkıntı etme kendine

Ben sıvı bebek deterjanıyla normal kıyafetlerini 30 derecede beyazları 95 derecede yıkıyorum ne derece doğru bilmiyorum ama böyle yıkıyorum. Toz deterjan kullanmayı bıraktım ben leke yapıyo erimiyo vs diye
Hangi deterjani kullaniosun cnm ben annemle kalirken annen hepsini fileye doldurup 60 da yikiyordu roxy dalan ile

Kullanıp memnun kaldığınız bir uyku tulumu var mı kızlar? Bizimkiler içinçok mu erken uyku tulumu kullanmaya?

Ben hergyn serumfizgolikle temizliyorum
Günde kaç kere canım??? Bir de damla olarak mı kullanıyorsun? Yoksa burnuna mı fışkırtıyorsun? Markası ne? Doktor bruno vermişti bize. Kreşe giden ablası hepimize hastalık getirdi. Şurup falan kullandık geçti. Hastalık belirtisi YÖK ama burnu tıkalı gibi sesler çıkarıyor.

Normal serum varya canin paket halinde doktorumuz òyle verdi enjektörle cekiyorum az az da verdigim oluyo tek seferde verdigimde oluyo canim bazen gùnde 1 kere bazen 3 kere belli ol.iyo

Peki ustunu ortuyormusun corapsizken burasi hala.sucak bende carapsiz yatiriyorum ama ustunu ortemedigim icin emin degilim dogru mu
Cok ince penye battaniye ortuyorum oda ısısı 24-25 derece uzerinede alt pijama ve uzun kollu citcitli penye badi giyiyor. Bazen icine atlette giydiriyorum. Ortmesemde uykuda ayaklar isiniyor bizden farklari yok. Ama uzerine ince birsey atmani tavsiye ederim tamamen acik birakilmak icin erken.

Ortme seklimiz ayniymis :)) benimki yüzüstü yattigi icin acamiyor zaten

Işte uzerine ortemiuorum tepesine cekiyor örtüyü korkuyorum ama bizim oda 27 derece 28 derce arasi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…