2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

IMG-20181013-WA0021.jpg ben kesinlikle bunlari hissetmiyorum yaşlanmıyorumki :KK45:

Canım geçen kızkardesim söyledi oda senin gibi yapıyormuş hatta burnunun mesela sol tarafına sıkıyormuş sağdan çıkıyomuş hepsi temizleniyormuş. Yiğenim şimdi 5 yaşında hiçbir sorun yaşamamış
Şimdi yaptım hiç sağdan falan çıkmadı. Hatta bir kısmı dışarı aktı. Yan yatırarak yaptım ben

Kizlar ya bebekler ne zaman anne diyor

Cok garip ama biz ev halki olarak duyuyoruz atlasin anne dedigiini
bende degilse baskasinin kucagindaysa ve beni istiyorsa anneee diye bağırıyor cocukum
Ilk esimle.ikimiz varken duyduk anne diyor buncouk.demisti esim sonra kv geldi oda duydu tam.olarak böyle çıkıyor bide :halay:
Canım bizim arkadşın bebegi 4 aylıktı ağlarken anneee diye bağırıyordu :)

benimki doğduğundan beri ağlarken annii diye bir ses çıkartıyor :KK70: ben de "baba baba" diye öğrensin diye sürekli söylüyorum :KK70:
Ay cok tatli yaaa.benim ki de gecen ağlarken söyleniyordu anneee geeel gibi seyler çıkardı.kv de aynısını duymuş esim de.tabi tamamen bizim benzetmemiz ama cok hoş yaa cok tatliiss.

Normal serum varya canin paket halinde doktorumuz òyle verdi enjektörle cekiyorum az az da verdigim oluyo tek seferde verdigimde oluyo canim bazen gùnde 1 kere bazen 3 kere belli ol.iyo
Sadece sıkmak ve beklemek yetiyor mu yoksa her seferinde aspire etmek mi lazim

Şimdi yaptım hiç sağdan falan çıkmadı. Hatta bir kısmı dışarı aktı. Yan yatırarak yaptım ben
Benim oğlanda hiç gerek duymadım kendisi hapşurunca neredeyse dışarı atıyor peçeteyle siliyorum ama olursa denerim. Kız kardesim yaptığında sola sıkıyormuş sagdan atıyormuş demekki farklı oluyor

Tabi ki deeee. Al Hayatim seni istiyor dicem :KK70:
Mutlu olsunlarki çocuklara hevesle baksınlar. Benim oğlan geçen çekim yaparken ba baaa dedi eşime dinlettim hemen kucağına aldı bende gittim bacak bacak üstüne keyif yaptım arada iyi oluyor:KK70: ama bugün bi keyif yaptırmadı babada durmadı. Huysuz olduğunda uykusu geldiğinde sadece benim kucağımda duruyor canım oğlum benim. Sevesim geldi yaaa uyuyo

Kizlar ya bebekler ne zaman anne diyor

Cok garip ama biz ev halki olarak duyuyoruz atlasin anne dedigiini
bende degilse baskasinin kucagindaysa ve beni istiyorsa anneee diye bağırıyor cocukum
Ilk esimle.ikimiz varken duyduk anne diyor buncouk.demisti esim sonra kv geldi oda duydu tam.olarak böyle çıkıyor bide :halay:
Bizimkide birinin kucaginda ya da yatiyorsa anne gibi cikan ama buyuk bi ihtimal ingaaa olan sesi cikartiyor herkes anne diyor diyo ama daha cok erken

Atlas bu der valla aceleci davranıp sizi telaşa sokup erkenden geldi konuşmayıda erkenden yapar :) bizimki baba diyor sanki ama acaba bilinçlimi söylüyolar. :anne:
Sanirim.degil ama.bu bile harika.hissettiriyoe
Baskasinda agliyirsa mesela.mmeme diye agluyor mem mem diyorsa bilki acıkmış.ogulus

Benim oğlum hiç sevmiyor yüz üstü. Sırt üstü o şekilde yaptığımda açamıyo üstünü:)) büyüdüler tutamıyoruz artık benim oğlanı bugün darttım 5 kilo çıktı:KK9:
Atlasta hic sevmiyor ya her gun deniyirum.cok sikliyor durmakmiatemiyor oyle yarin asimiz var ebeye aorucam

Bu gun katil olma gunumdu markette geziyoruz oglum esimde markette calisan kiz kac aylik falan sordu esim yanitladi ben de onlara dogru yaklastim hemen bi baktim elini opuyor kiz opmek icin izin aldin mi simdi elini agzina goturecek ve hasta olabilir dedim benle ayy ayy diyip hic cvp vermedim esimde mal gibi boyle seyler soyleyince sinirleniyor allah bi hastalik verecek gorecek ozaman ayyayi konyayi neyse annanesine gittik davet verdi yaa minicik bebegi opmekten ne anliyorlar tatsizlik cikmasin diye sustum ama ben evladimi opemezken koca agizlari kucuk surati nasil opebiliyorlar gercekten anlamiyorum ne tat veriyor acaba yaa sabir ya selamet kusura bakmayin cok daraldim

Benim oğlanda hiç gerek duymadım kendisi hapşurunca neredeyse dışarı atıyor peçeteyle siliyorum ama olursa denerim. Kız kardesim yaptığında sola sıkıyormuş sagdan atıyormuş demekki farklı oluyor
Ayyy benimki neden böyle yaa. Bi sinüzitli daha mı geliyor aman :(

Ay cok tatli yaaa.benim ki de gecen ağlarken söyleniyordu anneee geeel gibi seyler çıkardı.kv de aynısını duymuş esim de.tabi tamamen bizim benzetmemiz ama cok hoş yaa cok tatliiss.
:) bemimki de dogdugundan beri annii gell diye agliyor.demek normal bir durummus.
Kizlar ne slklyorsunuz bebeklerin burnuna yan yatirarak kacirmisim.

Mutlu olsunlarki çocuklara hevesle baksınlar. Benim oğlan geçen çekim yaparken ba baaa dedi eşime dinlettim hemen kucağına aldı bende gittim bacak bacak üstüne keyif yaptım arada iyi oluyor:KK70: ama bugün bi keyif yaptırmadı babada durmadı. Huysuz olduğunda uykusu geldiğinde sadece benim kucağımda duruyor canım oğlum benim. Sevesim geldi yaaa uyuyo
Benimki huysuz olduğunda ya memede ya kucakta gezecek zaten ben eşim ve annem dışında kimsenin kucağında durmuyor yabanciliyor herhalde :) eşim kanguruda gezdiriyor evin içinde öyle uyuyor bazen gündüz uykusunda

Back