- Konu Sahibi Nesrinay86
- #78.261
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi yaptım hiç sağdan falan çıkmadı. Hatta bir kısmı dışarı aktı. Yan yatırarak yaptım benCanım geçen kızkardesim söyledi oda senin gibi yapıyormuş hatta burnunun mesela sol tarafına sıkıyormuş sağdan çıkıyomuş hepsi temizleniyormuş. Yiğenim şimdi 5 yaşında hiçbir sorun yaşamamış
Canım bizim arkadşın bebegi 4 aylıktı ağlarken anneee diye bağırıyordu :)Kizlar ya bebekler ne zaman anne diyor
Cok garip ama biz ev halki olarak duyuyoruz atlasin anne dedigiini
bende degilse baskasinin kucagindaysa ve beni istiyorsa anneee diye bağırıyor cocukum
Ilk esimle.ikimiz varken duyduk anne diyor buncouk.demisti esim sonra kv geldi oda duydu tam.olarak böyle çıkıyor bide![]()
Ay cok tatli yaaa.benim ki de gecen ağlarken söyleniyordu anneee geeel gibi seyler çıkardı.kv de aynısını duymuş esim de.tabi tamamen bizim benzetmemiz ama cok hoş yaa cok tatliiss.benimki doğduğundan beri ağlarken annii diye bir ses çıkartıyorben de "baba baba" diye öğrensin diye sürekli söylüyorum
![]()
Tabi ki deeee. Al Hayatim seni istiyor dicemKız neden baba dedirtiyon sen bakim? Çocuğu babanın kucağına atıp keyif yapmak içinmi yoksa![]()
Sadece sıkmak ve beklemek yetiyor mu yoksa her seferinde aspire etmek mi lazimNormal serum varya canin paket halinde doktorumuz òyle verdi enjektörle cekiyorum az az da verdigim oluyo tek seferde verdigimde oluyo canim bazen gùnde 1 kere bazen 3 kere belli ol.iyo
Benim oğlanda hiç gerek duymadım kendisi hapşurunca neredeyse dışarı atıyor peçeteyle siliyorum ama olursa denerim. Kız kardesim yaptığında sola sıkıyormuş sagdan atıyormuş demekki farklı oluyorŞimdi yaptım hiç sağdan falan çıkmadı. Hatta bir kısmı dışarı aktı. Yan yatırarak yaptım ben
Mutlu olsunlarki çocuklara hevesle baksınlar. Benim oğlan geçen çekim yaparken ba baaa dedi eşime dinlettim hemen kucağına aldı bende gittim bacak bacak üstüne keyif yaptım arada iyi oluyorTabi ki deeee. Al Hayatim seni istiyor dicem![]()
Bizimkide birinin kucaginda ya da yatiyorsa anne gibi cikan ama buyuk bi ihtimal ingaaa olan sesi cikartiyor herkes anne diyor diyo ama daha cok erkenKizlar ya bebekler ne zaman anne diyor
Cok garip ama biz ev halki olarak duyuyoruz atlasin anne dedigiini
bende degilse baskasinin kucagindaysa ve beni istiyorsa anneee diye bağırıyor cocukum
Ilk esimle.ikimiz varken duyduk anne diyor buncouk.demisti esim sonra kv geldi oda duydu tam.olarak böyle çıkıyor bide![]()
Nen hic aspire etmiyorum sıkıyorum ardindan hapsuruyo pislik varsa cikiyo zaten aspire etmeyi beceremiyorum doktorda aspirotòrle temizleme dediSadece sıkmak ve beklemek yetiyor mu yoksa her seferinde aspire etmek mi lazim
Sanirim.degil ama.bu bile harika.hissettiriyoeAtlas bu der valla aceleci davranıp sizi telaşa sokup erkenden geldi konuşmayıda erkenden yapar :) bizimki baba diyor sanki ama acaba bilinçlimi söylüyolar.![]()
Atlasta hic sevmiyor ya her gun deniyirum.cok sikliyor durmakmiatemiyor oyle yarin asimiz var ebeye aorucamBenim oğlum hiç sevmiyor yüz üstü. Sırt üstü o şekilde yaptığımda açamıyo üstünü:)) büyüdüler tutamıyoruz artık benim oğlanı bugün darttım 5 kilo çıktı![]()
Ayyy benimki neden böyle yaa. Bi sinüzitli daha mı geliyor amanBenim oğlanda hiç gerek duymadım kendisi hapşurunca neredeyse dışarı atıyor peçeteyle siliyorum ama olursa denerim. Kız kardesim yaptığında sola sıkıyormuş sagdan atıyormuş demekki farklı oluyor
Vaayy sen süpermişsinOda bisey mi ben 1 yıldır ilk defa oje sürdüm bugun![]()
:) bemimki de dogdugundan beri annii gell diye agliyor.demek normal bir durummus.Ay cok tatli yaaa.benim ki de gecen ağlarken söyleniyordu anneee geeel gibi seyler çıkardı.kv de aynısını duymuş esim de.tabi tamamen bizim benzetmemiz ama cok hoş yaa cok tatliiss.
Benimki huysuz olduğunda ya memede ya kucakta gezecek zaten ben eşim ve annem dışında kimsenin kucağında durmuyor yabanciliyor herhalde :) eşim kanguruda gezdiriyor evin içinde öyle uyuyor bazen gündüz uykusundaMutlu olsunlarki çocuklara hevesle baksınlar. Benim oğlan geçen çekim yaparken ba baaa dedi eşime dinlettim hemen kucağına aldı bende gittim bacak bacak üstüne keyif yaptım arada iyi oluyorama bugün bi keyif yaptırmadı babada durmadı. Huysuz olduğunda uykusu geldiğinde sadece benim kucağımda duruyor canım oğlum benim. Sevesim geldi yaaa uyuyo