2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sende fıstık:KK68: bugün iyi gördüm seni böyle devam:KK8: prensesin nasıl bi resim atsana kuzucuğu sevim az
20181008_213003-3.jpg

prensesimle her aksam nobetteyiz teyzesi.anneannesinin kucagina alışmış hep onda duruyo yavrucum :anne:

Evet karnımızdayken sömürüyolardı şimdi gene durum aynı :) yerim onları ben ya iyiki geldiler neşe kaynaklarımız:KK200:
Aynen canim şükürler olsun rabbime :dua:yavrum iyi ki geldi o olmasa napardim diye düşünüyorum artik.sanki hep varmis bu zamana kadar hep bizimleymis gibi canimin parcasi:emir_bebek::KK37:

Aynen canim şükürler olsun rabbime :dua:yavrum iyi ki geldi o olmasa napardim diye düşünüyorum artik.sanki hep varmis bu zamana kadar hep bizimleymis gibi canimin parcasi:emir_bebek::KK37:
Deilmi hasretimiz herşeyimiz oldukları için öyle oluyorlar. Benim kocanın papucu damda oğlumdan sonra çok değiştim eskisi gibi herseyi yutan boyun eğen kişi gitti pençeleri açık bekleyen güçlü kadın geldi. Kv kp herkese hayırlı uğurlu oldu :KK71::KK70:

Kizlar doktorunuz dogumdan sonra vitamin vermis miydi? Benim doktorum vermedi.kullananlar varsa hangi vitamini kullaniyorsunuz?
Ben 2 yildir r genesis max kullaniyorum simdide kullaniyorum balik sevmedigim icin omega 3 alsin istiyorum hos sutum az olsada kar diye dusunuyorun

Deilmi hasretimiz herşeyimiz oldukları için öyle oluyorlar. Benim kocanın papucu damda oğlumdan sonra çok değiştim eskisi gibi herseyi yutan boyun eğen kişi gitti pençeleri açık bekleyen güçlü kadın geldi. Kv kp herkese hayırlı uğurlu oldu :KK71::KK70:
:KK70: degil mi insan kendini daha güçlü hissediyor bi evladi olunca.o bende de oldu.kizim var Allaha şükür gerisi olmasa da olur modundayim artik.

Kocan ne diyo peki sana bi haller oldu hayirdir falan diyo mu?benim esim diyo da :D

Kızlar ben buresmi niye degistiremiyorum avatar resmine tikliyorum dosya seç diyo basiyorum hiç birşey olmuyo

Ben de yüz kremi falan sürüyorum :süslü::deli:
Ben de eve bir krem sokayım artık. Saçları kestim, bir de utanmadan o kısa saçı toplamaya çalışıyorum. Pijama modundan çıkmak için tshirtlerimi evde giymeye karar verdim, kendimle ilgili yaptığım tek şey o :KK51:. 3 haftadır evden bir kere çıktım, bugün de şansıma hava berbat...

Ben de eve bir krem sokayım artık. Saçları kestim, bir de utanmadan o kısa saçı toplamaya çalışıyorum. Pijama modundan çıkmak için tshirtlerimi evde giymeye karar verdim, kendimle ilgili yaptığım tek şey o :KK51:. 3 haftadır evden bir kere çıktım, bugün de şansıma hava berbat...
Bende oyleydim annemlere gelince degişti durumum seninde degişir hem bebege bakan hemde seninle ilgilenen birileri olinca ve kalabalik olunca degišiyo havalarimiz :KK66:

:KK70: degil mi insan kendini daha güçlü hissediyor bi evladi olunca.o bende de oldu.kizim var Allaha şükür gerisi olmasa da olur modundayim artik.

Kocan ne diyo peki sana bi haller oldu hayirdir falan diyo mu?benim esim diyo da :KK70:
Eşim seviniyor oğlumun güçlü bir annesi var diye bazende herseyin oğlun olmuş bana artık sormuyorsun bir kahve yapayımmı falan diye :KK70:bide ilk çocukta böyle olduysan ikincide tamamen beni görmezsin sen diyo :KK70:

bebeğiniz gece uyurken çorabını çıkarıyor musunuz? çıkarmalı mıyım? ben sancı yapar üşütür diye çıkarmıyorumda bi sorayım dedim zararlı mı

bebeğiniz gece uyurken çorabını çıkarıyor musunuz? çıkarmalı mıyım? ben sancı yapar üşütür diye çıkarmıyorumda bi sorayım dedim zararlı mı
Ben cikarmiyorum bazi gece hem corap hemde 2 tane patikli don giydiriyorum bebek ayaklarindan cok üştürmüş dikkat etmek lazim

Selam teyzoslar Bugun bende kendimi yorgun hissediyorum çok
Bana daha hastaneden çıkarken doktor kan ilacı yazmıştı onu kullandım bitene kadar bitti de randevu bulamadım doktora
29 ekimde gidicem o zaman tekrar yazar sanırım
Bu arada unutmadığım zaman decavit kullanıyorum

Cikartiyorum saglikli kan dolasimi icin ayaginda corap olmamasi lazim uyurken. Emzirmek icin ne zaman alsam ayaklari ates gibi. Kizimdada 40 sonrası gece asla corap ile yatirmadim. Ben çorapla yatmiyorum o neden yatsin.

Back