2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Işte uzerine ortemiuorum tepesine cekiyor örtüyü korkuyorum ama bizim oda 27 derece 28 derce arasi oluyor
O zaman sana tavsiyem yatarken kisa kol penye yerine uzun kol giydir ortme. Benim buyuk kizim orttugumde hala hemen uyanir istemez asla o yuzden yatmadan uzerinde ne varsa ya kolunu uzatiyorum ya ince bir kat daha giydiriyorum ortmuyorum. Sende bu sekilde yapabilirsin. Uyuyanin uzerine kar yagar der buyuklerimiz :)

Normal serum varya canin paket halinde doktorumuz òyle verdi enjektörle cekiyorum az az da verdigim oluyo tek seferde verdigimde oluyo canim bazen gùnde 1 kere bazen 3 kere belli ol.iyo
Benimki tek kullanımlık tüpler halinde. Ama ben bir tüpü açıp damla damla kullanıyorum. Komple püskürtmeye cesaret edemiyorum. Komple olmasa da mesela kocaman bir yudum gibi püskürtülebilir mi merak ediyorum, cesaret edemedim dediğim gibi. Sen yaptın galiba.

Cok ince penye battaniye ortuyorum oda ısısı 24-25 derece uzerinede alt pijama ve uzun kollu citcitli penye badi giyiyor. Bazen icine atlette giydiriyorum. Ortmesemde uykuda ayaklar isiniyor bizden farklari yok. Ama uzerine ince birsey atmani tavsiye ederim tamamen acik birakilmak icin erken.
Cok fazla degil mi canim gece icin 24-25.ingilizler en uygun sicaklik 16-20 arasi olmali diyor.Ben gece 20 gunduz 21e ayarliyorum genelde.

Dogununkizi Dogununkizi mesajını gordum tevafuken ama kaybettim.ciger yenilir mi diye sormuşsun.ben yedim sebzeli ciğer ve bayramda da kavurmasını yedim birsey olmadi canım.gebeyken sakadat pek önerilmiyor ama emzirme döneminde bir sakıncası yok sanıyorum.rahat edemezsen yine de bir araştır sen icin rahat etsin.bilen arkadslar yaxar zaten burada es geçmezler biliyorlarsa.

Kizlar ya bebekler ne zaman anne diyor

Cok garip ama biz ev halki olarak duyuyoruz atlasin anne dedigiini
bende degilse baskasinin kucagindaysa ve beni istiyorsa anneee diye bağırıyor cocukum
Ilk esimle.ikimiz varken duyduk anne diyor buncouk.demisti esim sonra kv geldi oda duydu tam.olarak böyle çıkıyor bide :halay:

Benimki tek kullanımlık tüpler halinde. Ama ben bir tüpü açıp damla damla kullanıyorum. Komple püskürtmeye cesaret edemiyorum. Komple olmasa da mesela kocaman bir yudum gibi püskürtülebilir mi merak ediyorum, cesaret edemedim dediğim gibi. Sen yaptın galiba.
Ben birkac kere fışkırtarak yaptim sonra korktum şimdi azar azar yapmaya calisiyorum ama benim kuzum durmuyoki damla damla yapatim bende birden boşaltiyorum bir zarari olurmuki òyle yapmanin bilenler aciklayabilirmi

bende degilse baskasinin kucagindaysa ve beni istiyorsa anneee diye bağırıyor cocukum
Ilk esimle.ikimiz varken duyduk anne diyor buncouk.demisti esim sonra kv geldi oda duydu tam.olarak böyle çıkıyor bide :halay:
Benimkide bi 10 gün once dedi aglarken eşimle gulmústúk anne diye bilincli degildir sanirim daha

Benimkide bi 10 gün once dedi aglarken eşimle gulmústúk anne diye bilincli degildir sanirim daha
benimki doğduğundan beri ağlarken annii diye bir ses çıkartıyor :D ben de "baba baba" diye öğrensin diye sürekli söylüyorum :D

Ağlarken birkaç defa bizde duyduk Anneaaa dediğini ama bunlar bilinçli değil canım. İki heceli sözcükleri 8 ay civarı söyleyebiliyorlar ve maalesef %90 ı önce Baba diyor :63:

Hangi sıklıkta banyo yaptırıyorsunuz bebişlere ?

Ben de her akşam mutlaka banyo yaptırıyorum uyku rutini için de, gelişimi için de banyo çok önemli. Doktorumuz hergün şampuan önermedi haftada 1 yeterliymiş ama benim oğlum kusuyor o yüzden 2 günde bir şampuan yapıyorum.

Ortme seklimiz ayniymis :)) benimki yüzüstü yattigi icin acamiyor zaten
Benim oğlum hiç sevmiyor yüz üstü. Sırt üstü o şekilde yaptığımda açamıyo üstünü:)) büyüdüler tutamıyoruz artık benim oğlanı bugün darttım 5 kilo çıktı:KK9:

Atlas bu der valla aceleci davranıp sizi telaşa sokup erkenden geldi konuşmayıda erkenden yapar :) bizimki baba diyor sanki ama acaba bilinçlimi söylüyolar. :anne:

Ben birkac kere fışkırtarak yaptim sonra korktum şimdi azar azar yapmaya calisiyorum ama benim kuzum durmuyoki damla damla yapatim bende birden boşaltiyorum bir zarari olurmuki òyle yapmanin bilenler aciklayabilirmi
Canım geçen kızkardesim söyledi oda senin gibi yapıyormuş hatta burnunun mesela sol tarafına sıkıyormuş sağdan çıkıyomuş hepsi temizleniyormuş. Yiğenim şimdi 5 yaşında hiçbir sorun yaşamamış

Back