2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cikartiyorum saglikli kan dolasimi icin ayaginda corap olmamasi lazim uyurken. Emzirmek icin ne zaman alsam ayaklari ates gibi. Kizimdada 40 sonrası gece asla corap ile yatirmadim. Ben çorapla yatmiyorum o neden yatsin.
Peki ustunu ortuyormusun corapsizken burasi hala.sucak bende carapsiz yatiriyorum ama ustunu ortemedigim icin emin degilim dogru mu

Uyku tulumu almaya gittik ve bulamadik tabi
Aslinda hm de var ama.hangisi uyku tulumu kimse bilmiyor bazılari cok kalin bazilari cok ince ebebekte 1 yastan basliyor uyku tulumları puffff
Alamadan döndük

Biz weewell kullanıyoruz canım iş görüyor. Telefona app yükleniyor. Telefondan takip ediyorum.

Kesinlikle almanı tavsiye ederim benim ev dubleks çok güzel çekiyor yan komşuya geçtim ordan bile çekti gece görüşlü dereceli müzikli 2 aydır tüm gün açık çok memnunum

Kraft var bizde görüntü kalitesi beklediğimizden çok iyi ama sesi biraz az

Cevaplar için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Önerdiğiniz markaları inceleyecegim. :KK68:

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Bebelerin burunlarını günde kaç kere aspire etmeliyiz? Ve her seferinde serum fizyolojik mi kullanılıyor?

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum internette bulamadım, ciğer yemek istiyorum ama emzirdiğim için zararı varmıdır yoksa tam tersi iyimidir bilemedim. Yiyenler yada bu konuda bilgi sahibi olanlar varsa yardımcı olabilirmi?
Ben yedim kurban bayramında. Buzluğa da atmıştım hatta doğranmış iki paket. Onlardan birini de çıkarıp yedim. Ama zararı var mıdır bilmem

Kızlar selam sizlere birşey danışıcam. Evimi benim ilk defa karıncalar bastı ama öyle böyle değil duvarlarda dahi geziniyolar. Limon tuz çamaşır suyu vs herşeyi denedim yok olmuyor ordu gibi geliyolr yine. Üstelik tek bi yerde de değiller evin heryerindeler. Bayerin granül karınca ilacı varmış sabun tozu gibi yani o komple çözüyormuş işi sipariş ettim. Ama içime de kuşku düştü sizce kızım açısındam bir sıkıntı olır mu? Emeklemiyorlar ya daha sıkıntı olmaz diye düşündüm. Kızım en çok yatak odası ve salonda duruyor oralara koymam dedim ama ne diyorsunuz
Nerden çıktıklarını görüyorsan deliği silikonla kapat derim.

Neerlerdesiniz kızlar yoksa bebeciklerle gezmeleremi cikildi :anne:biz evdeyiz dün gece bir yagmur yagdi buraya bugyn hava iyi olmasina ragmen cesaret edemedim cikarmaya suan uyku modundayim:uykucu:
Evet canim gezmeye ciktik burda da biz evdeyken hava iyiydi cikarken bozuldu baya yagmur yagdi migrosta indirim varmis tum sehir migrosa akin etmisti sanki :kızgın:

Canım ben neredeyse hergün yaptiriyorum. Her banyoda şampuan kullanmıyorum. Mesela bugün sadece su döktüm rahatladı :)

1 gun sampuanli 1 gun samouansiz hergun yikiyorum zamansjz uyuyup kalmazsa yada baska bisey cikmazsa

İki günde birdi. Sonra ailece hasta olduk beş gün falan yapmadı. Bir de buralar çok soğudu. Arayı açtım yani

Teşekkür ederim
Ben de bir gün şampuanla bir gün şampuansınız her gün yıkıyorum çok rahatlıyor ama çevremdekiler her gün yıkanmaz diye tutturdu ben de şüphe ettim sorayım dedim içim rahatladı

Uyku tulumu almaya gittik ve bulamadik tabi
Aslinda hm de var ama.hangisi uyku tulumu kimse bilmiyor bazılari cok kalin bazilari cok ince ebebekte 1 yastan basliyor uyku tulumları puffff
Alamadan döndük
Ben kendim diktim canim kuzumun uyku tulumunu cokta gùzel oldu

Back